Revista presei. Marga-calorifere verzi pe pereţi | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Marga-calorifere verzi pe pereţi

Revista presei. Marga-calorifere verzi pe pereţi

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

CurentulInternați-l! Andrei Marga visează calorifere verzi pe pereți ”Proaspăt uns în frunteaInstitutului Cultural Român, Andrei Marga a și descoperit adevăratul brand de țară al României. Ce Dracula, ce Ilie Năstase, Nadia Comăneci sau Hagi, ori frunza Elenei Udrea? Habar nu aveți!”

Andrei Marga a și descoperit adevăratul brand de țară al României. Caloriferul. foto: Facebook

eNaţionalLiviu Dragnea, prins la referendum cu telefoanele smenuite de la STS ”Cu trei zile inainte de referendum, presedintii sectiilor de votare din toata tara au fost contactati si li s-au inmanat telefoane mobile securizate de STS”

Puterea74.000 de uselişti îndoctrinaţi vor fi aduşi în Capitală, chiar în ziua Congresului PPE. Merkel, Barroso şi Reding, în pericol la Bucureşti ”USL organizează pe 17 octombrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, un miting de prezentare a candidaţilor pentru alegerile parlamentare, la care va aduce 74.000 de activişti din toată ţara, pentru a umple stadionul şi a da impresia de forţă electorală”

EvZUSL riscă să rămână fără candidat la Preşedinţie. Antonescu se dezumflă accelerat ”Potrivit ultimului sondaj CSOP, liderul liberal continuă să se erodeze cu repeziciune. Doar două procente îl despart de Traian Băsescu. Șeful statului e de opt ani la putere și a decontat criza economică. Uniunea Social Liberală ar putea fi pusă în situaţia ca, în curând, să îşi găsească un alt prezidenţiabil”

AdevărulAventurierul pieţei de capital, dispărut fără urmă. Bursa victimelor lui Cristian Sima ”Cristian Sima, unul dintre controversaţii jucători pe piaţa de capital, nu este de găsit. A pierdut deja şefia Bursei de la Sibiu şi riscă să-şi ruineze întreaga carieră pentru că în joc sunt milioanele de euro ale clienţilor săi”

Bursa: Cazul WBS“Elful” Cristian Sima, de mână cu “Harry Potter” D.D. ”Numărul de site-uri internet de pe Google, care afişează numele lui Cris-tian Sima, a explodat, ieri, la peste 190 de milioane, depăşind cele 180 de milioane ale celebrului magician David Copperfield”

GândulCristian Sima, şeful Bursei din Sibiu, a dispărut cu banii clienţilor. Pe lista VIP-urilor care ar fi fost înşelate se află un fost ministru “Printre cei păgubiţi se numără şi fostul ministru al Finanţelor, Daniel Dăianu. Sima se ocupa de conturile de tranzacţionare ale mai multor persoane publice, pe bursele din străinătate, şi numai el avea acces la banii din conturile respective. Poliţia a deschis o anchetă”

România liberăInstituţiile de învăţământ particulare fac eforturi disperate pentru a supravieţui în contextul reducerii numărului de studenţi. Ce-au ajuns universităţile private: ziua – săli de clasă, noaptea – saloane pentru nunţi “Multe dintre universităţi supravieţuiesc organizând nunţi la sfârşit de săptămână, în timp ce altele nu s-ar descurca fără finanţările din străinătate”

StareaPresei.ro

1 comentariu

vic 12-10-2012 - 10:01

chia va pierdeti vremea cu bolsevicu’ asta de marga

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult