Acasa Revista Presei Revista presei. Micul Titulescu l-a mazilit pe Marean

Revista presei. Micul Titulescu l-a mazilit pe Marean

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

AdevarulPonta l-a mazilit pe „primarul care este“ „Lovitură de teatru, ieri-seară, la PSD: preşedintele Victor Ponta l-a trecut pe linie moartă pe şeful organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie, şi a preluat conducerea filialei”

EvZMoartea Mădălinei: revine ipoteza crimei „Investigaţiile asupra sinuciderii artistei va fi redeschis, iar exhumarea ar putea fi luată în calcul. Câteva erori din anchetă, puse pe tapet de părinţii Mădălinei Manole cu ajutorul avocatului Mircea Bărbuceanu, au determinat instanţa de judecată de la Tribunalul Bucureşti să decidă redeschiderea dosarului”

Curierul nationalVrem, nu vrem, tot nu scăpăm de „Big Brother” „Ministerul Comunicaţiilor a propus ieri un proiect prin care statul va şti cine, cât, unde şi cu cine comunică. Legea a mai fost adoptată în 2008 şi abrogată în 2009, printr-o decizie a Curţii Constituţionale. Pentru că nu avem încă un astfel de act normativ, Comisia Europeană ne ameninţă din nou cu infringementul”

PutereaŞefii Gărzii Financiare au primit preaviz şi urmează să dea concurs pe post. Stelică Constantin: “Nu am fost dat afară. Urmează să fim examinaţi de ANAF” „Printre cei care au primit preavize se numără inclusiv şeful Gărzii Financiare a Municipiului Bucureşti, Stelică Constantin. Aceleaşi surse mai susţin că preavize urmează să fie eliberate şi pentru personalul Autorităţii Naţionale a Vămilor”

Fin.roAsher Lax, Adama: In Bucuresti si imprejurimi sunt terenuri pentru inca 200.000 de locuinte „Managerul de vanzari al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori rezidentiali din tara spune ca ansamblurile noi cu locuinte mici vor deveni o amintire.  In Romania, nu lipsa terenurilor este o problema, ci aceea a accesului catre acestea”

ZFTop 50 cele mai mari companii din economie. Pe podium sunt OMV-Petrom, Dacia şi Rompetrol Rafinare „Marile companii româneşti au revenit pe creştere în 2010, arată datele Anuarului Cei mai mari jucători din economie, care apare azi pe piaţă. Pe podium sunt OMV-Petrom, Dacia şi Rompetrol Rafinare”

CurentulProvocare la adresa NATO şi a României: Rusia se eternizează în Transnistria „Rusia a dat ieri un semnal tranşant, ce priveşte problematica de securitate regională şi care interesează în mod direct România, (şi) prin prisma doctrinei de apărare naţională adoptată în urmă cu exact un an”

BursaBăncile din Franţa acceptă rostogolirea datoriilor Greciei „Băncile franceze au acceptat să participe la cel de-al doilea pachet de sprijin destinat Greciei, prin rostogolirea datoriilor”

Romania liberaStatele din zona euro au pus cărţile pe masă, elenii ar putea însă spune pas. Soarta Greciei rămâne pe muchie de cuţit „Ochii Europei vor fi îndreptaţi mâine către Atena, unde Parlamentul grec va decide asupra adoptării măsurilor de austeritate de care este condiţionat ajutorul european. În cazul în care acestea vor fi refuzate, Grecia va intra în faliment. Economişti renumiţi sugerează că, de fapt, aceasta este cea mai bună soluţie”
StareaPresei.ro

2 comentarii

Bebe Baloteanu 28-06-2011 - 10:29

Zanbatul de ponta s-a facut pe el, la capul locului, cand legandu-se de croncanitorul vanghele, a arata ca trebuia un batalion de lupta in frunte cu criminalul iliescu sa-l inlocuiasca pe marean. Cata sinceritate de incapacitate

YAAKOV 29-06-2011 - 07:14

Si mie mi se pare ca „tziganul” e mai destept decat Ponta si ca are mai multa priza la popor. Faptul ca are goluri in educatie conteaza mai putin, ba chiar ii poate aduce voturi in plus, de la populatia saraca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult