Acasa Revista Presei Revista presei. Mineriadă contra Justiţiei

Revista presei. Mineriadă contra Justiţiei

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Tandemul Dan Voiculescu-Victor Ponta a declanșat o mineriadă împotriva Justiției „N-au trecut nici două săptămîni, şi viaţa avea să-mi confirme teza despre rolului jucat de lipsa de discernămînt în influenţa uriaşă a televiziunilor de ştiri. O lipsă de discernămînt sesizabilă nu numai la opinia publică, dar şi la unii jurnalişti independenţi, care influenţează dacă nu opinia publică, măcar o parte a acesteia” (EvZ)

Dan Voiculescu și Victor Ponta

Dan Voiculescu și Victor Ponta (FOTO:EVZ.RO)

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, a fost reţinut „Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă, el urmând să fie prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile la Tribunalul Bucureşti” (Adevărul)

Băsescu: “Între consolidarea justiţiei şi reflexul apărării fratelui aleg prima opţiune” „Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Palatul Cotroceni, că niciodată nu a avut cu fratele său vreo discuţie cu privire la sprijinirea lui Sandu Anghel (n.r. Bercea Mondial) în procesele pe care le avea. Băsescu spune că nu se va transforma într-un avocat al fratelui său, Mircea Băsescu, şi că, mai mult, consideră că acesta nu trebuia să se implice într-o zonă cu astfel de oameni şi într-un asemenea anturaj” (Cronica română)

Băsescu: Nu voi face niciun fel de intervenţie pentru a-l proteja pe fratele meu „Şeful statului, Traian Băsescu, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Cotroceni, că nu a existat nicio intervenţie din partea domniei sale în cazul lui Sandu Anghel şi a făcut un apel către toate autorităţile, care s-au ocupat de acest proces, să facă publică orice eventuală implicare a sa” (Curierul naţional)

Strategia lui Antonescu pentru a-l detrona pe Iohannis din cursa pentru prezidenţiale: Lider PNL: Am vorbit cu Antonescu două ore despre asta „Antonescu plănuieşte o revenire în forţă, după ce în urma unei analize, a ajuns la concluzia că Iohannis nu are şanse să câştige alegerile prezidenţiale” (Puterea)

Gheorghe Bunea Stancu îşi arată din nou muşchii în faţa jurnaliştilor „Președintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, lovește din nou. Veșnic supărat pe jurnaliștii locali, Stancu s-a enervat peste măsură când jurnaliștii brăileni l-au luat la întrebări în legătura cu faptul că este președintele clubului de handbal HC Dunărea Brăila și își face imagine politică pe bani publici” (Curentul)

Tranzacţie de 700 de milioane de euro. Ion Ţiriac iese din UniCredit Ţiriac, iar micii acţionari ar putea rămâne cu buza umflată „Omul de afaceri Ion Ţiriac ar dori să îşi vândă participaţia de 45,059% din titlurile UniCredit Ţiriac Bank către grupul italian UniCredit, care deţine aproximativ 50,6% din acţiuni, contra sumei de 700 de milioane de euro, potrivit Reuters, care citează publicaţia italiană Messaggero. Astfel, potrivit sursei citate, semnarea documentelor ar urma să aibă loc într-o săptămână, iar perfectarea tranzacţiei să se realizeze până la Crăciun” (Bursa)

Polonia: Tentativă de lovitură de stat provocată de spionajul rus? „Premierul polonez, Donald Tusk, şi Banca Centrală a ţării sunt prinşi într-un scandal politic de amploare care ar putea duce spre alegeri anticipate. Săptămânalul Wprost a publicat conţinutul interceptărilor unor înalte personalităţi care îi pun în discuţie pe guvernatorul Băncii Poloniei, pe ministrul de Interne şi un fost ministru adjunct de finanţe. Se presupune că înregistrările ar fi opera serviciilor secrete ruse pentru destabilizarea Poloniei pe fondul crizei ucrainene” (România liberă)

StareaPresei.ro

16 comentarii

Toma Liana 20-06-2014 - 08:07

Si la noi ca si la polonezi Putin cauta modalitati de a da lovituri de stat!

urbos 20-06-2014 - 08:25

Nu mai numiti nene mizeria asta Revista Presei, e haznaua lui Closetescu. E jenant.

UnUL 20-06-2014 - 08:27

Nu, Cur bubos, jenant ești doar tu și gunoaiele de teapa ta.

pathfinder 20-06-2014 - 09:47

Jenant esti tu…

urbos 20-06-2014 - 21:06

Uite si laba trista. Nu doar iarasi infantilul „ba tu”, dar il repeta si dupa tac-su.

pathfinder 20-06-2014 - 21:25

Nu-i „ba tu” bre.
Dezorienteaza-te!

ancuta 20-06-2014 - 21:19

da’ ce vrei 3,147detule, sa scrie?
De fapt pe tine te-a deranjat doar, subliniez DOAR, prima propozitie: „Tandemul Dan Voiculescu-Victor Ponta a declanșat o mineriadă împotriva Justiției”
atat, 3,147detule!

ancuta 20-06-2014 - 21:20

deocamdata, 3,147detule!

digital 20-06-2014 - 21:34

Băsescu: “Între consolidarea justiţiei şi reflexul apărării fratelui aleg prima opţiune”

hahaha!
tipic băsist!
continuarea o cunoaștem….ai vinde-o și pă mătta!
nimic ieșit din comun!

ancuta 20-06-2014 - 21:40

3,147det neterminat, iata ce spunea CINEVA: „Nimeni dintre jurnaliștii mai mult decît ageri n-a observat un fapt mai mult decît dubios:
Pavel Abraham, avocatul Clanului de interlopi, Bercea mondialul, e fostul șef al Poliției române pe vremea cînd acest clan teroriza părți întinse ale țării pentru că se bucura de protecția Poliției.
Să fie chiar o întîmplare că Pavel Abraham, publicitat intens de Dan Voiculescu, a găsit de cuviință să apere Clanul Bercea Mondialu?
Cîte din informațiile domnului general (Pavel Abraham e ditamai generalul de Poliție în rezervă, cu o pensie frumușică pentru asta) sunt folosite în apărarea Clanurilor de interlopi? Cîți din foștii subordonați din Poliția română îi sar în ajutor domnului general, întîmplător avocat de interlopi?”

digital 20-06-2014 - 21:44

corect animalo, justiție în țară face doar kioru, restu sunt procurori și avocați!
pișa-m-aș în boașca măttii!

ancuta 20-06-2014 - 21:49

sugatori de puroi hemoroiDANVIOREL v-a sosit ceasul!
hemoroiDAN uita-te, CEASUL tau s-apropie!
GATAAAAAAAAAAA!
uitati-va pe A3!
sunt terminati, n-au subiect, pun intrebari ca sa alunge adevaratele chinuri editoriale!
BAAGAAAA, BAAAGAAAA, BAAAGAAA BAASEE BAAAGAAA!

ancuta 20-06-2014 - 21:53

VORBEAM PROSTII, acum doua ore?????????????

ancuta
20-06-2014 at 19:48

In cateva clipe fratele lu’ base va fi incartiruit!

ancuta 20-06-2014 - 22:00

Iar mai acum trei luni, scriam ca Popescu Dambovita nu va primi aviz de cercetare cin partea Parlamentului, din cauza ca pesedeii ar fi trebuit sa-si „penalizeze” 75% dintre puscariabilii din Parlament!!!
hemoroiDANVIOREL, ORA VOASTRA s-apropie!

Antibasistul 20-06-2014 - 22:09

Lui Mircea B. îi urmeaza T. Basescu!!!

UnUL 20-06-2014 - 22:52

Ai și tu o idee fixă.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult