Acasa Revista Presei Revista presei. Miron Cozma vrea să-l bage la puşcărie pe Ion Iliescu

Revista presei. Miron Cozma vrea să-l bage la puşcărie pe Ion Iliescu

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

EvZ: Miron Cozma: Dacă ajung preşedinte îl bag în puşcărie pe Ion Iliescu „La pârnaie a avut sclavi care-i călcau chiloţii şi vorbea de pe trei telefoane mobile. Zice că dacă ar ajunge preşedintele României i-ar aresta pe toţi foşti preşedinţi. Primul pe listă: Ion Iliescu”

Miron Cozma a incalcat interdictia de a intra in PetrosaniGandul: Papirusul din Mangalia pierdut la ruşi se întoarce acasă după 50 de ani. Cei doi „detectivi” ai istoriei care au scris povestea recuperării acestui obiect „de o valoare nepreţuită” „În 1959, la Mangalia este descoperit într-un mormânt un papirus vechi de 2500 de ani; aflat în pericol de degradare, sunt chemaţi specialiştii ruşi care-l duc la Moscova; papirusul dispare, nimeni nemaiştiind unde a fost depozitat.”

Puterea: Igaş a dispus verificări privind nemulţumirile poliţiştilor sindicalişti „După două săptămâni de proteste, ministrul Traian Igaş i-a primit pe reprezentanţii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie”

Curentul: Tariceanu divorteaza si de cea de-a patra nevasta „Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi soţia sa Ioana au decis de comun acord să divorţeze şi roagă presa să le fie respectată nevoia de intimitate în această perioadă”

Romania libera: Analiză Stratfor: Adevăruri stranii despre Primăvara Arabă „La mai bine de şase luni de la începerea revoltelor din lumea arabă, George Friedman publică în Stratfor o analiză asupra motivelor, consecinţelor şi implicaţiilor acestor revoluţii împotriva sistemelor autoritare”

Adevarul: Bashar al-Assad, tiranul strâns cu uşa de SUA și UE „Europa şi SUA îi cer la unison preşedintelui sirian să renunţe la putere. Barack Obama a semnat un ordin prin care blochează bunurile guvernului de la Damasc şi prin care se interzic importul şi exportul de produse petroliere siriene”

Curierul national: SUA în criză, Obama – în vacanţă „Opoziţia consideră că plecarea acestuia în plină criză nu este oportună. Randamentul titlurilor pe zece ani emise de Trezoreria SUA a scăzut la un minim istoric. Cotaţia aurului a urcat la un nou maxim, investitorii căutând refugiu în active considerate mai sigure”

Detalii pe StareaPresei.ro

1 comentariu

turbinca 21-08-2011 - 14:23

Visuri erotice ????

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult