Acasa Revista Presei Revista presei. Maior, ofensivă Big Brother asupra CCR

Revista presei. Maior, ofensivă Big Brother asupra CCR

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Maior, şeful Serviciului Român de Informaţii, îşi continuă campania extrem de agresivă asupra instituţiilor statului, precum CCR, care se opun Legilor Big Brother. George Cristian Maior susţine că inexistenţa legilor Big Brother reprezintă un element de vulnerabilitate pentru România, conformCurierului naţional.

George Maior,directorul SRI

Directorul SRI despre ameninţarea teroristă pe teritoriul României

Şeful SRI susţine că 10 terorişti ISIS ar fi încercat de curând să traverseze România şi autorităţile române i-au oprit, informează Naţional. E ceava ce nu se leagă în povestea asta: oprirea celor 10, dată ca exemplu de Maior, a fost făcută în condiţiile în care nu există Legile Big Brother.

De ce evenimentul reprezintă un argument în favoarea promulgării acestor legi? E ilogic. La fel de ilogic ca şi modul în care au sărit toţi corupţii noştri în sprijinul acestei idei, atunci când nişte cetăţeni francezi de origine maghrebiană au executat nişe caricaturişti în Paris, în capătul celălalt al continentului.

Ca să îşi câştige libertatea limitată, adică arestul la domiciliu, Gabriel Sandu i-ar fi dat procurorilor pe Roberta Anastase, Radu Berceanu şi Adriean Videanu, susţine Comisarul.

Marian Oprişan a înţeles să se înconjoare, de Ziua Unirii Principatelor, la Focşani, cu Nicuşor Constantinescu, Florin Tecău şi, pălărie-ntr-un picior, Victor Ponta, arată Curentul. Focşănenii i-au scandat preşedintelui CJ Vrancea să se ducă la puşcărie. Mai e până atunci. Curtea de Apel Cluj a rămas în pronunţare, apoi urmează ÎCCJ oricum.

Toni Greblă o ţine danga că e nevinovat, conform României libere. Din toată această poveste are de suferit una dintre instituţiile emblematice ale statului de drept în aceşti ani, Curtea Constituţională.

Plângere administrativă prealabilă a lui Traian Băsescu contra Cabinetului Ponta, care o lălăie cu casa de protocol pe care fostul preşedinte trebuie să o primească de la RAAPPS. Gândul detaliază subiectul.

Sorin Oprescu ne face de râs, arată Puterea. Concret, deja suntem întârziaţi cu şapte luni la construcţia Sălii Polivalente, pentru Primăria Generală nu a organizat ca lumea selecţia firmelor ce ar trebui să participe la licitaţie.

Syrizaultrasânga antieuropeană, anti-BM şi FMI, anti-orice a câştigat alegerile din Grecia şi urmează zile foarte complicate pentru Zona Euro, conform Bursa.

Stratfor, citată de Adevărul, trage semnalul de alarmă în privinţa Rusiei: Putin ar putea să se pregătească de o ofensivă de amploare în estul Ucrainei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult