Acasa Revista Presei Revista presei. Meleşcanu susţine că nu a colaborat cu Secu

Revista presei. Meleşcanu susţine că nu a colaborat cu Secu

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Puterea: Meleşcanu: Nu am colaborat niciodată cu Securitatea! “Plenul Parlamentului l-a validat pe Teodor Meleşcanu cu 238 de voturi pentru şi unul împotrivă.

Teodor Melescanu

Teodor Melescanu

Deputaţii şisenatorii au votat în secret, iar pentru a fi validat, Meleşcanu avea nevoie de votul favorabil al majorităţii parlamentarilor”

Normal. Nici un ofiţer nu colaborează cu serviciul secret, ci e angajat al acestuia. Toată viaţa sa. E clar că este, chiar dacă nu ştim. Problema nu e aceasta, ci ce a făcut? E curat? E murdar? Reprezintă interesele României sau nu? Pentru că urmează vremuri tare interesante şi la SIE avem nevoie de un specialist straşnic în spionaj extern. Patriot.

Curentul: După votul final pozitiv pe Legea Lustrației: Felix Voiculescu și Ilici Iliescu nu mai au ce căuta în Parlament sau în alte funcții publice ”Așteptată de 22 de ani, Legea Lustrației s-a încăpățânat mereu a fi adoptată de către „aleșii neamului” care, prizonieri ai unor interese obscure care le-ar fi putut lua scaunul lor sau unor apropiați, au refuzat cu obstinație”

Prea târziu.

Romania libera: Scrisoarea lui Neagu Djuvara către Traian Băsescu “Domnule preşedinte, ţineţi-vă de cuvânt, dezlănţuiţi Justiţia împotriva celor învinuiţi de crime politice. Numai cu acest preţ ar licări o cât de mică speranţă, barem să înceapă vindecarea acestei ţări bolnave. Numai cu acest preţ veţi lăsa un nume în istoria ţării.”

Neagu Djuvara face o singură greşeală, însă foarte mare: acreditează indirect ideea că Băsescu conduce Justiţia. Ceea ce ar fi foarte grav. Justiţia trebuie să fie complet independentă şi să pornească anchete contra crimelor politice.

Adevarul: Cum a fost servit Hrebenciuc de reţeaua Voicu-Costiniu ”O româncă ce trăieşte la Paris şi care revendică vila în care stă Viorel Hrebenciuc se luptă în Justiţie cu exact aceleaşi personaje acuzate de corupţie în dosarul Voicu-Costiniu-Căşuneanu. Viorel Hrebenciuc, deputat PSD. Cătălin Voicu, senator PSD. Florin Costiniu, judecător, şeful Secţiei Civile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Cezar Bivolaru, avocat. Aceste patru personaje au primit, în decembrie 2009, interdicţie de a vorbi unul cu celălalt, în cadrul celui mai răsunător dosar de corupţie din ultimii ani: dosarul Voicu-Costiniu-Căşuneanu-Locic”

Ceea ce ştim este numai o mică parte din ceea ce nu ştim.

Curierul national: Cum se păstrează vedetele într-o companie ”Firmele au început să conştientizeze că angajaţii talentaţi sunt esenţiali pentru dezvoltarea şi succesul business-ului. În ultimii ani, angajatorii români şi-au schimbat atitudinea şi au devenit mai atenţi la nevoile angajaţilor foarte valoroşi. Metodele de fidelizare folosite de companii îmbină instrumentele financiare cu cele de natură non-financiară”

Mă îndoiesc. Înlăturarea oamenilor competenţi continuă. Firmele care fac acest lucru nu se simt bine deloc.

Fin.ro: Proprietarii de masini second hand evita service-urile de marca ”Majoritatea posesorilor de autoturisme la mana a doua din tara prefera service-urile independente sau isi repara singuri masina, si numai 45% dintre acestia prefera service-uri de marca, potrivit unui studiu”

Este firesc, atâta timp cât service-urile “cu flegmă” pe ele au tarife nesimţite.

Bursa: România este un loc bun pentru afaceri ”Interviu cu Tom Holst, directorul pentru România al companiei «Chevron»”

Ar fi bine să mai facem şi noi ceva. Punga uriaşă de gaz metan din Marea Neagră a fost descoperită de austrieci şi americani. Gazele de şist sunt pe cale să fie fructificate de americani. Iar noi stăm pe bogăţii şi chibiţăm.

EvZ: România pune condiţii Serbiei pentru aderarea la UE ”România a condiţionat acordul său pentru candidatura Serbiei la UE de respectarea drepturilor minorităţii române din această ţară, anunţă Ministerul român de Externe”

Bine că s-a întâmplat. Dar românii trebuie să se numească români, nu vlahi, limba română, nu vlahă, scrierea trebuie să fie cu alfabet european, nu chirilic, iar drepturile sociale, politice, culturale, cetăţeneşti trebuie să fie la paritate cu acelea ale sârbilor din România.


Detalii pe StareaPresei.ro

1 comentariu

milosul 29-02-2012 - 18:13

Numai niste cretini, precum pdl-eii, pot crede asa ceva!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult