Acasa Revista Presei Revista presei. Marica, acuzat că a luat şpagă

Revista presei. Marica, acuzat că a luat şpagă

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Adevarul: Sindicalistul Vasile Marica acuzat că a primit şpagă 20.000 de dolari „Liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, ar fi facilitat angajarea unei inspectoare vamale contra sumei de 20.000 de dolari. Acuzaţia ar fi fost formulată de mai multe surse din interiorul sistemului vamal

 


 

Vasile Marica

Vasile Marica

EvZ: Liderul sindical Vasile Marica, pomenit în dosarul „Corupţia la vamă” „În ancheta privind corupţia din vămi a fost vehiculat ieri un nume nou: cel al liderului sindical Vasile Marica. O femeie, inspector vamal, ar fi plătit 20.000 de dolari pentru a-şi cumpăra postul, iar banii ar fi ajuns la liderul Sed Lex.”


Romania libera: „Regina” se află printre liderii sindicali „Traian Băsescu declară în interviul acordat României Libere că liderii sindicatelor poliţiştilor şi vameşilor ştiu mai multe decât spun în scandalul corupţiei de la punctele de frontieră şi cei reţinuţi ar putea proba că „regina se află printre liderii sindicali””

Curentul: Afacerile necurate ale secretarului de stat Marin Anton „Secretarul de stat Marin Anton a fost implicat, recent, într-o dubioasă afacere cu nave maritime de transport, fapt care i-a şi atras de altfel mutarea „disciplinară“ din postul care-i permitea acest tip de combinaţii.”

Puterea: Senatorul Mircea Banias susţine că unii vameşi arestaţi au legături strânse cu PSD „Preşedintele PDL Constanţa, senatorul Mircea Banias, a prezentat ieri într-o conferinţă de presă câteva exemple de persoane care sunt cercetate sau reţinute în urma acţiunilor recente de la frontiere şi care ar avea legături strânse cu PSD”

Bursa: Despăgubirile în natură ar mai uşura povara ANRP „Conform legislaţiei în vigoare, emiterea titlurilor de conversie a fost sistată până pe data de 2 mai a anului în curs, ceea ce nu înseamnă că dosarele de despăgubire nu mai sunt soluţionate (în fază administrativă) de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor”

Curierul national: Lefurile bugetarilor nu vor creşte prea curând „Guvernul s-a angajat în faţa FMI că majorările salariale vor fi limitate şi în 2012. Schnecker: Bugetarii nu vor mai vedea creşteri salariale decât când se vor apropia alegerile. Consultantul a mai spus că majorarea de 15% din februarie înseamnă în realitate o scădere de 2%”

Financiarul: Randamentele pentru pensii private vor depasi 10% in 2011 „Randamentele fondurilor de pensii private vor depasi 10% in 2011 si vor con­tinua sa „bata“ inflatia in urmatorii ani, iar administratorii trebuie sa profite „de aceasta fereastra“, pentru ca vor exista si ani cand performantele vor fi negative sau se vor situa sub indicele preturilor de con­sum”

StareaPresei.ro

5 comentarii

Morkova Vesela 14-02-2011 - 08:10

Dintre pasari rapitoare,
Ce isi pleaca gaturile,
Cate-o sa le scurtam oare?
Voicurile, vanturile…

Ne ‘nteles ramane gandul
Ce-mi strabate canturile,
Zboara inca, îngânându-l
Vanturile, voicurile…

Parpanghel : ’ musai, si...Vesela sa o crezy ,matalutaza 15-02-2011 - 13:40

Morkow-itzo,hai zi zau, Marica sed-lexx are o privire candida, nu putea tocmai el sa puna bothul.Iar certificat de garantie 100% este ca apare non stop pe kanalele domnilor Voicu& Nuss care la randul lor sant somitati de cinste si beciuleth!

Morkova Vesela 15-02-2011 - 14:13

well, asta era clar, si nu vorbeam de el, s-a potrivit subiectul.
uite ca poate apare ocazia, premier nealiniat si caratire prin TOATE locurile

Morkova Vesela 15-02-2011 - 14:08

Bate vantu frunza-n dunga
Pan’ la gherla-i cale lunga?
Vantu, de si-a rupt picioru’
Il ducem cu carucioru’!

urbos 16-02-2011 - 07:30

Sigur ca da, Marica acuzat de un securist imputit pus de Basescu sa guite.
Cine dreacu sa fie atat de cretin ca sa nu-si dea seama cum sta treaba.
Dar razbunarile si actiunile taraturii securiste de la Cotroceni sint pe ultima suta de metri. Naparcii i se apropie ceasu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult