Acasa Revista Presei Revista presei. Marian Vanghelie intră în catastihul DNA

Revista presei. Marian Vanghelie intră în catastihul DNA

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

EvZ: Marian Vanghelie a fost audiat de DNA în cazul economatelor: „Mă duc acasă să fac un remember” „Primarul sectorului 5 al Capitalei a fost audiat, astăzi, de către procurorii Anticorupție, la sediul DNA. Marian Vanghelie susține că nu el face obiectul cercetărilor, ci este martor într-un dosar legat de activitatea primăriei pe care oconduce.Deși a negat că ar fi fost audiat în dosarul Economatelor, surse judiciare au precizat, pentru „Evenimentul zilei”, că ancheta este în faza premergătoare”

foto: Realitatea.net

Puterea: Omniasig fraiereşte plătitorii de CASCO”Multe şi nu neapărat mărunte sunt necazurile celor care au optat să îşi achiziţioneze un autoturism în sistem de leasing

Bursa: Mugur Isărescu: „Asistăm la o destructurare a capitalismului” „Asistăm la o destructurare destul de rapidă. Uneori nici nu realizăm cât de mult s-a stricat. O destructurare este o stricăciune, această destructurare are loc în condiţiile în care noile forme se încheagă foarte greu, iar lumea trăieşte într-o confuzie”

Fin.ro: iPhone 4S, noua bijuterie Apple. iPhone 5 se lasa asteptat „Ca design, iPhone 4S este similar cu iPhone 4, insa puncteaza la capitolul procesor: este dotat cu un A5 dual core, de sapte ori mai rapid decat cel al predecesorului”

Adevarul: Europa grăbeşte falimentul Greciei „Miniştrii europeni de Finanţe au amânat plata unei tranşe de împrumut către Grecia. Administraţia elenă ar putea rămâne fără bani de pensii şi salarii în câteva zile”

Curierul national: Ce rămâne după memoria dureroasă a crizei? „Florin Cîţu: În viitor, economia va trebui să pună accentul pe adaptabilitate, pentru a fi mai rezistentă la şocuri”

Romania libera: Rusia permite agenţilor să ucidă inamicii din străinătate „Serviciul secret rusesc a ordonat crearea unei unităţi speciale care să elimine duşmanii din străinătate ai Rusiei, conform unui document secret, relatează The Daily Telegraph”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult