Acasa Revista Presei Revista presei. Mesajul lui Basescu catre maghiari

Revista presei. Mesajul lui Basescu catre maghiari

scris de Ziua Veche
2 afisari

Din punctul meu de vedere, acesta este subiectul cel mai important al week-end-ului. Pe care tembelviziunile teroriste l-au ignorat cat l-au putut. Nu pot sa nu remarc corectitudinea lui Radu Tudor care, pe Antena 3, nu s-a putut stapani sa nu-l laude totusi pe seful statului.

Romania libera titreaza: Băsescu-Tokes, două limbi diferite . Iata citatele date de RL: “(…)ar fi o mare eroare să credem că putem construi o regiune a Europei centrale bazată pe geografie, pe elemente neplăcute din istoria regiunii, pe etnie, pe diferenţele confesionale(…). Nu etnia, nu credinţa, nu geografia, nu istoria consolidează importanţa regiunii, ci valorile”.

FMI începe a cincea misiune de evaluare în România , anunta Adevarul . O nouă misiune a Fondului Monetar Internaţional (FMI), condusă de Jeffrey Franks, se află în România, în perioada 26 iulie – 4 august, pentru a încheia cea de-a cincea evaluare a îndeplinirii de către România a acordului stand-by, semnat în mai 2009.

Interviu cu ministrul Adriean Videanu , in exclusivitate pentru Bursa , care isi doreste, ca ministru al Economiei (care a devenit de mai mult timp un fel de minister al Energiei), sa fie “un jucător activ pe piaţa de capital, în ideea de a participa la creşterea atractivităţii acesteia. Astfel, atragem fonduri de la investitori de portofoliu, întrucât companiile energetice sunt extrem de atractive, dar aducem şi resursele financiare de care avem atâta nevoie la buget pentru investiţii”.

Curierul national sustine ca stress-testul pentru banci a fost mai curand un soi de examen aranjat si ca singura banca din Romania care a picat testul a fost, prin urma, ATEbank.

Evenimentul zilei sustine ca a descoperit planul secret al lui Boc: cota unica 10%, TVA 25% . Atunci inseamna ca va intra sau deja a intrat in coliziune cu Traian Basescu.

StareaPresei.ro

0 comentariu

Tarnacop Ilie 25-11-2010 - 06:59

Bai, spuneti-ne dracu si noua daca vin extraterestrii, sa-i primim cu paine si sare, ca pe alesii neamului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult