Acasa Revista Presei Revista presei. MH 17, doborât la 17 ani de la primul zbor, pe 17 iulie

Revista presei. MH 17, doborât la 17 ani de la primul zbor, pe 17 iulie

scris de Florin BUDESCU
48 afisari

Cursa MH 17 Malaysian Airlines a fost ţintită şi doborâtă la ora 17 de o rachetă sol-aer Buk de fabricaţie rusească, probabil lansată de separatiştii pro-ruşi din republica separatistă autodeclarată Lugansk. Avionul, un Boeing 777, era la exact 17 ani de la primul său zbor, care a avut loc pe 17 iulie 1997. Lucrurile nu se opresc aici. 1+9+9+7= 26. 2+6=8. 1+7=8. Coincidenţe, coincidenţe… Coincidenţe? Avionul preşedintelui Putin a trecut şi el pe aceeaşi rută şi nu s-a întâmplat nimic.

Oficial SUA: Avionul din Ucraina a fost doborât de o rachetă „Ucraina vorbeşte despre „doborâre” şi „act terorist” şi susţine că separatiştii proruşi au folosit un sistem antiaerian rusesc BUK, cu rachete sol-aer şi acuză Rusia de implicare în această tragedie, în timp ce separatiştii şi ruşii neagă orice implicare” (Gândul)

Un Boeing 777 cu pasageri s-a prăbușit în Ucraina, lovit de o rachetă. Înregistrarea telefonică dintre doi ofițeri ruși „Site-ul deschide.md a publica, joi seara, interceptarea unei convorbiri telefonice între doi ofițeri ruși. Este vorba despre Igor Bezler, conducătorul teroriștilor din detașamentul BES, care a discutat cu coordonatorul său, Gheranin Vasilii Nicolaevici, colonel în Statul Major al Serviciului de Spionaj Militar al armatei ruse, la puțin timp după prăbușirea avionului civil Boeing 777” (România liberă)

Un avion al Malaysia Airlines, cu 295 de persoane la bord, a fost doborât de o rachetă sol-aer în estul Ucrainei. Jumătate dintre pasageri erau cetățeni olandezi. Autoritățile de la Kiev au închis spațiul aerian „Liderii separatiștilor dau vina pe forțele armate ucrainene, susținând că nu au sisteme de apărare anti-aeriană atât de perfomante. Până la finalizarea anchetei, spațiul aerian din estul Ucrainei a fost închis, iar majoritatea companiilor aeriene au anunțat că și-au modificat rutele de zbor pentru a evita zona de conflict” (EvZ)

Cum arată şi ce poate face sistemul sol-aer Buk, care a provocat prăbuşirea avionului Malaysia Airlines în Ucraina „Sistemul Buk e o familie de rachete sol-aer de origine sovietică şi din Rusia. Buk a fost creat în 17 ianuarie 1973 şi a fost dezvoltat de atunci încoace. E vorba de o familie de lansatoare mobile care pot lovi în aer” (Adevărul)

Baba şi mitraliera. Informaţiile secrete ale Ioanei Petrescu „Am remarcat cu toţii că ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, i-a spus şefului statului Traian Băsescu că cifrele studiului pe care el i-l cere insistent sunt informaţii secrete, o replică la care toţi am căzut pe spate, vorba lui Vadim – «Asta nu e sănătoasă!»” (Bursa)

Tăriceanu cârcoteşte pe la gardul noului partid de Dreapta „Perdant total, rămas și în afara proiectului lui Crin de alianța cu PSD, dar și acum în noul proiect de coagulare al dreptei al lui Iohannis, Tăriceanu nu face decât să supraviețuiască politic din mila PSD-ului, folosit ca pion otrăvit. Unul util și cu mintea odihnită care are misiunea de a încerca de pe margine să agite apele în curtea liberalilor” (Curentul)

Cine sunt grecii care au finantat numirea lui Halalai la sefia EximBank! „Traian Sorin Halalai este suspectat ca si-ar fi putut plati postul din fruntea prestigioasei banci de stat, la celalalt „cap al firului” suspectul de serviciu fiind nimeni altul decat seful Cancelariei premierului, Vlad Stoica” (Naţional)

Baronaşul de Bacău, Dragoş Benea, umflat de DNA „Procurorii anticorupţie au descins, joi dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Bacău, de unde l-au ridicat pe şeful judeţului, Dragoş Benea, la trei săptămâni după ce au făcut percheziţii la Primăria municipiului Bacău, în urma cărora a fost reţinut, iar ulterior arestat, edilul Romeo Stavarache” (Puterea)

De ce se întorc pe şosele maşinile cu daună totală „Autovit: Companiile de asigurări din România încurajează repararea daunelor totale. În străinătate, repunerea acestor maşini este interzisă, casarea şi certificarea casării fiind obligatorii. Muntean (ASSAI): Reparaţiile sunt făcute acasă sau în service-uri neautorizate şi nu mai au elemente de siguranţă de bază” (Curierul naţional)

StareaPresei.ro

10 comentarii

Titircă Inimăbună 18-07-2014 - 11:39

A, pai e OK cu acest 17 pentru Rusia, atunci asa sa fie – SA CRAPE RUSIA IN 17 !

Pana in doua mii 17 minimum 17 vulcani sa-i apara langa 17 mari orase!
Petrolul sa-i sece pana la 17 kilometri adancime!
De 17 ori sa intre Putin in coma in 17 spitale diferite!
17 ani de razboi civil si foamete!
Si, bineinteles 17 marci noi de vodka buna, dar acesta sa fie tot exportul!

Antibasistul 20-07-2014 - 06:56

Traiasca Rusia, sa crapi tu!!!

UnUL 20-07-2014 - 07:42

Copy-paste 7, cretinul taichii isteric.

Antibasistul 20-07-2014 - 08:19

Traiasca Rusia, sa crapi animalule basist!!

UnUL 20-07-2014 - 08:23

copy-paste 9, imbecil mic (pardon : nare).
P.S. „băsist/băsistă” – copy-paste nr.4157

ValVerde 19-07-2014 - 15:29

Lucrurile nu se opresc aici. 1+9+9+7= 26. 2+6=8. 1+7=8. Coincidenţe, coincidenţe… Coincidenţe?

===

Nu, draga, cum sa fie concidente cind e clar ca lumina zilei !!??
Cheia sta in urmatoarele propozitii cabalistice:

„Magia Bucegilor lucreaza” are exact 22 de litere (retine ca e important)
„Vilvoi+NATO+faras” are exact 19 litere (semnele adunarii nu se pun si NATO se numara de doua ori ca se scrie cu majuscue)

Acum 22+19=41 (exact, fara virgula. Aici devine transparent)

41 impartit la numarul secret, (inventat de masoni inca de pe vremea lui Burebista) : 2,41176470588235 da din nou 17 !!! 1+7=8 !!!

Te-ai prins, Budescule ? Nu ne pacalesc astia pe noi cu coincidentele lor !

Tache 20-07-2014 - 04:27

Zborul MH17 a fost REDIRECTIONAT de catre ucrainieni spre acea zona de razboi. A fost singurul avion comercial care a zburat deasupra acelei zone.

http://www.youtube.com/watch?v=1jSOW0qaOVA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-07-2014 - 18:58

Omul zilei – Izaura Anghel

Autor: Dan Constantin 18 Iul 2014 – 00:08
Omul zilei – Izaura Anghel
Liviu Adascalitei
Izaura Anghel, MEDIAFAX FOTO
Dosarul “şpaga la Băseşti” pare să fie condus nu de procurori şi poliţiştii investigatori, ci de Izaura! În oceanul de personaje mizerabile care joacă în teribila piesă “Corupţia în familia Băsescu”, Izaura, fiica lui Bercea Mondial se detaşează ca una din puţinele figuri care se luptă pentru aflarea adevărului. Are o logică de fier în îşi susţine cauza – recuperarea banilor, nu puţini, daţi lui Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână.

Izaura, o ţigancă fără şcoală, dă lecţii juridice atât anchetatorilor cât mai ales milioanelor de privitori, care urmăresc lupta ei cu cea mai puternică familie din România.

Fraţii Băsescu sunt îngenuncheaţi şi trimişi în ridicol de Izaura.

Ea domină jocul, ea distribuie informaţiile, ea stabileşte gradele de vinovăţie în această poveste care a scufundat clanul Băsescu în oprobiul public.

Ea este indiscutabil vedeta acestor ultime săptămâni; a reuşit să bată în audienţă inclusiv Campionatul Mondial de Fotbal.

Faptul că o desemnăm doar astăzi Omul Zilei este eroarea noastră editorială.

jan dinu 20-07-2014 - 19:34

Japoneza —- IZAURA —- trebuie declarata de tziganii nostri
de la — Antena 3 — FEMELA SECOLULUI — (dar trebuiesa-i cerem sfatul
bulibasei – Varan Voiculescu !
Baga tare ..stai mereu la inaintare !!!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-07-2014 - 19:47

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult