Acasa Revista Presei Revista presei. Mafioţii ameninţă jurnalişti greci

Revista presei. Mafioţii ameninţă jurnalişti greci

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

AdevarulJurnaliştii greci, sub ameninţare mafiotă „La un an de la execuţia cu 16 gloanţe a ziaristului Sokratis Giolias, mai mulţi oameni de presă celebri sunt în vizorul organizaţiilor teroriste elene”

Sokratis Giolias a fost ucis de trei indivizi îmbrăcaţi în agenţi de pază

Curentul: Ilici şi gasca sa – în pericol să piardă sinecuri de 500.000 de euro „Tragedie mare ieri la auzul veştii că Baconschi, diplomatul-şef al dreptei, vrea „să confişte cauza anticomunismului”. Acesta a declarat ieri, după BPN al PDL, că a primit susţinerea politică a partidului pentru înfiinţarea, prin hotărâre de Guvern, a unui muzeu naţional al dictaturii comuniste

EvZSondaje măsluite pentru liniştea lui Antonescu şi Ponta „Sondajele cu rezultate triumfaliste anun țate de secretarul general al PSD Liviu Dragnea sunt dubioase. Sunt realizate de firme ale unor apropiați ai liderilor PSD și PNL. Datele trec întâi pe la aceștia, și abia apoi comunicate în filiale, sub forma dorită de ei. Chiar Antonescu a confirmat indirect această variantă”

PutereaCine minte în USL? Un sondaj, trei rezultate „USL a finalizat megasondajul pe care l-a făcut în fiecare judeţ din ţară în scopul de a-şi stabili candidaţii la viitoarele alegeri. Cu toate că au avut un eşantion comun, întrebări comune şi aceeaşi centralizare a rezultatelor, liderii PSD şi PNL prezintă scoruri diferite pentru USL”

Romania liberaŞcoala de vară Andrei Şerban, la a treia generaţie „După ce, în anii trecuţi, cei mai importanţi actori ai tinerei generaţii, în frunte cu Sorin Leoveanu, Andreea Bibiri şi Marius Manole, au participat la cursurile academiei conduse de unul dintre cei mai importanţi creatori de teatru ai ultimelor decenii, anul acesta a venit rândul altor actori exponenţiali pentru noul val de artişti să se şcolească sub îndrumarea lui Andrei Şerban. Printre aceştia se numără Nicoleta Lefter, Istvan Teglas, Axel Moustache, dar şi două dintre premiantele Galei Tânărului Actor de anul trecut, Raluca Mara şi Ingrid Robu”

Fin.roMillennium Building Development: Decizia Curtii de Apel Suceava in cazul Cathedral Plaza este tardiva si nu ne afecteaza concret „Millennium Building Development precizeaza ca verdictul judecatorilor de la Suceva nu afecteaza constructorul”

BursaTemeri tot mai mari privind situaţia zonei euro „Pieţele internaţionale au fost dominate, ieri, de temerile în creştere privind răspândirea crizei datoriilor din zona euro în economiile mari, precum cele ale Italiei şi Spaniei, în contextul în care liderii Uniunii Europene s-au întâlnit să dezbată situaţia regiunii, precum şi acordul privind cel de-al doilea pachet de sprijin pentru Grecia”

Curierul nationalVara a topit doar vârful aisbergului inflaţiei „Indicele preţurilor de consum s-a corectat în iunie cu 0,3%, dar, anualizat, a rămas în apropierea nivelului de opt procente. Lucian Anghel (BCR) a subliniat caracterul sezonier al ieftinirilor: Cartoful şi dovlecelul au salvat inflaţia. Ilie Şerbănescu: Reducerea este nesemnificativă, iar din toamnă scumpirile vor reveni odată cu majorarea preţurilor la gaze”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult