Acasa Revista Presei Revista presei. Mazăre ar spăla milioane de euro prin Cipru

Revista presei. Mazăre ar spăla milioane de euro prin Cipru

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

EvZ: Mazăre, milioane de euro plimbate prin Cipru „O puternică grupare de afaceri conectată la primarul Constanţei Radu Mazăre şi la şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a reuşit în ultimii ani să atragă zeci de milioane de euro de la institutiile pe care cei doi le conduc, de la bugetul de stat şi chiar din fonduri europene. Interesele financiare ale celor doi politicieni sunt mascate prin intermediul unor apropiaţi şi al unor companii offshore din Cipru”

Radu Mazare, un roman care da pe afara de fericire

Curentul: Din fruntea UASCR, Iliescu a girat reprimarea mișcărilor studențești de la sfârșitul anilor ’50 „(…)vechile documente de arhivă referitoare la perioada UASCR-istă a vieții lui Iliescu îl descriu exact așa cum a fost: un activist tânăr și ambițios, ferm hotărât să urce toate treptele ierarhiei comuniste, chiar cu prețul călcării pe cadavre”

Bursa: Pârvan: Producătorii au două variante – să crească preţurile sau să dea faliment „Guvernul ar trebui să mărească accizele la maximul european, potrivit lui Cristian Pârvan”

Curierul national: Scumpirea benzinei pune pe jar economia „Transportatorii spun că petroliştii fac profit pe spinarea lor pentru că statul nu se implică. Preţul crescut al combustibilului va scumpi transportul, cu efecte propagate în întreaga economie”

Romania libera: A treia tentativă pentru construirea unui tronson de 55 de kilometri de autostradă. Se relansează proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov „Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va publica în martie anunţul de intenţie pentru revizuirea studiului de fezabilitate a autostrăzii Comarnic-Braşov, proiect pentru care se prevăzuseră începerea lucrărilor încă din 2009”

Puterea: Ministrul Bode, la trântă cu FMI. Bătaia de joc de la Transelectrica „Lucruri grave şi cu repercusiuni asupra siguranţeinaţionale s-au desfăşurat cu repeziciune peparcursul câtorva zile. Cronologic, totul a început în seara zilei de 9 februarie când, la sediulMinisterului Economiei, a avut loc o şedinţăoperativă pe probleme de energie la care auparticipat secretari de stat, preşedintele ANRE,directori responsabili din minister şi specialişti dincompaniile de profil”

Adevarul: Vaticanul, pus pe jar de o nouă Biblie descoperită în Turcia: Iisus a prevestit venirea profetului Mahomed „O nouă Biblie, veche de aproximativ 1500 de ani şi aflată în posesia Turciei de 12 ani, l-a făcut pe Papa Benedict al XVI-lea să le ceară oficial turcilor să vadă manuscrisul care a fost numit Evanghelia după Barnabas”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult