Acasa Revista Presei Revista Presei. Macovei: Ponta să demisioneze acum

Revista Presei. Macovei: Ponta să demisioneze acum

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Macovei deja s-a manifestat referitor la cazul “Ponta, ofiţer acoperit”, este simptomatic. Doamna aceasta nu are nici o apăsare. Probabil că mâine acelaşi lucru va fi răpăit din vorbe de Elena Udrea, dar la faza asta Monica Macovei i-a luat faţa. Va urma apoi mormolocul teuton Iohannis, care o va da criptică şi ce va mai fi?

Revista Presei. Macovei: Ponta să demisioneze acum (foto:epochtimes-romania.com)

Revista Presei. Macovei: Ponta să demisioneze acum (foto:epochtimes-romania.com)

Monica Macovei spune, ciată de Gândul: “Ponta trebuie să demisioneze în acest moment din funcţia de prim-ministru şi să-şi retragă candidatura pentru funcţia de preşedinte al României”. Evident că nu merge până la capăt aici cu “eu am fost primul”, dar…

Prezidenţiabilul reia o temă care a mai fost ventilată în spaţiul public. Întrebarea e cu “pe cine aţi numi premier?” şi răspunsul Monicăi Macovei pentru HotNews, citată de România liberă, este că pe… Daniel Morar. Poate că acesta este un om de o verticalitate remarcabilă, are multe calităţi, dar nu credem că este potrivit pentru funcţia de şef al Executivului.

În loc să se ocupe de teme majore şi să răspundă la întrebări esenţiale, Klaus Iohannis face baie de femei, cu Florin Călinescu gazdă şi mizează pe teme minore, care sunt narate de Adevărul.

Traian Băsescu a spus ieri, citat de EvZ, cu subiect şi predicat, că nu e nici cu Iohannis, nici cu Ponta, ci cu Udrea. Poate că astfel preşedintele vrea să capitalizeze toată antipatia care a fost insuflată pe nedrept în aceşti ani de adversarii săi politici asupra Elenei Udrea.

Care Udrea este citată de Curentul (şi criticată la greu pentru dicţie şi alte chestii) raportându-se la Sfânta Parascheva.

Ţiganii din Partidul Alianţa Democrată a Romilor şi UNPR s-au înţeles să îl susţină pe Victor Ponta la Preşedinţie, conform Curierul naţional, ceea ce e ok. Şi o formaţiune politică, şi cealaltă au un electorat incert şi mai curând capitalizează asupra lui Ponta antipatia unei părţi a electorilor în privinţa faptelor interlope de arme a unora dintre membrii acestei etnii.

Din isprăvile lui Sorin Oprescu, azi suntem la capitolul potenţialei evacuări a Primăriei Capitalei din sediul pe care îl ocupă în Splaiul Independenţei, temă pe care consemnează Puterea. Oare ce fac procurorii în privinţa acestui om?

La Hong Kong sunt lupte de stradă între mascaţii guvernului local şi manifestanţii pro-democraţie, explică Bursa. V-am mai spus că treaba se strică rău de tot? V-am mai spus.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult