Acasa Revista Presei Revista presei. Mai multe firme se plâng de şantajul Antenelor

Revista presei. Mai multe firme se plâng de şantajul Antenelor

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Mai multe firme au sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) că au fost şantajate de Antena, fiind obligate să încheie contracte de publicitate pentru a nu le fi terfelită imaginea.

DNA

Revista presei. Mai multe firme se plâng de şantajul Antenelor

România liberă: DNA Dosarul lui Voiculescu se umflă. Mai multe firme au depus plângere pentru şantaj ”Mai multe firme au sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie că au fost şantajate de Antena, fiind obligate să încheie contracte de publicitate pentru a nu le fi terfelită imaginea pe posturile TV ale trustului înfiinţat şi controlat din umbră de Dan Voiculescu, spun surse judiciare. Practic, e vorba de mai multe autodenunţuri”

EvZ: DNA: „Dan Voiculescu este cel care coordonează activitatea Antenelor” ”Acuzat de complicitate la şantaj, mogulul media s-a prezentat pentru prima dată la DNA. De emoţii, nu şi-a dat seama că i-a căzut o lentilă de la ochelarii de soare şi a pozat în victimă politică”

Naţional: Liviu Dragnea cade penal din guvern! “Iar un prim pas a fost făcut prin audierea vicepremierului la sediul central al DNA, unde procurorii anticorupţie i-au adus la cunoştinţă că va fi trimis în judecată pentru fraudarea rezultatelor referendumului organizat anul trecut pentru suspendarea preşedintelui României”

Curentul: Fostul șef CIA James Woolsey: Larry Watts minte cu nerușinare! ”Larry Watts, istoricul american plimbat anul trecut precum sfintele moaște de către rezerviștii din fosta Securitate pentru diferite lansări de carte,  întrucât servește perfect intereselor lor de a arăta tuturor cât de mari patrioți au fost securiștii de teapa lui Iulian Vlad, Ioan Talpeș &co., este practic pus la zid de către un fost director al CIA”

ZF: Premierul Ponta anunţă scăderea TVA la pâine la 9% din septembrie ”Guvernul condus de Vic­tor Ponta a anun­ţat ieri că de la 1 sep­tembrie TVA la produsele de pani­fica­ţie va fi de 9%, faţă de 24% în prezent. Minusul la buget de 100 mil. lei pentru ultimul trimestru va fi com­pensat de venituri suplimentare de 300 mil. lei obţinute din creştere de accize la alcool şi introducerea de accize la maşini mari şi bijuterii”

Cronica română: Deputaţii vor să cumpere maşini noi de 750.000 de euro ”Deputaţii se pregătesc să cumpere 50 de noi autoturisme, în ciuda faptului că în actualul buget nu mai sunt bani nici măcar pentru întreţinerea Parlamentului. Pentru acestea, parlamentarii sunt dispuşi să dea 750.000 de euro, motivând că actualele maşini sunt prea vechi pentru a circula în siguranţă”

Adevărul: Vadim Tudor: „Puteau să-l facă pe Funar împăratul Japoniei. Nu au cum să mă schimbe “ ”Fostul lider PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat luni seara, la România TV, că a fost exclus din formaţiune pe baza unor acte false şi susţine că, la Congresul extraordinar de sâmbătă, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al partidului”

Puterea: Oprescu a modificat ilegal organigrama Primăriei Capitalei ”Surse din Primăria Capitalei au declarat, pentru PUTEREA, că edilul-şef Sorin Oprescu a eliminat deja posturi din cadrul instituţiilor subordonate PMB. Mai mult, contrar legislaţiei în vigoare, Oprescu a modificat structura organigramei din Primărie, fără a avea în prealabil o aprobare a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB)”

Curierul naţional: Prima Casă salvează iar piaţa imobiliară ”Plafonul pentru programul guvernamental va fi suplimentat cu 1 miliard lei, potrivit unui proiect al Ministerului de Finanţe. Specialiştii din domeniu considerau că sistarea garanţiilor de stat ar fi dus la o scădere accelerată a preţurilor locuinţelor. Aceştia anticipau însă că Guvernul va continua acest program sau vor găsi o alternativă până când creditarea standard se va relaxa”

Bursa: Corectitudinea aplicării schemei de minimis – sub semnul întrebării ”Firmele care solicită ajutor de minimis îşi pot înregistra cererile online, a hotărât, recent, Ministerul Finanţelor Publice, revizuind Ghidul solicitantului aferent Hotărârii de Guvern care promovează o nouă schemă de minimis pentru întreprinderile mici şi mijlocii”

6 comentarii

digital 30-07-2013 - 07:57

hahaha!
mai multe buticuri au fost șantajate…!
știrea zilei!

UnUL 30-07-2013 - 08:48

Fii liniștit, Degețel : pe tine nu te va șantaja niciodată nimeni. Asta din două motive :
– Ești o nulitate absolută și nu prezinți niciun fel de interes
– Ești atât de p r o s t că nici măcar nu ți-ai da seama că ești șantajat.

georg 30-07-2013 - 09:46

SUBSCRIEM

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 30-07-2013 - 14:28

Bulgarele de zapada a inceput sa se rostogoleasca si va distruge tot acest trust TOXIC Intact, impreuna cu mizerabilele lui temBeliziuni. Uite-asa incep sa apara metastazele clanului mafiot al turnatorului securist Felix. Romanii prind curaj si incep sa iasa in fata justitiei pentru ca le-a ajuns cutitul la os. Aceasta familie mizerabila a acestui turnator infect va dispare din viata Tarii. Existenta lui este ca existenta unui furuncul pe anus. Nici nu poti sa ai scaune nici nu poti sa stai jos. de boala asta sufera toti sustinatorii acestui mizerabil. De-aia scot venin pe gura si pe anus, e-adevarat, cu dureri inimaginabile. Uitati-va la ei! Cu cit se screm mai mult, cu atit furunculul e si mai infect si creste si mai mult! Asteptam explozia!

digital 30-07-2013 - 14:35

păi din kurul lui felix, nu poate să-l murdărească pe el, eventual să te stropească pe tine în muyan, că dacă l-ai văzut cât e de mare și infect ești prea aproape de el!
be careful!

marilena 02-08-2013 - 16:03

Este o mizerie a lui Basescu chestia cu santajul. Cat despre cei cu publicitatea fiti siguri ca Antenele sunt rugate in genunchi sa le dea spatiu de publicitate, poate or vrea pe gratis. Nu-l simpatizez pe Dan Voiculescu, dar imi place A3 si A1, prima pt ca-i critica pe toti inclusiv pe Ponta, iar a doua pt emisiunile:”X factor”, „Te cunosc de undeva”si „Neatza cu Razvan si Dani”. Nu concep ca aceste canale sa fie amenintate de DNA, CSM si alte institutii de forta numai pt ca nu-l iubesc pe Basescu. Sper sa se termine odata epoca de 23 de ani a lui BASESCU, caci m-am saturat sa-l vad, cum m-am saturat de:”Adrian Nastase, Ion Iliescu, Vasile Blaga, Emil Boc, etc. Sper sa nu ma satur si de PONTA si de Antonescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult