Acasa Revista Presei Revista presei. Mihail Boldea, cercetat pentru escrocherii imobiliare

Revista presei. Mihail Boldea, cercetat pentru escrocherii imobiliare

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Curentul: Deputatul UNPR Mihail Boldea, cercetat pentru escrocherii imobiliare „Deputatul UNPR Mihail Boldea, fost membru PDL până în octombrie 2011, un avocat, un fost arbitru al Curții de Arbitraj Galați și alți 19 oameni sunt cercetați de DIICOT pentru înșelăciune, fals în înscrisuri și uz de fals”

Deputatul UNPR Mihail Boldea

Deputatul UNPR Mihail Boldea

Adevarul: Mandat de arestare pentru vicele de la Curtea de Apel Timişoara în dosarul „Şpagă de 50.000 de euro” „După cinci ore, judecătorii bucureşteni s-au hotărât şi l-au introdus în arest pe colegul lor pentru o lună. Judecătorul acuzat de trafic de influenţă poate ataca decizia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”

EvZ: Mircea Geoană își face mișcare civică. Andreea Marin și Ovidiu Lipan Țăndărică, printre susținători „Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, exclus în noiembrie din partid, a lansat astăzi o platformă apolitică, numită «România noastră», care își propune «să adune energiile pozitive din societate pentru o Românie dezvoltată»”

Curierul national: Transelectrica şi Transgaz ar putea trece sub controlul Ministerului Dezvoltării „Deşi, iniţial, se luase în calcul şi Ministerul Transporturilor, guvernanţii par să încline balanţa în favoarea Ministerului Dezvoltării datorită acordului de dezvoltare regională încheiat cu Republica Moldova”

Gandul: NIS, subsidiara sârbă a Gazprom, are aproape 600 de milioane de dolari pentru explorări în România, Ungaria şi Bosnia „Gazprom a pregătit, prin subsidiara sârbă NIS, un buget de 588 milioane de dolari pentru explorarea de zăcăminte de petrol şi gaze naturale în regiunea Balcanilor în acest an, fiind vizate şi potenţiale proiecte în România”

Fin.ro: Cursul BNR, la maxim istoric. Referinta a urcat la 4,3783 lei/euro „Banca Nationala a anuntat astazi un curs oficial de 4,3783 lei/euro, cea mai ridicata referinta publicata vreodata, cu 1,11 bani peste cotatia afisata ieri, de 4,3672 lei/euro. Precedentul record pe cursul oficial de schimb a fost atins la 30 iunie 2010 , cand euro a fost cotata la 4,3688 lei”

Bursa: Bulgaria acuză oficial patru companii petroliere de fixarea preţurilor „Comisia anti-monopol din Bulgaria a anunţat, vineri, că Lukoil Bulgaria, OMV, Rompetrol Bulgaria şi Naftex Petrol au fost implicate în acorduri de fixare a preţurilor carburanţilor”

StareaPresei.ro

1 comentariu

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 18-03-2012 - 12:45

Şase din cele opt persoane reţinute în dosarul care îl vizează pe deputatul Mihail Boldea au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, sâmbătă seară, de Curtea de Apel Galaţi, iar celelalte două, între care Citat din GANDUL : —,,fostul subprefect de Galaţi Aura Luchiniuc, au primit interdicţia de a părăsi localitatea.

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au emis mandate de arestare preventivă pe numele a şase persoane, respectiv Elena Petrea, secretara cabinetul de avocatură al lui Mihail Boldea, Alexandru Bogdan Boza, fost membru PDL, Tudorel Vrânceanu, Sava Lucian Mirică, Carmen Mirică şi Ştefan Lazăr. ” Voi publica in continuare si numele a celorlalte persoane implicate in aceasta MEGA ESCROCHERIE , in urma carora au fost furati cu ACTE in ,,Regula” zeci, poate sute de cetateni ROMANI de catre ROMANI !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult