Acasa Revista Presei Revista presei. Mafia gunoaielor anchetată în România

Revista presei. Mafia gunoaielor anchetată în România

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Puterea: Mafia gunoaielor anchetată în România „Garda Financiară din Italia, care a descoperit recent 12 milioane de dolari ascunşi într-o bancă din Elveţia de Vito Ciancimino, fostul primar mafiot din Palermo, Sicilia, continuă să caute patrimoniul acestui fost politician italian asociatcu mafia siciliană Cosa Nostra în România. Familia Ciancimino ar face afaceri cu unii parteneri români oculţi, administrând depozitul de deşeuri de la Glina, lângă Bucureşti”

Adevarul: Ruletă rusească la Curtea Constituţională „Astăzi şi mâine, Curtea Constituţională are de judecat şase dosare cruciale, care vor tranşa şi din punct de vedere juridic bătălia politică pe care majoritatea USL a câştigat-o săptămâna trecută, soldată cu suspendarea preşedintelui”

Curentul: Portretul unui mitoman sadea: Victor Ponta „Victor Ponta este doar un un mitoman care minte în față pe toată lumea. Iar când se dă peste cap și preschimbă minciuna în politică de stat, atunci chiar  ne face de râsul întregii lumi civilizate. De fapt, actualul premier ne-a mințit încă din prima clipă, de atunci când ne-a promis «cel mai cinstit Guvern»”

Romania libera: Purtătorul de cuvânt al Comisarului Viviane Reding, despre acuzaţiile lui Dan Şova: „Este absurd să faci un jurnalist responsabil pentru o poziţie a Comisiei Europene“ „Mina Andreeva, purtătoarea de cuvânt a Comisarului European pe Justiţie Viviane Reding, infirmă acuzaţiile aduse de senatorul PSD Dan Şova jurnalistei RRA Carmen Valică. Politicianul a spus că jurnalista a tranmis informaţii false la Bruxelles, care ar fi determinat reacţiile negative ale oficialilor”

Curierul national: Lupta de la Bucureşti face valuri mari în străinătate „Consiliul Europei cere opinia Comisiei de la Veneţia despre suspendarea lui Traian Băsescu”

EvZ: Falimentul „Abramburicăi”. Azi culege ce a semănat „Ecaterina Andronescu a revenit la ţanc în fruntea Ministerului Educaţiei. Astăzi, ea culege roadele mandatelor anterioare, când a distrus învăţământul profesional şi a obligat tinerii, indiferent de interese şi capacităţi, să se înscrie la liceu, pentru a alimenta fabricile de diplome”

Bursa: Guvernul pomeneşte de funie… „Banca Naţională a Româ­niei (BNR) urmează să salveze băncile care s-ar putea afla în dificultate, cu banii de la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB), potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă (OUG) a Guvernului, care urmează să intre în dezbaterea Senatului, în sesiunea extraordinară din luna august”

<a href=”http://www.stareapresei.ro/” target=”_blank”><strong>StareaPresei.ro</strong></a>

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult