Acasa Revista Presei Revista presei. Ministerul Agriculturii Voiculescu

Revista presei. Ministerul Agriculturii Voiculescu

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

EvZ: Voiculescu a pus stăpânire pe România. Acoliţii lui, angajaţi în masă la Ministerul Agriculturii“Pentru postul de şef de cabinet, Daniel Constantin a ales-o pe Carmen Georgiana Ioaniţescu, fost asistent de relaţii publice la cabinetul europarlamentarului PC George Sabin Cutaş. Legătura directă cu ministrul Agriculturii e reprezentată de soţul şefei de cabinet, Cătălin Marian Ioaniţescu, angajat ca şef de departament la firma SC Logicons SA.”

VOICULESCUGandul: Cum s-a jucat la Bruxelles meciul politic din România“Comisia Europeană, ambasadorul SUA în România, presa internaţională, cancelarul german în mod special, dar şi alţi oficiali europeni au avut o reacţie dură faţă de schimbările produse în România după declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu”

Bursa: USL versus Băsescu – modus operandi ”Serviciile de informaţii au avut cunoştinţă de planificarea USL de preluare a puterii în stat, cel puţin începând cu lunile februarie/martie, dar câteva indicii sugerează că Traian Băsescu ar fi fost informat asupra pregătirilor, încă de anul trecut, prin septembrie/octombrie”

România liberă: Pârghiile de avarie ale Europei în relaţia cu România: dosarul Schengen, sistemul bancar, investiţiile străine şi banii de la UE. Ce riscă România “Situaţia politică tensionată din România a atras în ultimele săptămâni reacţii virulente. Dacă Guvernul nu va ţine cont de avertismente, România ar putea avea mult de pierdut. Finanţări importante, precum cele provenite din fondurile UE ar putea fi suspendate, aşa cum s-a întâmplat recent în Ungaria, iar aderarea la Schengen ar putea fi compro-misă, întrucât depinde de rapor-tul MCV al Comisiei Europene”

Puterea: MRU, du-te la Parchet! Eugen Nicolăescu: “Eu cred că dacă Mihai Răzvan Ungureanu nu spune cine este acel sau cine sunt acei parlamentari care sunt cumpăraţi, acest domn Ungureanu devine tăinuitor. El personal chiar spune că a văzut un parlamentar care a luat bani ca să dea jos un guvern. Drept pentru care îl somez public pe domnul Mihai Ungureanu să comunice în 24 de ore Procuraturii cine este făptuitorul. În caz contrar, prin păstrarea tăcerii, Mihai Răzvan Ungureanu devine făptaş, devine penal”

Adevarul: Regulile după care se va desfăşura referendumul din 29 iulie, învăluite în ceaţă ”Până la referendumul privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu au rămas doar 13 zile, însă Guvernul României n-a reuşit să stabilească regulile după care se va desfăşura scrutinul de pe 29 iulie”

Curentul: România, condusă de două hahalere: Victor Ponta și Crin Antonescu ”Ultimele declarații publice ale liderilor USL arată că unitatea mașinăriei conduse de Dan Voiculescu s-a făcut țăndări în fața Europei”

Curierul national: Traian Băsescu a aprins “flacăra democraţiei” ”Preşedintele suspendat a participat, sâmbătă, la un miting ce s-a desfăşurat la Cluj pentru susţinerea sa, în prezenţa a 15.000 de persoane. La sfârşitul mitingului, Băsescu a aprins o “flacără a democraţiei” care va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult