Acasa Revista Presei Revista presei. Militarii, instigati la lovitura de stat de catre moguli

Revista presei. Militarii, instigati la lovitura de stat de catre moguli

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Curentul: Pensiile militarilor- pretextul mogulilor pentru o nouă lovitură de stat „Maşinăria de propagandă politico-mediatică a tripletei mogulice Vîntu-Voiculescu-Patriciu a lansat o nouă campanie de manipulare a opiniei publice şi, mai grav, de instigare la revoltă a castei militare.”

Dan VoiculescuPuterea: Victor Ponta şi Crin Antonescu se feresc de trădare. Planul secret al PNL şi PSD: anticipate prezidenţiale în 2012 cuplate cu alegeri parlamentare „În cadrul negocierilor pentru formarea mega-Alianţei Opoziţiei dintre PSD-PNL-PC s-a discutat varianta suspendării preşedintelui Traian Băsescu şi cuplarea alegerilor prezidenţiale anticipate cu cele parlamentare. În acest caz, prezidenţiabilul va fi Crin Antonescu, premier Victor Ponta, iar Dan Voiculescu va prelua preşedinţia Senatului. Un alt scenariu luat în calcul îl reprezintă anticipatele pentru prezidenţiale în 2013.”

EvZ: Alianţa ia o pauză de consultări. Cu baronii „Negocierile pentru marea coaliţie a opoziţiei au fost sistate pentru ca Victor Ponta să ia pulsul liderilor de filiale PSD cu privire la pretenţiile PNL.”

Bursa: Listarea Fondului Proprietatea, ultima speranţă a clubului Universitatea Craiova „Listarea Fondului Proprietatea la Bursă este considerată de către patronul Universităţii Craiova drept unica şansă ca acest club să scape de colaps.”

Curierul national: Speranţe deşarte din statistica şomajului „Rata şomajului a scăzut în decembrie la 6,87%, fiind înregistraţi 626.960 de şomeri. Nicolescu: Diminuarea este o consecinţă a metodologiei de calcul în condiţiile în care nu a existat o evoluţie a activităţii economice. Faţă de 2010 numărul celor care vor un loc de muncă s-a dublat la începutul lui 2011”

Financiarul: Bancile au marit dobanzile la depozite, dar inca sunt la jumatate fata de 2009 „Dobanzile oferite de banci la de­pozite sunt la jumatate fata de randamentele maxime inre­gis­trate in prima jumatate a anului 2009.”

Adevarul: Isărescu: „Dacă am intrat în UE, trebuie să trăim ca în UE” e un slogan fals şi periculos „Guvernatorul Băncii Centrale, Mugur Isărescu a declarat, într-un interviu difuzat de TVR, că prioritatea BNR este absorbţia fondurilor comunitare şi investiţiile străine. El atras atenţia că nu orice investiţii sunt fericite, cele speculative, cum au fost cele în domeniu imobiliar, n-au lăsat nimic consistent în urmă.”

Gandul: Guvernatorul BNR despre “legea de murături”, creditele “sălbatice”, funcţia de premier şi continuarea crizei în lume „România are nevoie de un optimism prudent, chiar dacă la începutul acestui an există un fel de nerăbdare pentru o însănătoşire imediată, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, care consideră că economia are toate şansele să crească în acest an.”

Romania libera: EURO. Portugalia a mai luat un miliard €. Urmează Spania şi Italia. Cine mai împrumută Europa? „Oficiali din ţările UE spun că euro ar putea ajunge „la mila investitorilor” din cauza problemelor fiscale ale unor ţări ca Grecia, Irlanda şi, mai nou, Portugalia. Dacă nu reuşim cât mai rapid să curăţăm „mizeria fiscală” din ţările cu probleme, ajungem rapid „la mila forţelor pieţei”. Astfel defineşte situaţia zonei euro un oficial al Băncii Centrale Europene.”

StareaPresei.ro

3 comentarii

Oxygen 13-01-2011 - 12:17

Liberalii vor liberaliza piata energetica romaneasca (perlele coroanei 😉 ) iar dlui miliardar Niculae (propietarul cotidianului curentul 🙂 ) nu-i va mai livra nimeni gaze si energie cu mult sub pretul pietei. Indignarea dlui miliardar este de inteles…

http://www.kamikazeonline.ro/2010/12/ioan-niculae-ia-spaga-micky-spaga/

Baietel: Mogulachi dispusi la oricee.. 13-01-2011 - 15:56

Au constatat ca au finantat niste impotenti, fie ca este vorba de partide politice, fie ca este vorba de mass-media. Aici ,penibilul are insa prestanta, si cate o jigodioara gen ardei umplut, stanescu latu, si multi alti mercenari cu pixuri dar fara caracter si inspiratie, incearca sa-si gaseasca niscaiva aliati de nadejde in persoana unor fosti ofiteri cu niste pensioare mult sub nivelul LOR de subzistenta. Pentru marea majoritate a cetanilor din tarisoara ,pensiile lor sant o SFIDARE, OBISNUITI cu spagi de toate felurile, momentan au devenit o masa de manevra pt. infractori nus,felix ,si paturici!Dati-va socoteala, inainte de a pune si urechea la sirenele care au contribuit in masura hotaritoare la situatia jalnica cu care se confrunta P O P O R U L!

urbos 13-01-2011 - 19:04

Da taraturilor. La Targoviste cu Dementul!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult