Acasa Revista Presei Revista presei Mang

Revista presei Mang

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Gandul: Ponta cere Academiei să verifice acuzaţiile la adresa lui Mang: Dacă se confirmă, ministrul pleacă

ioan mang

foto: enational.ro

”Premierul Victor Ponta a anunţat, joi seara, că a cerut Academiei Române ca un grup de specialişti să verifice acuzaţiile de plagiat formulate de opoziţie la adresa ministrului Educaţiei şi a precizat că, dacă aceste acuzaţii vor fi confirmate, Ioan Mang va trebui să demisioneze”

Puterea: Consiliul de Etică verifică acuzaţiile de plagiat la adresa lui Mang ”Ministrul Educaţiei, Ioan Mang, este cercetat de Comisia de Etică din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinşifică, după sesizările care îl acuză pe oficial că ar fi plagiat câteva lucrări. Sesizările, care au fost primite la 9 mai, vizează atât pe ministrul Educaţiei, cât şi pe soţia acestuia”

EvZ: Ioan Mang. Plagiator în serie ”Premierul are toate dovezile să-şi respecte cuvântul: demiterea ministrului Educaţiei. Cercetători din lumea întreagă confirmă plagiatele lui Ioan Mang. Noul şef al Învăţământului a copiat până şi greşelile. Comisia de Etică anchetează cazul. Lumea universitară condamnă ”

Adevarul: Ministrul Mang a plagiat din Israel până-n Japonia şi Taiwan ”Acuzaţiile de plagiat care planau asupra ministrului Educaţiei, Ioan Mang, au fost confirmate de trei cercetători străini. Demnitarul este aşteptat să demisioneze, aşa cum a promis”

Curentul: Se ascut cuțitele în PSD: Andronescu cere explicații ministrului Mang, acuzat de plagiat ”PSD a intrat în vrie pe tema scandalul care îl centrul său pe ministrul Educaţiei, Ioan Mang. Acesta este acuzat de plagiat și are un deficit important de imagine și credibilitate, ca de altfel toți miniștrii scoși pe genunchi în drumul spre Brașov făcut săptămâna trecută de Ponta și Antonescu”

Romania libera: Pe ce uşă va ieşi ministrul Mang din Guvern? Prin faţă sau prin spate? (editorial de Laurenţiu Mihu) “Dacă până şi «doamna învăţământului» social-democrat, Ecaterina Andronescu, a simţit nevoia să-l preseze public pe ministrul Educaţiei, Ioan Mang, să-şi clarifice grabnic situaţia, atunci devine tot mai clar că înaltul suspect pentru plagiat ar putea începe să aibă probleme inclusiv în rândul celor care l-au susţinut până acum”

Bursa: Ponta: Proiectul Roşia Montană trebuie decuplat total de lobby-ul şi interesul politic ”Decizia care va fi luată de Guvern în proiectul Roşia Montană presupune îndeplinirea în prealabil a trei condiţii, respectiv existenţa unor garanţii privind protecţia mediului, realizarea unei renegocieri şi decuplarea totală a proiectului de lobby-ul şi interesul politic, a afirmat premierul Ponta”

ZF: Capitalurile pleacă şi alţi bani nu mai vin, salariile se reîntregesc din condei, vin alţi furnizori la putere, iar creşterea este nefiscalizată. Credeţi că aşa va mai rezista mult cursul şi economia? “Statul nu are de unde să strângă bani la buget. Şi în aceste condiţii, nu are de unde reîntregi salariile. S-ar putea ca următoarea tranşă de 8% să mai aştepte. Pentru că nici la anul nu vor fi bani.”

Curierul national: Piaţa imobiliară va sări o generaţie ”Autorul Charles Hugh Smith spune că problemele din piaţa rezidenţială americană sunt structurale, iar aceasta nu se va redresa decât în decenii”

StareaPresei.ro

6 comentarii

BULA 11-05-2012 - 08:21

Acum, daca un ministru al Educatiei este depistat din prima ca mare plagiator, nu ar fi normal sa ii ia pe toti cei cu doctorat, la purecat ? Si nu inteleg cum pot sa fie atat de idioti si sa puna botul la functii publice, unde sunt toti cu ochii pe ei, daca au bube in cap. Din lacomie ?

geek-a-contra 11-05-2012 - 09:02

ptr prima oara cind trebuie sa fiu de acord cu tine. si daca ar fi sa se faca verificari ar mai trebui un soi de verificare: dintre cei de NU au plagiat lucrarea de doctorat citi sint autorii de fapt ai lucrarii? „prietenii stiu de ce”, n’asha?….

BULA 11-05-2012 - 09:22

Pentru prima oara cand credeam ca o sa fiu si eu de acord cu tine, ca si tu ai fost de acord cu mine, uite ca ma enervezi cu vocabularul asta: …“prietenii stiu de ce”, n’asha?….

urbos 11-05-2012 - 09:24

Pentru ca nu se zice prieteni, ci pretini.

BULA 11-05-2012 - 10:31

Te bagasi si tu in discutie, ca musca in kuru calului, ma pretine.
Cu plagiatul cum stai, ca toti ceilalti ?

dxn 12-05-2012 - 19:16

Sandu Cuculica,
Nu te baga in domenii de mare consum neuro-sinaptic!
Aici e vorba despre algoritmi genetici si retele neuronale, despre inteligenta artificiala, despre integrale triple ori quadruple, despre niste chestii grele, da’ grele de tot pentru firava ta scoarta cerebrala.
Un suficient ca tine intelege ce-ti spunem noi, dar nu are capacitate de reactie spre indreptare.
Tu primato n-ai cum sa intelegi si nici nu poti deduce mare lucru decat injurii si fraze de utobaza sau alea idn cazarma de la U.M. 01 sau u.m. 021…..!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult