Acasa Revista Presei Revista presei. Manevre USL înainte de referendum

Revista presei. Manevre USL înainte de referendum

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

EvZUSL mai inventează o manevră. Referendum de două zile pentru a-l demite pe Băsescu „După ce Bruxelles-ul le-a dat peste degete, liderii USL vor să-şi atingă scopul prin tot felul de tertipuri organizatorice. USL vrea cu orice preţ să fure startul la referendumul de demitere a preşedintelui României”

USLCurentulCe le-a cerut Barroso lui Ponta și Antonescu: fără ordonanțe, fără grațieri și fără schimbări la DNA „Comisia cere ca un nou șef al DNA și un nou procuror general să NU fie numiți în timpul interimatului lui Crin Antonescu.

La fel, se cere, pe un ton sec, ca nicio grațiere să nu fie făcută în această perioadă, aluzie la cazul Năstase și o posibilă grațiere prezidențială. Miniștrii trebuie numiți dintre persoanele care nu fac obiectul unei condamnări privind integritatea lor personală, iar cei care fac obiectul unei astfel de condamnări trebuie să demisioneze.

Deputații care fac obiectul unor decizii finale de incompatibilitate și conflict de interese trebuie să demisioneze și ei, arată un alt punct al listei. Avocatul Poporului trebuie găsit în persoana cuiva care se bucură de sprijinul tuturor partidelor politice, spune Executivul european.

Restabilirea puterilor Curții Constituționale este prima cerință trecută la capitolul respectul statului de drept. Ordonanța de Urgență 38 trebuie astfel abrogată, spune Comisia Europeană. Trebuie restabilite regulile validării referendumului și să se renunțe la folosirea selectivă a publicărilor în Monitorul Oficial.”

PutereaIoan Rus: Listele electorale vor fi finalizate până la data de 24 iulie „Listele electorale vor fi finalizate până la data de 24 iulie, a anunţat vineri într-o conferinţă de presă ministrul Administraţiei şi Internelor Ioan Rus, precizând că în acest moment există 18.308.612 cetăţeni cu drept de vot”

Curierul nationalDezastrul fondurilor europene, confirmat de Bruxelles „Comisia Europeană a transmis reprezentantului român că a constatat că planul de măsuri pentru creşterea absorbţiei de fonduri europene a eşuat. În opinia DG REGIO, deşi la nivel politic există voinţa necesară, la nivelul de execuţie autorităţile nu recunosc problemele sistemului şi refuză în fapt asistenţa instituţiilor financiare internaţionale. Oficialii europeni spun că actualul context naţional este foarte important, că în momentul de faţă s-a constatat o „paralizare” a administraţiei româneşti”

AdevărulBăsescu: Oricât de supărați ar fi românii pe mine, trebuie să voteze contra restaurației „Președintele suspendat Traian Băsescu a declarat, vineri seară, că își dorește foarte mult o prezență mare la referendum și că USL a procedat ca bolșevici” când i-a înlocuit pe Vasile Blaga, pe Roberta Anastase și l-a suspendat pe el”

România liberă:  „Am văzut un parlamentar că lua bani” „Ca să dea jos un guvern. Fără să-şi imagineze la ce poate duce acest lucru. Nu vorbim de schimbarea unui guvern prin mijloace democratice ci de schimbarea unui guvern de un altul care s-a constituit ilegitim prin cumpărare. Prin mită”

GândulRezultate finale BAC „Opt dintre cele mai bune 20 de licee sunt din Bucureşti, câte trei în Constanţa şi Iaşi, două din Cluj şi câte unul din unul din Craiova, Braşov, Timişoara şi Sibiu”

ProSportSandu a incendiat Casa Fotbalului! După zile de ameninţări cu excluderi şi sancţiuni, dovada unei noi minciuni: FIFA îi dă câştig de cauză Craiovei în războiul cu FRF!

BursaAsia importă tot mai mult porumb „Cererea sporită de porumb, provenită de la ţările asiatice – inclusiv China, va pune presiuni pe livrările globale, în condiţiile în care seceta din SUA reduce exporturile celui mai mare cultivator de profil”

StareaPresei.ro

9 comentarii

BULA 14-07-2012 - 09:44

DNA a ajuns sa fie o structura suprastatala, instrumentul prin care Puterile Coloniale le da in cap capitalistilor autohtoni, sa nu faca coaja prea groasa.

jan dinu 15-07-2012 - 08:20

HeHeHeeee, ce „Trofeu ai Calitaii ” ai vrut shi TU
dar nu ti-a ieshit pasenta , macar reuseste la un
„Trofeu al Vinatoarei ” oferit de Basescu dupa ce
revine la Cotroceni !…-:)))
JD-USA

BULA 15-07-2012 - 11:15

Jenica, ma confunzi. Eu sunt un simplu salariat, nemultumit de ce s-a intamplat cu tara in care traieste. Pastreaza trofeele pentru aia care alearga dupa ele.

jan dinu 15-07-2012 - 08:30

—– Flacara Democratiei —–

Flacara Democratiei
Pe pamintul Romaniei …
Arde peste tot in tzara
Comunisti s-a dispara !
Basescu ii trage’n tzeapa
EL e OMUL ce nu-i iarta !!!..-:)))
JD-USA

Ciu Huhu 14-07-2012 - 22:06

Asta-i revista presei vinduta diliului dictator Basescu!!!
Ce revista a presei mai faceti dupa demiterea, si bagarea la puscarie a dictatorului Basescu?

digital 14-07-2012 - 22:56

revista presei cu florin băsexu!
foarteeeee tareeeeee!nu?!

Ciu Huhu 15-07-2012 - 01:40

Budescule esti nascut, educat in buda, nasa?

Liana 15-07-2012 - 16:59

„Fiecare pom se cunoaste dupa roadele lui” (Luca 6:44). Pomul bun nu face fructe rele, si nici pomul cel rau nu face fructe bune. „Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Au doara culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini?” (Matei 7:16)

bubu 16-07-2012 - 01:07

evz dispare dupa caderea lui bashinescu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult