Acasa Revista Presei Revista presei. Manoloiu şi Căbulea vor fi trimişi în judecată

Revista presei. Manoloiu şi Căbulea vor fi trimişi în judecată

scris de Florin BUDESCU
20 afisari

Constantin Manoloiu și Ioan Cǎbulea vor fi cercetați penal în dosarul fraudării referendumului de anul trecut.

Naţional: Cad primele capete în Dosarul „Referendumul”! “Momentan, Constantin Manoloiu este şeful Corpului de Control al ministrului de Interne, Radu Stroe. Iar Ioan Căbulea este inspectorul-şef al IPJ Alba, cei doi fiind cercetaţi penal în dosarul fraudării referendumului de anul trecut. Însă, după cum susţin sursele noastre, foarte curând, chestorii vor mai avea ceva în comun: vor fi trimişi împreună în judecatăpentru săvârşirea infracţiunilor de fals şi abuz în serviciu”

EvZ: Voiculescu: “Într-o lentilă vin doar la DNA. La Tribunal trebuie respect!” ”Fuga de Justiţie a lui Dan Voiculescu (67 de ani) s-a terminat ieri la Tribunalul Bucureşti. Judecătorii au rămas în pronunţare în dosarul în care este acuzat de spălare de bani şi fapte de corupţie în cazul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Îmbrăcat lejer, în tricou albastru şi pantaloni de in, el a fost punctual la întâlnirea cu judecătorul, la ora 10 fix a coborât dintr-o maşină de lux în faţa Tribunalului Bucureşti”

Curentul: Fenechiu continuă să facă jocurile la Transporturi, numindu-și acoliții în funcții-cheie ”Statul român a ajuns într-un punct în care îi este aproape imposibil să mai respire din cauza corupției instituționalizate și a jafului care se petrece în România, în ciuda pretențiilor de țară membră UE și NATO”

Bursa: Remus Borza, urmărit penal pentru conflict de interese ”Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, este urmărit penal, alături de asociatul său în afaceri (n.r. Nicoleta Munteanu) pentru comiterea infracţiunii de conflict de interese, ne-a declarat Ionuţ Oprea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti”

ZF: UCM Reşiţa, cu o istorie de 240 de ani, a ajuns în insolvenţă după 10 ani de management privat defectuos, iar acum statul încearcă să o salveze prin naţionalizare pentru ca un oraş întreg să nu dispară ”UCM este un mamut industrial care s-a extins în toate direcţiile timp de două veacuri şi jumătate şi a devenit practic sinonim cu oraşul Reşiţa, platformele industriale ale uzinei fiind amplasate în trei regiuni diferite ale oraşului”

Curierul naţional: Euroins nu mai are voie să vândă poliţe RCA ”ASF a impus această interdicţie temporar şi l-a amendat pe Mihnea Tobescu, directorul societăţii, cu 50.000 lei. Neregulile constatate privesc, printre altele, diminuarea nejustificată a cuantumului despăgubirilor şi plata daunelor cu întârziere”

Cronica română: Kim Jong-un ar fi ordonat execuţia publică a fostei sale iubite ”Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ordonat execuţia publică a fostei sale iubite, alături de alte 11 persoane, pentru presupusa lor implicare într-un caz de pornografie”

Adevărul: Siria şi al Treilea Război Mondial (editorial de Horia Ghibuţiu) “Dumnezeu, în imensa Sa iubire pentru oamenii care se omoară şi se războiesc din te miri ce, a creat fotbalul. A făcut aceasta la final de secol XIX, ca se ofere acestei creaturi agresive posibilitatea convertirii energiei în ceva mai paşnic, mai simplu şi mai frumos“

Gândul: Parlamentul britanic a votat împotriva intervenţiei militare în Siria ”După o zi cu dezbateri aprinse cu legislativul englez chemat din vacanţă, premierul conservator David Cameron a pierdut şi ultima şansă de sprijin pentru a merge mai departe cu proiectul de rezoluţie înaintat miercuri Consiliului de Securitate al ONU, care autoriza o intervenţie în Siria, ca urmare a atacului chimic din 21 august atribuit forţelor guvernamentale siriene”

StareaPresei.ro

17 comentarii

UnUL 30-08-2013 - 07:51

Un început timid dar promițător. Sper că se pregătește Dragnea.- Asta, evident, dacă nu se bagă USL-ul cu bocancii în problemele justiției.

XYZ 30-08-2013 - 08:08

Un inceput promitator? In cazul Dragnea, procuroarea Macovei a admis ca plingerea penala a facut-o pe baza unui articol publicat in EvZ. Cu alte cuvinte Dragnea s-a trezit cercetat penal (puscariabil?) cu toate ca nu au existat probe. Probele se cauta!

De ce va luati mai mereu dupa rusi?

UnUL 30-08-2013 - 08:11

Hai să fim serioși, XYZ, Dragnea a organizat fraude de sute de mii de voturi, și astea se vede cu ochiul liber. Mai povestim.

UnUL 30-08-2013 - 08:15

P.S. Vă mai amintiți celebrele bancuri din perioada referendumului?
Referendum – Județul Teleorman

Î. Ce înseamnă TVA?
R: Totalul votanților adăugați.

– Teleorman este singurul județ din țară în care trăiesc mai mulți morți decât vii.
– Când moare cineva în Teleorman se spune că a mers să voteze cu ingerii.
– Când moare, teleormăneanul vede o luminiță care îl conduce direct la secția de votare.
– O vorbă din bătrâni spune că „Mortul de la groapă nu se mai întoarce decât ca să voteze”.
– Mai mulți morți din Teleorman s-au speriat când au văzut un viu în secția de votare.
– Morții din Teleorman ar vrea să aibă reprezentantul lor în Parlament, dar Ion Iliescu e de neconvins.
– Omul de știință din Teleorman a demonstrat că există viață politică și după moarte.
– Vii cu vii, teleormănenii cu voturile.
– Pentru 2014 Teleormanul are planuri mari : vrea să depășească România la număr de locuitori.
– Mai mulți teleormăneni au cerut ca după moarte să fie incinerați: Ca să rămână mereu aprope de urne.

XYZ 30-08-2013 - 09:06

Sa inteleg ca procuroarea Macovei a depus plingerea penala pe baza unor bancuri raspindite de gazetari si forumisti, iar procurorii, la rindul lor, au deschis dosarul penal cu pricina pe pe baza plingerii depuse?

Mai, voi unde va credeti? In Rusia?

UnUL 30-08-2013 - 09:13

Nu ștu pentru ce a depus plângere d-na Macovei (nici nu știam că a depus), dar știu că ancheta a început pe baza faptelor concrete (prezență la vot de 200%, etc!)

XYZ 30-08-2013 - 08:09

Am si eu o intebare: sunteti cumva basarabean?

UnUL 30-08-2013 - 08:13

Nu, așa cum spuneam, sunt ardelean get-beget, sunt din Cluj; nu am nici un fel de origini sau conexiuni basarabene, ceea ce nu mă împiedică să mă intereseze soarta Basarabiei.

mircea 30-08-2013 - 08:45

dupa cum vorbesti esti un fost activist PCR si un actual PeDeLepra cu educatie de trotuar si cultura de televizor,si pari a fi gabor ,ca prea ai un vocabular colorat si spurcat.De sangele apa nu se face.Cum a spus mama ta(nu mata malacule cum zici tu) albu mamii ca un cas de caldare te frecasi.Doar puiul bivolitei este negru,asa este MALACULE.Mergi si mai trage o limba vacarului ,ca ieri se mai sterse pe fata cu mana nu cu batista cu ocazia receptiei la care a participat

UnUL 30-08-2013 - 09:11

După cum vorbesc, sunt un fost persecutat politic, cu studii universitare și doctorat, și nu sunt nici „gabor” nici evreu, ci român 100%
P.S.1 Eu nu spun niciodată „mă-ta”, dar dacă aș scrie asta, aș folosi cratimă!
P.S.2 Ești la fel de incoerent șii de dezlânat ca de obicei, cu fraze fără cap, fără coadă, fără coerență sau logică. Data viitoare când mai trimiți postări, angajază un traducător să ți le traducă în română, Mirciulică!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-08-2013 - 10:20

….mirciulleka-mergiciullika:

<<<<<<<<>>>>>

Distinsul NOSTRUM PROFFESORE DOTTORE,

CU doar UnUL nick-namme ! ! !

A phost ,,PER/SEC–u-TAT,

Shi, chiar M . A . I . …mult ,

A phost , si ESTE , B A N T U I T

Dwe IMAGINEA REACTUALIZATA

A TURNATORULUI ; TRAIAN BASESCU !

UnUL 30-08-2013 - 10:33

Parpanghelaș, umorul tău e de cam rudimentar și cam primitiv, dar, totuși, cu o urmă de haz, deci te iert pentru prostiile pe care le debitezi.

UnUL 30-08-2013 - 10:59

Și dac-aș fi în poză, ce folos, tot nu mi s-ar vedea fața!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-08-2013 - 11:05

Daca, chiar doresti, si iti (I-ti) EXPRIMI ACORDUL ,

Fack ,io efortul si il POBLIK , cu restul ….datelor personale.

De fapt , esti PERSOANA PUBLICA ,si exista toate datele pe NET !

salut 30-08-2013 - 18:32

Asta-i intr-adevar un paradox.

Institutii oficiale DEMONSTREAZA ca referendumul de anul trecut a fost corect, ca in momentul de fata Romania are la conducere un IMPOSTOR care nu se lasa dus desi milioane de voturi au fost exprimate impotriva lui…
…iar DNA „cerceteaza” pe unii pe care ii „suspecteaza” ca ar fi manarit cateva zeci de voturi.

Iar dupa o astfel de dovada, anumiti imbecili de Cluj spun ca asta ar fi democratie si stat de drept si ca DNA ar fi apolitic.

salut 30-08-2013 - 18:50

Tot de prin Cluj e de origine si proasta aia.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 30-08-2013 - 19:25

ADOPTĂ O VACĂ”: Ce idee grozavă a avut un fermier francez

ADOPTĂ O VACĂ: Ce idee grozavă a avut un fermier francezCrescătorii de animale din Franţa caută metode alternative de finanţare. Aşa se face că un fermier din sudul ţării a iniţiat programul… „Adoptă o vacă”. Îi invită pe orăşeni să investească într-o vacă la alegere şi să obţină pe o perioadă de patru ani produse lactate şi carne.

Constrângerile financiare l-au determinat pe Christian, un fermier din regiunea Ariej, să vină cu un plan ingenios pentru a-şi ţine ferma de vite pe linia de plutire. S-a gândit să le ofere posibilitatea locuitorilor de la oraş să adopte un animal dintre cele pe care el le deţine.

„Ideea a fost să propun oamenilor să investească în vacile mele, pentru ca eu să-mi pot finanţa la rândul meu investiţiile. Eu îi remunerez doar cu produse lactate şi carne”, spune Christian Asna.
……….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult