Acasa Revista Presei Revista presei. Medicul care l-a operat pe Ponta a lucrat pentru NATO

Revista presei. Medicul care l-a operat pe Ponta a lucrat pentru NATO

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Medicul turc care l-a operat pe Victor Ponta la clinica soţiei lui Erdogan, pre numele său Mahir Mahiroğullar, profesor în Medicină, lucrează de doi ani pentru Medipol şi anterior a fost medic angajat de NATO în Kosovo, conform Mediafax.

Mahir Mahiroğullar

Mahir Mahiroğullar

Tupeul incredibil al lui Victor Ponta este cum procedează cu Klaus Iohannis: îl trimite în derizoriu, la ş.a.m.d.. Adresa prin care îi propune preşedintelui numirea lui Găbiţă Anticorupţie a fost postată de premier întâi pe Facebook, apoi trimisă şefului statului.

La fel, fişa sa de pacient la Medipol, care e publicată de HotNews, a fost întâi pusă pe Facebook de Victor Tupeu, apoi de-abia trimisă Neamţului.

Traian Băsescu afirmă că Victor Ponta şi Klaus Iohannis au avut o înţelegere prealabilă, notează Puterea. Înţelegerea ar fi aşa: eu zic, când iese DNA cu urmărirea penală, că-ţi cer demisia, tu fugi în Nirvana şi te operezi la genunchi, după operaţie mi-l propui pe Găbiţă, Leul Anticorupţiei, zis şi Oprea-n timpul liber, interimar, ai şi tu un respiro, eu mă fac că-ţi cer documente, tu mi le trimiţi şi toată lumea e mulţumită.

Toate ca toate, ciudăţenia este că trei oameni sunt de aceeaşi părere: Băsescu, jurnalistul Ion Cristoiu şi Monica Macovei.

Cert este că în acest moment Găbiţă „Leul Anticorupţiei” Oprea este premier interimar, cum anunţă EvZ. Să fie o coincidenţă sau nu, „planul” pare a deveni faptă.

Victor Ponta a dat-o rău de tot, cu etajul de spital blocat. Ovidiu Marincea de la Realitatea a dezvăluit că s-a aflat în acel spital o dată cu soţia ambasadorului Olandei, s-a operat la genunchi, ca şi Ponta, şi nu a fost blocat nici un etaj.

Este vorba despre Secţia de Ortopedie a Spitalului Universitar. Blegul de Ponta nici nu ştie ce-a spus când a afirmat că a fost blocat un întreg etaj… pentru că această secţie e toată pe un singur etaj.

Nicu Bănicioiu, omul care-şi petrecea serile în studenţie lingând cafele la Casa Studenţilor, nu-şi asumă: Reporter Virtual spune că acesta nu a vrut să comenteze nicicum afirmaţia lui Victoraş Ponta. E clar: el ştie…

Am auzit, pe punctajul făcut de partid pesediştilor, aceeaşi legendă de mai multe ori: săracul om politic Mugurel Surupăceanu a fost distrus, pentru că un scandal de corupţie, în care s-a demonstrat ulterior că e nevinovat, l-a obligat să se retragă.

În realitate, arată Adevărul, lucrurile stau altfel: martorul-cheie contra lui Surupăceanu era protejat de Mama Rusia…

Mişu Negriţoiu a plecat de la ING Bank România cu scandal, ştie România liberă, după ce s-a descoperit că, în timpul mandatului său, făcea unele afaceri dubioase cu Iranul, stat aflat sub embargou. Iar acum e în fruntea ASF.

Dacă pică măslinul cu grecesc, ce ne aşteaptă? Care va fi impactul asupra României? Întrebarea aceasta şi-a pus-o şi ZF: Grecia are în România, pe companii şi sistem bancar, o expunere de 13,5 miliarde de euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult