Acasa Revista Presei Revista Presei.MAE mimează că ajută votul diasporei

Revista Presei.MAE mimează că ajută votul diasporei

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

MAE se face că lucrează şi execută tot felul de fandări laterale şi joc de glezne, cu noul ministru în frunte, versatul Meleşcanu, specializat în astfel de jocuri, uns cu toate alifiile, explică România liberă, arătând că Ponta restrânge dreptul românilor la vot.

Revista Presei.MAE mimează că ajută votul diasporei

Revista Presei.MAE mimează că ajută votul diasporei

Teodor Meleşcanu vrea să schimbe adresele secţiilor de votare din străinătate, explică website-ul Curentul. Din articolul publicaţiei, am înţeles că, scăpând de Corlăţean, am scăpat de ăla cu coadă şi copiţele şi-am dat de tac’su. Cam aşa e, Corlăţean a fost copilul de trupă al meleşcalcanului la MAE.Deci MAE, de câte ori a trecut de la un ministru la altul, a rămas MAE al lui Adrian Năstase şi Meleşcanu. Printre cei care au rupt această tradiţie au fost Cristi Diaconescu şi Mihai Răzvan Ungureanu.

Mircea Govor, liderul ardelean din PSD care şantaja primarii că, dacă nu aduc voturi pentru Ponta în turul al doilea, este cercetat penal de DNA, anunţă Gândul.

Există nişte găini moarte în curtea sediului central al ACL din Bulevardul Kisselef, conform Puterea. Cine oare le-a aruncat acolo? Cine le-a aruncat pe cele vii, care aveau la gât nişte panglici de hârtie, pe care erau printate măgării tipic pesediste? Răspunsul: ghici, ciupercă, ce-i?  Pesedişti care, în România secolului al XXI-lea, se comportă ca nişte extremişti de dreapta.

Şi Ceauşescu a dat vacanţă studenţilor în pragul Revoluţiei. Ponta le dă în pragul turul al doilea al alegerilor, încercând să-i dezorganizeze ca grup votant, arată Naţional. Acest gen de practici se vor întoarce într-o bună zi, acum sau mai târziu, contra făptuitorilor. Pentru că despre asta vorbim: dacă se va dovedi că a fost o altă încercare de împiedicare a votului, va fi circumstanţă agravantă la o infracţiune.

După o nedreaptă despărţire între fiica Voiculescu Camelia şi tatăl Voiculescu Dan, condamnat la ani buni de puşcărie, cei doi se reîntâlnesc în sfârşit în instanţă, în Dosarul Şantaj la Antene, explică EvZ. Fie-le dat reunire grabnică!

Mitică Dragomir a fost trimis de procurori în judecată în dosarul acordării contractului de difuzare a meciurilor din Liga I, arată Curierul naţional. Iată că acum, în fine, Corleone ae apropie de locul unde âi este rostul: la brutărie.

Volksbank ar urma să propună clienţilor cu împrumuturi în franci elveţieni conversia acestor credite în moneda naţională, la aproximativ 2,5 lei/CHF, cu DAE 5,81% pe an şi o reducere a soldului de 20% – 35%, informează Bursa. Aici devine foarte interesantăî o întrebare ce se învaţă la şcoala de presă şi de care de multe ori se abuzează: cine pierde – cine câştigă.

200 de austrieci ccare deţin terenuri agricole în Ungaria ar urma să fie expropriaţi fără despăgubiri de guvernul lui Viktor Orban, conform Adevărul. Chestiunea aceasta provoacă mare iureş prin Comisia Europeană. Orban din Ungaria şi cu Ponta din România parcă se iau la întrecere, care să reuşească să fie primul codaş al Europei.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult