Acasa Revista Presei Revista presei. Miron Cozma a târât Imnul Golanilor prin mocirla sa

Revista presei. Miron Cozma a târât Imnul Golanilor prin mocirla sa

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Curentul: „Imnul Golanilor” a fost târât în mocirla politică de Miron Cozma, măciucarul lui Ilici „Formațiunea se numește Partidul Social Democrat al Muncitorilor (PSDM) iar la lansarea sa a fost intonat „Imnul Golanilor”, cântecul care a animat la începutul anilor ‘90 întreaga Piața a Universității, acolo unde zeci de mii de tineri scandau împotriva regimului Iliescu. Probabil, Cristian Pațurcă, autorul „Imnul Golanilor”, se zvârcolește în mormânt”

Miron Cozma a incalcat interdictia de a intra in PetrosaniCurierul national: Isteria privatizării asigurărilor de sănătate „Unele firme încearcă să adune armate de mii de oameni care să strângă adeziuni pentru fondurile private de sănătate. Acest lucru este ilegal, pentru că noua lege a Sănătăţii nu a fost însă finalizată, iar aceste firme nu au autorizaţia CSA. Totuşi, ele speră să vândă adeziunile asiguratorilor privaţi şi să facă profituri mai mari decât s-au făcut în cazul pensiilor private”
ZF: Băncile au scumpit din nou creditele „Scumpirea creditelor în ultimele luni vine după ce în prima jumătate a anului bancherii au redus constant dobânzile, atât la credite, cât şi la depozite. Confruntându-se cu creşterea provizioanelor, bancherii au urcat dobânzile”

Puterea: Europa ne aşteaptă la tribunal „România are 56 de probleme în relaţiile sale cu Comisia Europeană pentru că nu respectă regulile comunitare. Cele mai multe au impact economic, dar sunt şi cazuri în care ţara noastră tratează cu uşurinţă responsabilităţile ce-i revin”

EvZ: Salvarea Europei, faza a II-a: Planul care pregăteşte pierderea suveranităţii naţionale „Merkel si Sarkozy au spus că sunt pregătiţi să creeze un plan fiscal care să fie mai întâi semnat de membrii zonei euro, chiar dacă cei 27 membri ai Uniunii Europene nu se vor mişca foarte repede pentru schimbarea tratatului european”

Adevarul: Cum ar arăta economia după destrămarea euro „Marile grupuri bancare analizează deja toate scenariile posibile în cazul în care zona euro se va destrăma, iar moneda unică va dispărea”
Fin.ro: Commerzbank va fi nationalizata? „Guvernul german nu exclude posibilitatea nationalizarii Commerzbank, puternic afectata de criza, afirma publicatia Der Spiegel”

Bursa: Băncile germane au nevoie de capital de 9,6 miliarde de euro „Băncile germane au nevoie, în total, de 9,6 miliarde euro pentru alinierea la noile reglementări de capital ale Uniunii Europene, până la mijlocul anului viitor, conform unor surse bancare”

Gandul: Iranul anunţă că a doborât un avion de recunoaştere american „Armata iraniană a doborât o dronă americană intrusă de tip RQ-170 în Iranul de est”, a anunţat televiziunea de stat Al Alam, citând o sursă anonimă din armată”

Romania libera: Rusia Unită a declarat război cibernetic împotriva societăţii civile la Moscova. O victorie cât un eşec pentru ţarul Putin „Rusia Unită, partidul lui Vladimir Putin, era dat drept câştigător al alegerilor parlamentare de ieri din Rusia, cu 53% din voturi, un procent care ar fi considerat zdrobitor în orice parte a lumii. Nu şi în Rusia, unde reprezintă un cvasieşec al lui Putin. Din acest motiv, atacurile cibernetice împotriva site-urilor independente s-au înmulţit ieri, semn de nelinişte la Kremlin”

Detalii pe StareaPresei.ro

2 comentarii

gogu 05-12-2011 - 08:55

Rideti voi de Cozma, dar nu e risul vostru ! Va maninca in trei litere ! Daca e asa scarpinati-va pina va da singele…..din hemoroizi !

neacsum 06-12-2011 - 00:04

Problem gogule ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult