Acasa Revista Presei Revista Presei. MAE poate şi nu vrea să mărească numărul de secţii în diaspora

Revista Presei. MAE poate şi nu vrea să mărească numărul de secţii în diaspora

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

MAE poate, dar nu doreşte cu adevărat să deschidă noi secţii de votare, astfel încât toţi românii din diaspora care doresc să voteze să o facă.

Revista Presei. MAE poate şi nu vrea să mărească numărul de secţii în diaspora (foto:paginadepolitica.ro)

Revista Presei. MAE poate şi nu vrea să mărească numărul de secţii în diaspora (foto:paginadepolitica.ro)

Acest lucru devine tot mai evident, explică Adevărul: MAE, un minister o dată respectabil, a devenit o ruşine. Ruşinea României în faţa Europei. Diplomaţia pesedistă este asemănătoare cu diplomaţia rusă a lui Lavrov sau diplomaţia Chineză a lui Wang Yi.

Klaus Iohannis confirmă acest lucru, afirmând, conform Comisarul.ro, reaua-voinţă a guvernanţilor de a suprima votul românilor din diaspora.

Sociologul Alin Teodorescu, retras voluntar din PSD, susţine, citat de Bursa, spre deosebire de alţi confraţi ai lui, că Victor Ponta va pierde turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Traian Băsescu cere demisia lui Titus Corlăţean, informează Curierul naţional, pentru că ar fi dezinformat într-o declaraţie de presă, dorind să împiedice votul românilor din diaspora, prina firmaţia intoxicatoare că nu poate mări numărul de secţii de vot din străinătate.

Adevărul remarcă faptul că Ardealul şi Banatul au fost în fruntea protestelor de la finalul acestei săptămâni. Explicaţia este că Muntenia, Oltenia, Dobrogea şi Moldova sunt mult mai mult aflate sub controlul baronilor PSD.

În pofida faptului că PSD propune ACL mereu, rigid, aceeaşi variantă de talk-show electoral la patru televiziuni, dintre care nu lipseşte nici Antena 3, nici România TV – televiziunile de casă ale partidului lui Ponta. România TV e televiziunea prietenului lui Ponta, senatorul PSD Sebastian Ghiţă, membru în Comisia SRI.

Antena 3 e televiziunea unui puşcăriaş, Dan Voiculescu. Ei bine, Klaus Iohannis a anunţat, spune EvZ, că la începutul săptămânii acesteia va continua să insiste pentru organizarea unei dezbateri în condiţii de echidistanţă.

Victor Ponta poate fi supranumit preşedintele puşcăriilor. El a fost votat de majoritatea puşcăriaşilor din 92 dintre cele 100 de puşcării din România. Au votat 21.000 de puşcăriaşi, explică Gândul.

Memorandumul KazMunaiGaz – Rompetrol ar fi fost negociat de Ponta în Dubai. Miza a fost o mită consistentă, primită de premier de la kazahi, susţine Puterea.

Spectrul unui nou război rece planează peste Europa, pe măsură ce Putin calcă în strachină, după strachină, informează România liberă. Noi credem că va fi un război cu momente destul de calde şi cu provocări asimetrice haotice geopolitic. România se află acum sub o astfel de provocare asimetrică, mascată în confruntare politică. În spatele ei, PSD este, credem noi, manipulat de Kremlin.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult