Acasa Revista Presei Revista presei. Mafia achizițiilor medicale din spitalele, sub lupa DNA

Revista presei. Mafia achizițiilor medicale din spitalele, sub lupa DNA

scris de D.P.
9 afisari

Manifestările organizate cu ocazia Zilei Marinei Române și a sărbătorii Sfintei Maria, declanșarea unei anchete la Serviciul de permise auto din București în legătură cu modul în care președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și-a reînnoit carnetul de conducere, precizările SRI referitoare la simpatizanții Statului Islamic, informațiile prezentate în Strategia de consolidare și dezvoltare a IGSU pentru 2016-2025, precum și anunțul președintelui COSR, Alin Petrache, despre depunerea mandatului, dar și rezultatele sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro sunt principalele subiecte ale zilei de 16 august.

achizitii spitale medicalMafia achizițiilor medicale din spitalele din Capitală, sub lupa DNA. Mai mulți directori celebri de spitale, dar și afaceriști sunt cercetați la DNA într-o anchetă privind achizițiile făcute de mai multe spitale din Capitală, scrie Adevărul. Printre denunțători sunt foști parteneri de afaceri ai milionarului Dorin Cocoș, unul dintre principalii beneficiari ai contractelor cu unitățile medicale.

Klaus Iohannis: Marea Neagră este un punct cu greutate strategică. Marea Neagră este un punct cu greutate strategică, iar evoluțiile din această zonă au implicații asupra securității euro-atlantice, a afirmat președintele Klaus Iohannis luni, la Constanța, în deschiderea manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Marinei Române, transmite Jurnalul Național. „Istoria noastră și a acestei regiuni este legată nu de puține ori de Marea Neagră. Prin particularitățile sale, ca punte între Europa și Asia, ca punct în care converg influențe culturale, interese economice și mize strategice, Marea Neagră a fost de-a lungul timpului, în multe momente istorice, o zonă fierbinte”, a spus șeful statului.

Președintele Iohannis: NATO va continua să sprijine eforturile României. Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că NATO va continua să sprijine eforturile României și ale celorlalte țări riverane Mării Negre, scrie Puterea. Șeful statului a făcut aceste afirmații la Constanța, în deschiderea manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Marinei Române. „Ca Aliat activ implicat în demersurile și acțiunile NATO, România va urmări, în continuare, consolidarea securității și apărării pe dimensiunea maritimă”, a afirmat președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: „Praznicul Adormirea Maicii Domnului, un bun prilej să luăm exemplul de tărie și speranță”. Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj luni cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului, sărbătoarea religioasă care are loc la 15 august, transmite Bursa. „Prăznuim astăzi una dintre marile sărbători ale creștinătății, Adormirea Maicii Domnului. Astfel de momente sunt un bun prilej pentru noi să luăm exemplul de tărie și speranță al Sfintei Marii și să ne gândim, de asemenea, la cât de importante sunt credința și generozitatea în societatea noastră”, a transmis președintele prin intermediul unui comunicat de presă.

Cioloș, de Ziua Marinei Române: Vă mulțumesc, marinari civili și militari, pentru tot ceea ce faceți. Premierul Dacian Cioloș a transmis un mesaj, luni, de Ziua Marinei Române, mulțumindu-le marinarilor civili și militari pentru tot ceea ce fac, atât în domeniul apărării, cât și în cel al schimburilor comerciale, scrie România Liberă. „O urare specială, de Ziua Marinei Române, tuturor celor care, iubitori ai mării, au ales să străbată apele lumii în slujba țării noastre. Vă mulțumesc, marinari civili și militari, pentru tot ceea ce faceți, atât în domeniul apărării, cât și în cel al schimburilor comerciale”, a scris premierul Cioloș, pe Facebook.

Mesajul premierului Dacian Cioloș cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului. Premierul Dacian Cioloș a transmis un mesaj, luni, cu ocazia Praznicului Adormirii Maicii Domnului, în care a afirmat că își dorește ca această sărbătoare să aducă „pace, inspirație și iubire”, potrivit Puterea. „Un gând bun tuturor celor care astăzi își sărbătoresc numele, aflat sub ocrotirea și binecuvântarea Maicii Domnului, Sfânta Maria. Adormirea Maicii Domnului și înălțarea în Lumină să ne aducă pace, inspirație și iubire”, a scris premierul Dacian Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Iohannis: Păstrarea identității românești, nevoia de a învăța și de a te ruga în limba ta, trebuie să ne preocupe zi de zi. Klaus Iohannis a transmis un mesaj participanților la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului, conform Curierului Național. Consilierul de stat Sandra Pralong a fost cea care a transmis mesajul, care a precizat că protecția drepturilor persoanelor aparținând comunităților românești este vitală.

Vasile Dâncu: Este foarte important ca România să-și recupereze comunitățile. Vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarat duminică, la „Săptămâna Haferland”, că este foarte important ca România să-și recupereze comunitățile, potrivit Capital. „Este foarte important ca România să-și recupereze comunitățile, dincolo de etnie, dincolo de alte criterii care ne despart. Este foarte important să regăsim istoria noastră”, a afirmat vicepremierul, prezent la Zilele Satului Criț, eveniment sărbătorit în cea de-a patra zi a festivalului.

Dragnea: Alegeri anticipate dacă Iohannis nu numește un premier PSD-ALDE. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că s-ar putea ajunge la alegeri anticipate în cazul în care președintele Klaus Iohannis nu va desemna premierul PSD-ALDE după alegerile parlamentare, conform Gândul. ”Încredere 100% nu am (că va desemna premierul PSD-ALDE, n.r.), sunt foarte sincer. Foarte mulți spun că nu va respecta nici cutuma, nici spiritul Constituției, nici votul popular și va încerca să forțeze o majoritate prin tot felul de mijloace”, a afirmat Dragnea la Antena 3.

De ce este Dragnea convins că ‘până la alegeri o să fiu și viu și liber și eu și Tăriceanu’. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că are convingerea că până la alegerile parlamentare va fi „viu și liber”, lucru valabil și pentru copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, susținând totodată că ”binomul Kovesi — Coldea nu mai e”, transmite Gândul. ”Mi-a dispărut demult ideea de teamă. În mod realist vorbind am convingerea că până la alegeri o să fiu și viu și liber și eu și domnul Tăriceanu. Procedural nu se poate face altceva, deci nu am de ce să mă tem aici”, a afirmat președintele PSD la Antena 3, întrebat dacă se teme că nu îl vor prinde alegerile parlamentare nici pe el și nici pe Tăriceanu la conducerea partidelor din cauza problemelor pe care le au în justiție.

PNȚCD va avea candidați la alegerile parlamentare pe listele partidului lui Marian Munteanu. PNȚCD va merge la alegerile parlamentare cu candidați pe listele partidului Alianța Noastră România, înființat de Marian Munteanu, informează România Liberă. Membri ai Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat vor candida pe listele partidului Alianța Noastră România, în baza unui protocol semnat, luni, la sediul PNȚCD de către liderii celor două formațiuni, Aurelian Pavelescu și Marian Munteanu.

Mai multe stele. Avansări în grad de Ziua Marinei. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de avansare în grad a doi înalți ofițeri ai Forțelor Navale, printre care și șeful Statului Major al Forțelor Navale, Alexandru Mîrșu, anunță Q Magazine. A fost avansat și Colonelul Eduard Simion, care conduce Centrul de Excelență NATO de la Oradea.

În 2016, partidele au primit de la stat aproape 10 milioane de lei, echivalentul a 7.879 salarii minime. Partidele politice au primit de la bugetul de stat 9.849.312 de lei de la începutul anului până în prezent, potrivit AEP, echivalentul a 7.879 salarii minime pe economie, cele mai mari subvenții fiind alocate PNL, 4.219.650 de lei, iar cele mai mici fiind alocate PNTCD, 29.952 de lei, informează Bursa. PSD a primit de la bugetul de stat, în ultimele opt luni, 3.643.812 de lei, echivalentul a 2.915 salarii minime pe economie, în timp ce UNPR a primit subvenții de 1.398.601 de lei.

Dragnea: Pentru prima dată, candidații pentru Parlament vor fi doar din județe. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat duminică seara că pentru prima dată la alegerile parlamentare vor candida doar membri din organizațiile PSD din județe, afirmând că nu va fi impus niciun candidat din București, conform Jurnalului Național. „Cred că va fi prima dată când nu voi trimite pe nimeni de la București în niciun județ. Vor fi numai candidați din județ, din organizația respectivă”, a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Dragnea: Nu susținem atacurile la adresa BNR. Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat duminică seară că nu susține constituirea unei comisii de anchetă a Băncii Naționale a României (BNR), transmite Jurnalul Național. „Răspunsul este nu. Nu susținem așa ceva și îi descurajez pe colegii mei să participe la această campanie”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Spectacol pe apă, în aer și pe uscat de Ziua Marinei. Exerciții de respingere a atacurilor aeriene, acrobații și jocuri marinărești, în Portul Constanța. Sărbătoarea Zilei Marinei a adunat laolaltă mii de constănțeni și turiști care au venit pe 15 august pe faleza orașului pentru a admira spectacolul unic al verii, relatează Adevărul. Alături de președintele Klaus Iohannis, membri ai Guvernului și autorități locale, spectatori de toate vârstele au aplaudat exercițiile pe apă și pe uscat ale marinarilor români.

Zeci de mii de pelerini la Mănăstirea Nicula. Sărbătoarea Sfintei Marii a adunat și în acest an zeci de mii de pelerini la Mănăstirea Nicula din Cluj, notează Q Magazine. Credincioșii, veniți de câteva zile să se roage pe dealul mănăstirii, s-au pregătit cu saci de dormit, mâncare și pături. Creștinii celebrează una dintre cele mai importante sărbători ale anului — ziua în care Sfânta Fecioară Maria s-a mutat din viața pământească, la cer.

Mitropolitul Clujului sugerează că terorismul e o pedeapsă divină pentru corectitudinea politică. După două săptămâni de post înainte sărbătorii Adormii Maicii Domnului, peste 40.000 de credincioși au venit la Mănăstirea Nicula din Cluj pentru a se închina la icoana făcătoare de minuni, scrie Curierul Național. La ceremonia religioasă de dimineață, Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț, a vorbit despre contextul actual al Europei.

Serviciul de permise auto din București face o anchetă după ce Tăriceanu și-a reînnoit carnetul sărind o coadă de o mie de oameni. Serviciul de permise auto al Capitalei a început o anchetă după ce președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și-a reînnoit săptămâna trecută carnetul de șofer fără să stea la rând, potrivit Curierului Națonal. Verificările declanșate de Direcția Generală pentru Permise din Ministerul de Interne îi vizează pe funcționarii care l-au ajutat pe Călin Popescu Tăriceanu să treacă peste rând, în timp ce aproximativ o mie de oameni așteptau afară.

Fentarea cozii de la Permise i-ar putea aduce lui Tăriceanu 5 ani de închisoare. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este implicat într-un nou scandal, după ce o avocată a făcut plângere la DNA împotriva sa, și susține că acesta și-a folosit influența de lider politic pentru a-și preschimba permisul auto fără să stea la coadă, conform Adevărul. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, riscă până la 5 ani de închisoare dacă se dovedește că se face vinovat de primire de foloase necuvenite după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, și-a reînnoit permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Anunț de la SRI. România este o rută secundară pentru simpatizanții ISIS. Așa-numiții lupi singuratici care au pus la cale atentate teroriste reprezintă o problemă majoră, anunță Serviciul Român de Informații într-un răspuns pentru Digi24, în contextul recentelor atacuri din Europa, relatează Capital. Aceste persoane, chiar dacă nu sunt membrii activi ai ISIS, răspund apelurilor făcute de liderii ogranizației mai spun ofițerii de Informații. În România nu au fost indentificate astfel de cazuri, dar țara noastră rămâne o rută secundară de tranzit pentru lupătorii europeni care pleacă în Siria și Irak.

IGSU: În caz de seism puternic, 75% din locuitorii țării ar fi afectați. În cazul unui cutremur puternic în România, trei sferturi dintre locuitorii țării ar fi afectați, infrastructura fiind în multe zone una ‘critică’, iar dotările cu echipamente pentru misiuni de salvare-căutare în caz de cutremur fiind slabe sau absente, se arată în proiectul de consolidare a IGSU, transmite Cotidianul. „România are o seismicitate ridicată, cu originea în zona Vrancea, în zonele subcarpatice și mai puțin în părțile de nord-vest și vest ale țării” — așa începe introducerea la capitolul riscurilor naturale care pot genera dezastre în România din proiectul Strategiei de consolidare și dezvoltare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) 2016-2025, aflată în dezbatere pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Nume care se sărbătoresc de Sfânta Maria. Peste 2 milioane de români își serbează onomastica. Aproximativ 2,3 milioane de români își serbează onomastica de sărbătoarea Sfintei Maria, aproximativ 1,8 milioane dintre aceștia fiind femei, conformLibertatea. Numele de Maria vine din ebraica si înseamnă: cea iubită, cea îndrăgită.

A început calvarul: bucureștenii se întorc acasă. Circulație dificilă la Agigea, trafic intens pe A2, blocaje la Bușteni, acestea sunt primele date despre traficul de la ora 17.00, scrie Capital. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează că, la ora 16:00, în județul Constanța, încă se circula în condiții de aglomerație pe DN39, pe tronsonul Eforie-Nord — Agigea.

Criză de marinari pe Lacul Herăstrău: Plimb 7.000 de oameni pe zi cu un vaporaș. Marinarii care lucrează pe vaporașele și șalupele din Parcul Herăstrău din Capitală se plâng că nu fac față numărului mare de solicitări, că ambarcațiunile sunt puține și vechi și cer Primăriei să amenajeze astfel de debarcadere și pe alte lacuri din București, relatează Gândul. Luni, de Ziua Marinei, în parcul Herăstrău din Capitală a fost fanfara militară, au fost jocuri marinărești, dar și plimbări gratuite pe lac cu ambarcațiunile ‘Cernica’, „Otopeni’, „Băneasa’ și „Dâmbovița’. Și ca la orice lucru gratis, lumea s-a strâns puhoi, formându-se cozi de zeci de metri.

Începe BAC-ul picaților! 42.261 de absolvenți de liceu s-au înscris la sesiunea de toamnă (august-septembrie 2016) a examenului național de Bacalaureat, anunță Evenimentul Zilei. Sesiunea începe astăzi, 16 august, cu probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A), respectiv de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B). Cele două probe se vor desfășura în intervalul 16-17 august.

Mâncare expirată la restaurantele cu pretenții de pe litoral. ANPC a aplicat amenzi de peste 100.000 de lei și a retras de la comercializare mai multe produse, periculoase pentru om, potrivit România Liberă. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a verificat mai multe hoteluri din stațiunile Neptun și Olimp, dar și cluburi, terase și restaurante din stațiunea Mamaia, în weekendul care a trecut. Pentru prima dată în acest an, ANPC a publicat și lista celor prinși pe picior greșit.

Șoferul care a provocat accidentul de pe șoseaua Chitila din Capitală nu avea permis de conducere. Bărbatul care a provocat accidentul de pe șoseaua Chitila din Capitală nu deținea permis de conducere, potrivit Brigăzii Rutiere București, care a mai precizat că pietonii uciși, duminică seară, în timp ce traversau strada erau soț și soție, iar femeia era însărcinată în opt luni, conform Ziarului Financiar. Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, a declarat luni că șoferul care a provocat accidentul de pe șoseaua Chitila din Capitală nu deținea permis de conducere.

Gospodării inundate și acoperișuri smulse după o rupere de noi. A fost rupere de nori la Gherla în judetul Cluj, relateazăCotidianul. Vântul puternic a rupt acoperișurile unor blocuri din oraș, iar mai multe gospodării au fost inundate. Zeci de familii din oraș au fost afectate de viitura care a măturat culturile localnicilor.

COTAR anunță din 15 septembrie mega-protestul RCA. Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a anunțat luni, într-un comunicat de presă, că sediul Guvernului și al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) vor fi claxonate de toți transportatorii sau alte categorii profesionale, precum și de persoanele fizice începând cu 16 august, conform Puterea. Potrivit sursei citate, transportatorii din Romania pregătesc mega-protestul RCA, protestul național având loc în perioada 14?15 septembrie.

200.000 de turiști pe litoral în minivacanța de Sfânta Maria: Românii au plătit și peste 200 de euro pe noapte. „Ne-ar mai fi trebuit un hotel”. Tensiunile din Turcia i-au determinat pe români să redescopere stațiunile locale, notează Ziarul Financiar. Hotelierii au simțit schimbarea, așa că în Mamaia, în minivacanța de Sfânta Maria cea mai ieftină cameră „sărea’ de 350 de lei. „Hotelul a funcționat la capacitate maximă în mini-vacanța de Sfântă Marie, cei mai mulți turiști au fost bucureșteni și s-au cazat trei nopți’, a spus Oana Leoca, revenue manager al hotelului Iaki din Mamaia.

Prima sincopă pe piața care a acaparat parterul blocurilor. Numărul de farmacii a scăzut pentru prima dată în ultimii 20 de ani. „E o piață între a fi sau a nu fi’. Aproape 70 de farmacii au dispărut anul trecut din retailul farmaceutic, o piață de 3,5 miliarde de euro anual, și chiar dacă aparent pierderea a 1% din piață este nesemnificativă, ea marchează un punct de cotitură în condițiile în care numărul farmaciilor a crescut permanent în ultimele două decenii, scrie Ziarul Financiar. În România erau la finalul anului trecut 7.750 de farmacii, cu 1% mai puține față de 2014, arată datele Institutului Național de Statistică (INS).

Telefoanele scumpe sunt tot mai căutate de români. Vânzările de telefoane premium, al căror preț depășește 400 de euro, au generat în primele șase luni ale acestui an aproximativ 30% din valoarea pieței locale de smartphone-uri, care s-a ridicat la 300 milioane euro, potrivit Bursa. În acest context, valoarea vânzărilor de smartphone-uri premium a ajuns la aproximativ 90 milioane de euro în primul semestru al anului, în creștere cu 40% față de aceeași perioadă a anului trecut, conform estimărilor Samsung România, subsidiara locală a gigantului sud-coreean cu același nume.

Aplicația estoniană de taxi și ride sharing Taxify, concurentă Uber, s-a lansat luni și în București. Cât costă. Taxify, o aplicație de taxi dezvoltată de un start-up din Estonia, este disponibilă începând de luni și în București, sperând să se impună ca alternativă la aplicațiile existente de taximetrie, precum Clever Taxi sau Star Taxi, dar și la Uber, care a ajuns în România la începutul anului trecut, relatează Economica.net. Bucureștenii pot chema pe aplicație șoferi particulari parteneri Taxify.

Rihanna, un concert care i-a dezamăgit pe unii fani. Pe o scenă scăldată în alb, îmbrăcată de jur împrejur cu pânză, cu instrumente imaculate și muzicieni purtând haine asortate, Rihanna, supranumită prințesa pop — rhythm & blues, a interpretat și dansat timp de 80 de minute piese consacrate, melodii de pe cel mai recent album, mixuri, și s-a arătat impresionată de primirea făcută de cei aproximativ 50.000 de oameni prezenți în Piața Constituției din București, scrie Q Magazine. Îmbrăcată cu o rochie scurtă neagră, ochelari de soare și pantaloni de cowboy din piele neagră, Rihanna și-a început show-ul cu balada ‘Stay’.

A venit ziua decontului pentru tot sportul românesc! Gimnastica feminină a stabilit o altă contraperformanță istorică: pentru prima dată în ultimii 44 de ani nu a luat o medalie olimpică. Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor nu au prins podiumurile olimpice la Rio, astfel că România a rămas cu o zestre de patru medalii la Jocurile Olimpice, notează ProSport. Și probabil că așa va încheia și întrecerile din Brazilia, doar dacă vreun luptător calificat nu va furniza vreo supriză până la final. Marian Drăgulescu a avut o evoluție în general curată în finala la sărituri, a făcut poate doar un pas la aterizarea primei execuții, dar pur și simplu a fost ghinionist.

Scandalul echipamentelor proaste de la JO 2016. Șeful COSR promite o anchetă internă și anunță că-și depune mandatul. Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Alin Petrache, anunță într-un comunicat că, după Jocurile Olimpice, va demara o anchetă internă în cadrul forului pentru a stabili cine se face vinovat și care sunt măsurile luate și sancțiunile aplicate, după ce echipamentului furnizat sportivilor de la Rio s-a dovedit a fi de proastă calitate, transmite Evenimentul Zilei. „Privitor la calitatea slabă, îndoielnică, a unora dintre echipamentele sportive ale Echipei Olimpice a României, îmi cer scuze în numele meu personal și al COSR, atât sportivilor care au avut de suferit, cât și opiniei publice”, a promis Alin Petrache.

Dezastru pentru Marian Oprea. „Struțul” a ratat toate cele 3 sărituri și nu s-a calificat în finală. Marian Oprea a ratat calificarea în finala probei de triplu salt, după o evoluție dezamăgitoare, scrie Gazeta Sporturilor. „Struțul” a ratat toate cele trei sărituri, calcând de fiecare dată peste limita pragului. Astfel, atletului nu i s-au luat în calcul săriturile și nu va concura pentru medalie.

„Mi se pare incredibil! Suntem mâhniți și indignați”. Reghecampf a „explodat” la conferința de presă de dinaintea meciului cu City. Ce l-a deranjat pe antrenorul Stelei. Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, este nemulțumit că Manchester City a primit acceptul de a se antrena pe stadionul Ghencea, în timp ce echipa sa este nevoită să-și desfășoare sedințele de pregătire la Domnești, potrivit ProSport. Clubul Manchester City a cerut acordul CSA Steaua pentru a se antrena în Ghencea, în ziua meciului cu din play-off-ul Ligii Campionilor și a a doua zi după partida contra Stelei, chiar înainte de întoarcerea în Anglia.

Pep Guardiola, plin de fair-play: „Am văzut foarte multe meciuri cu Steaua, am un mare respect pentru această echipă”. Pep Guardiola susține este la curent cu toate detaliile din jocul Stelei, conform ProSport. Managerul lui Manchester City spune că a urmărit foarte multe meciuri cu vicecampioana României și a fost impresionat. Cunoscut pentru atenția pe care o oferă detaliilor, Pep Guardiola susține că a studiat foarte mult jocul Stelei. Plin de fair-play, antrenorul spaniol spune că a rămas impresionat de ce a văzut.

Avionul care aducea o parte a staff-ului lui Manchester City, evacuat înainte de decolare. Avionul care transporta membri ai clubului de fotbal Manchester City spre București a fost evacuat, luni dimineață, înainte de a decola din Marea Britanie, după ce în cabină a fost semnalat fum, informează Cotidianul.

„Câinii” mușcă tot mai tare. Dinamo a învins lejer FC Voluntari, scor 3-1, și urcă pe primul loc. Dinamo a învins pe teren propriu FC Voluntari, scor 3-1, și urcă pe primul loc în Liga 1, cu 10 puncte din patru meciuri, anunță Gazeta Sporturilor. „Câinii” au deschis scorul rapid, în minutul 12, prin Gnohere, care a reluat cu capul în poarta lui Bornescu, de lângă Filipov și Balaur, centrarea venită de la Hanca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult