Acasa Revista Presei Revista Presei. MicrosoftGate: Primii nouă din mai mulţi

Revista Presei. MicrosoftGate: Primii nouă din mai mulţi

scris de Florin BUDESCU
14 afisari

MicrosoftGate este începutul sfârşitului corupţilor din clasa politică. Primii nouă cercetaţi, pentru care se cere aviz de urmărire penală, sunt (aproape) din toate partidele. 

MicrosoftGate: Primii nouă din mai mulţi

MicrosoftGate: Primii nouă din mai mulţi

În MicrosoftGate, despre care scrie toată presa, inclusivAdevărul, s-au manifestat deja, foarte revoltaţi, Ecaterina Andronescu şi Sandu Athanasiu. Ambilor nici gur-a flori nu le-a mirosit. Sunt oameni integri. Te uiţi la faţa lor. Câtă putere de disimulare! Dar deocamdată să-i credem, există prezumpţia de nevinovăţie. Următorii ce vor intra la tăietoare sunt distribuiţi cam tot la fel, aşa că efectul va fi năucitor pentru PSD, în plină campanie. Este debutul Operaţiunii “Octombrie Roşu”, al cărei nucleu dur este, dincolo de MicrosoftGate, Dosarul EADS.

S-au activat senatorul pneumatic Ilie Năstase (înlocuitorul de Dan Voiculescu în Parlament, membru PC) şi Medelin, prietenul lăutarilor vechi şi noi. Ambii au făcutără o plângere penală legată de cazul lui Robert Turcescu, conform Curentul. “– Bună ziua, moş Bodrângă! Ce-ai în plasă? – Ia, mă duc la dispensar. – Câţi ani ani? – Gută.

În Sectorul 3, Liviu Negoiţă a construit, a reparat, a meşterit, apoi i-a lăsat urmaşului său un sector să trebuiască doar să uzi gazonul. Dar nu, Robert Negoiţă, gospodar, nu se lasă. Repară şcoli, preţ de 200 de milioane de lei. Printre beneficiarii contractelor e un băiat din Lotul Radu Mazăre, conform EvZ.

La Organizaţia Naţiunilor Unite, R. Moldova a cerut Rusiei să-şi retragă trupele din Rusia, explică Bursa. Problema e că nici Rusia, nici SUA şi în general nimeni nu prea mai ţine cont de ONU, care a devenit o cantină de lux, cu sală de conferinţe. Lăudabil gestul de verticalitate al R. Moldova. Rusia va fi năprasnică, atunci când va intra cu omuleţii verzi peste Nistru.

UE nu este pregătită să facă faţă terorismului, relevă un studiu al armatei norvegiene, citat de Curierul naţional. Ideea este că, prin însăşi structura sa de drepturi şi libertăţi, care face parte din însăşi natura sa organizatorică, UE e vulnerabilă, ca orice stat democratic sau uniunea de state democratice. Bine că o spune cineva. Tragedii vor mai fi.

O tragedie se petrece acum cu Ungaria, ce demonstrează încă o dată că nu are tradiţie democratică, ci numai central-europeană: Orban a semnat cu Gazprom să ia mai multe gaze, atrage atenţia Puterea.

Moscova nu stă. Sintagma “Marea Neagră, lac rusesc”, folosită de Traian Băsescu, devine tot mai verosimilă. Putin doreşte să continue înarmarea Rusiei la câteva sute de kilometri de noi, informeazăRomânia liberă, şi ridică în continuare, prin aceasta, gradul de alertă NATO în regiune.

Starea Presei

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult