Acasa Revista Presei Revista presei. MAE l-a favorizat pe Popa in forma continuata

Revista presei. MAE l-a favorizat pe Popa in forma continuata

scris de Ziua Veche
0 afisari

Curentul: Ministerul de Externe l-a favorizat pe Nicolae Popa în formă continuată. „Mai bine de o jumătate de zi, responsabilii din Ministerul de Externe s-au chinuit să dea un copy-paste după comunicatul emis de aceeaşi instituţie în 4 decembrie 2009, cånd s-au străduit, de asemenea din răsputeri, să-l acopere atåt pe Popa, cåt şi pe cei ce i-au favorizat şederea în Indonezia.”

Puterea: Vlas ştia că FNI este un joc piramidal menit să înşele. „Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a publicat, ieri, motivarea deciziei definitive din dosarul Fondului Naţional de Investiţii, notând că Maria Vlas că a ştiut tot timpul, chiar de la înfiinţarea FNI, că e vorba de un joc piramidal, menit să păgubească investitorii, şi că ea a urmărit obţinerea unor foloase”

Bursa: Ne împrumutăm aproximativ 5,7 sau 10-15 miliarde euro. „România va semna, anul viitor, un nou acord de împrumut cu Fondul Monetar Internaţional (FMI), a anunţat, ieri, preşedintele Traian Băsescu, în cadrul discursului său din plenul Parlamentului.”

Ziarul financiar: Băsescu: Mergem la FMI, nimeni nu ne împrumută pe termen lung. „Preşedintele Traian Băsescu a admis oficial, într-un discurs în faţa Parlamentului, că România va semna, în 2011, un nou acord de împrumut cu Fondul Monetar Internaţional (FMI). Preşedintele nu a spus care ar urma să fie cererea României de finanţare din partea Fondului, arătând însă că doar pentru acoperirea deficitului bugetar, pe care România s-a angajat să-l ţină la 4,4% din PIB, în 2011, avem nevoie să ne împrumutăm cu 5,7 mld. euro.”

Adevarul: Ce se întâmpla în Parlament când vorbea Băsescu. „În timpul discursului, puţini au fost cei care au mimat atenţia. În timp ce şeful statului prezenta în plen problemele arzătoare cu care se confruntă economia, unii democrat-liberali trimiteau mesaje pe telefon, unii îşi făceau ordine pe birou, iar alţii citeau presa pe net.”

Curierul national: Pregătiţi-vă de scumpiri! „FNSIA: Pâinea se va scumpi cu 30%, uleiul cu 15%, preţul legumelor şi fructelor va creşte cu 20%, iar lactatele cu până la 8%. Materiile prime insuficiente, majorarea TVA, precum şi lipsa unor măsuri de susţinere a sectorului alimentar vor aduce un val de scumpiri. Frumosu: În plus, există o criză a produselor agricole la nivel mondial, iar preţurile internaţionale au crescut”

Evenimentul zilei: 320.000 de români rămân fără ajutor de încălzire. „Românii cu iaht ori piscină şi saună sunt egali în faţa guvernului cu cei care deţin patru bivoli, şase porci sau 21 de oi. Nici unii, nici ceilalţi nu mai primesc ajutoare de încălzire.”

Financiarul: Fondul Proprietatea, lasat fara creantele pe care Romania le are dinainte de 1989. „Guvernul intentioneaza ca sumele recuperate in contul creantelor acumulate de Romania inainte de 1989 din activitatile de cooperare si comert exterior sa fie varsate direct la Bugetul de stat, si nu la capitalul social al Fondului Proprietatea, asa cum prevede legislatia in vigoare”

Gandul: La ce te înhami dacă nu îţi convine actul adiţional. „În timp ce plângerea la bancă nu costă nimic, un proces ar putea echivala cu o cheltuială de la 200 până la câteva mii de euro, dacă reclamantul nu are câştig de cauză”

StareaPresei.ro 

0 comentariu

caramache 26-11-2010 - 07:24

Portar inginer, magazioner cu diploma de jurist, infirmiera fiziciana, femeie de serviciu inscrisa la a doua facultate, … .

Europeanuul 26-11-2010 - 15:20

Toti cei care au au platit un ciubuc bun (bacshish;) au primit o diploma. Care-i baiul?

Europeanuul 26-11-2010 - 15:22

Toti cei care au platit un ciubuc bun (bacshish) au primit o diploma. Care-i baiul?

ticerrrr 26-11-2010 - 19:18

dati-mi voie sa nu comentez, la adresa astuia !
hahahaha, nu ma pot abtine.
asta , cum ai spune mister ,,fota”, hahahaha, ma pish pe mine, rad cu lacrimi.
ai ma abtzineshan,lital, by ai ma pish to mai mine hahaha, doamne ce cretin, doamne !!!!!!!!!!!!!!

Armaghedonus 26-11-2010 - 20:21

Iulian Fota – model didactic de oligfren care a trecut cu bine cursurile superioare de logobedie aplicata; un biet subinginer (stiti cine devenea subinginer pe vremea aia…)care nu isi poate depasi conditia; un impostor pe care nu scolile l-au dus spre functii, ci functiile l-au dus spre scoli; un golan care a devalizat agentia ING a Reprezentatei Romaniei de la Bruxelles; vorbeste influent romana si engleza; un retardat salvat greu de echipele de descarcerare… Iulian Fota, zici si poti sa tragi apa…

cetatean 27-11-2010 - 12:55

Asta ne da noua lectii ?????? ,,Englezul” asta ne mananca banii de pomana si mai face si misto de noi !!!!

Vidrascu G 27-11-2010 - 13:44

Nu inteleg postacii care comenteaza fara sa citeasca. Pasajul de mai jos e destul de adanc si poate se potriveste si lor. Fota deranjeaza probabil ca nu da cu capul spre rusi…

Democratia ar putea fi in pericol
Z.V.: Într-un interviu aţi declarat că sunteţi ”mai îngrijorat de viitorul democraţiei, decât de integritatea teritorială”. Este democraţia în pericol?

I.F.: Este acelaşi mesaj care e şi în Strategia Naţională de Apărare. Democraţia poate fi în pericol, pentru că, după părerea mea, datorită faptului că pe de o parte se produce un fenomen de deprofesionalizare a României, pe motive pe care le putem discuta, cât şi datorită faptului că începem să nu mai discutăm probleme fundamentale, neavând suficientă expertiză şi neavând suficientă aplecare asupra acestor chestiuni. Şi atunci înlocuim dezbaterea pe problemele adevărate ale României cu o falsă dezbatere care nu se bazează pe analiză, ci pe păreri, care nu sunt bazate pe informaţii clare, ci pe bârfe şi chiar pe minciuni şi care într-un final, dincolo de faptul că dau un mesaj complet greşit, fals, cetăţeanului, nici nu va duce la rezolvarea problemelor. Stau şi mă întreb de ce pierdem, şi uneori sunt şi eu implicat în povestea asta, ore întregi în dezbateri sterile pe televiziuni care nu duc la nicio concluzie şi nu duc la rezolvarea niciunei probleme. Şi ceea ce mi se pare iar foarte grav este că noi am dat complet pe margine experţii, oamenii care ar putea să-şi spună parerea despre problemele sociale, economice, politice, demografice ale României, lăsând arena unor oameni care astăzi vin şi vorbesc de economie, aceeaşi oameni mâine vorbesc despre social, aceeaşi oameni la sfârşitul săptămânii ajung să-şi dea cu părerea despre NATO sau Uniunea Europeană. După părerea mea, dezbaterea publică din România a intrat într-o perioadă foarte complicată, …vezi in ziar mai departe
Daca citesti cu atentie vezi

contopistul 27-11-2010 - 15:56

Am cetit si eu enterviul lui nenea Fota. Omultetul cam le zice de data asta. Si le zice al dracu de bine. Cine are urechi sa auda, bine, cine nu, o sa continuie sa posteze in virtutea inertiei de dragul de a improsca cu noroi…

urbos 27-11-2010 - 16:09

Fota e un limbric retardat ma retardatule. Iti raspunzi singur la comentarii? Fota asta, un limbist imputit, care nu stie nici sa vorbeasca(sau poate nu l-ai vazut balbaindu-se) nu poate spune ceva ca lumea nici daca ar spune, asa cum repetarea teoriei relativitatii de catre un redus mintal ar fi la fel de irelevanta si de neluat in seama.
Asa ca orice ar mesteca acest dobitoc, ceea ce ramane relevant este ca e o sluga infecta a unui securist nenorocit cu apucaturi de dictator. Restul nu mai conteaza.
Ai priceput ma vita?
Muuuu?
Asa ziceam si io. Acuma taci si baga limba in gaoaza betivului Base ca sa te simti bine.

Indianu 27-11-2010 - 16:50

Nu te-a prea dus capul sa alegi un pasaj care sa nu semene cu Fota. Cretinu, dincolo de faptul ca vorbeste direct cu rectu`, spune numai prostii. Sa luam cateva… Dobitocul zice „se produce un fenomen de deprofesionalizare a României”,iar tu, precum un bou, repeti.El, Fota, este un element al deprofesionalizarii, iar Guvernul „BUB”, cu toate prelungirile sale executive, expresia cea mai inalta a deprofesionalizarii, toti opera descreieratului Tr.B. Inca un exemplu: oligofrenul spune „noi am dat complet pe margine expertii”, iar tu asemeni lui, repeti. Pai cine a distrus in tara aste institutia expertilor, nu cel mai luminat derbedeu al tarii, chirpalaul fara mate, tras in spaime si in ate? Nu are rost sa continui, pierd vremea. Si totusi, inca ceva… Pune-l pe idiot, pe Fota adica, sa scrie o pagina, cu manuta aia a lui de veterinar pe viu, despre ce vrea el. Dac reuseste imi retrag public aprecierile, iar tie neinspiratule am sa imi cer scuze. Daca ai pus botul tau intelectual la ce spune Fota, trebuie sa reinveti mersul piped si spalatul pe dinti…

Pythia 28-11-2010 - 12:01

…d-le Fota, dar ai niste scapari…esentiale:
„„E o deprofesionalizare generală în România. Guvernul, ministerele, partidele politice, inclusiv presa, au o problema cu deprofesionalizarea”

Printre ele, faptul ca ai uitat – cam asa cum ai uitat limba engleza – cine organizeaza si conduce ministerele de vreo doi ani incoace, si, in consecinta, cine ar trebui sa le profesionalizeze. Asta, ca sa nu imi manifest rezervele fata de profesionalismul celor carora le trebuie doi ani ca sa constate o anumita lipsa de profesionalism.
O a doua scapare tine de sapte ani de acasa, stimate domn: e bine sa te pronunti despre ce se petrece in propria curte, referirile la alte partide politice sau presa nefiind altceva decat o jalnica incercare de a tara pe toata lumea in „profesionalismul” vostru.

oblique 29-11-2010 - 00:18

„De la o tara asa de mica ca a noastra, este intr-adevar uluitor. Vad ca noi cumparam Manhattan, Ungaria, Romania si Polonia. Si dupa cum vad eu lucrurile, nu avem nicio problema.” L-am citat pe presedintele Israelului, Shimon Peres.

Deci, stim cine este cumparatorul. Vrem sa stim cine sunt VANZATORII si cand incep executiile. De cand au fost cumparati, romanii nu se simt prea bine.

How Nations Die! Cel mai important film pe care il puteti vedea, esenta adevarului, dupa o viata de cercetare si aplecare asupra acestor chestiuni. Durata: 15 minute

http://www.youtube.com/watch?v=iTLB3wFM9nU

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult