Acasa Revista Presei Revista presei. Mişcarea Populară apare în martie

Revista presei. Mişcarea Populară apare în martie

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Gandul: Mişcarea Populară, în numele lui Băsescu. Frunzăverde, pentru Gândul: În martie, va deveni realitate ca alianţă electorală „În viitoarea alianţă s-ar regăsi alături de PDL, PNŢCD, partid făcând parte din aceeaşi familie europeană – PPE, ecologiştii, dar şi UNPR, potrivit unor surse democrat-liberale”

EvZ: Clanul PSD-istului Mocanu din Buzău face afaceri penale cu zăpadă „Victor Mocanu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău este cercetat penal pentru atribuirea şi derularea nelegală a contractelor de deszăpezire a drumurilor judeţene pentru iarna 2009 şi 2010”

Curentul: Liviu Voinea, analistul de serviciu al USL, renegat de MAE și pe făraș la Eximbank „Aminteam la sfârșitul lunii trecute, cu ocazia dezbaterii USL de la Bruxelles pe așa-numitele deviații ale României de la curs democratic, despre o mică armată de oengiști de casă ai USL, organizații cu care înainte de acest eveniment Ponta negociase direct un proiect de lege care să propună stipendierea lor expresă”

Bursa: Gazul din Marea Neagră umflă cotaţia „OMV Petrom” „OMV Petrom şi ExxonMobil Exploration and Production România au anunţat, ieri, descoperirea, în Marea Neagră, a unui zăcământ de gaze naturale, estimat la 42-84 miliarde metri cubi, care echivalează cu de trei până la şase ori consumul anual al ţării noastre”

Fin.ro: Rezervele dovedite de gaze naturale ale Romaniei ar putea creste cu 50% „Compania Petrom si partenerul sau american ExxonMobile au anuntat descoperirea unei pungi de gaze naturale in Marea Neagra care ar putea avea intre 42 si 84 de miliarde de metri cubi”

AdevarulProfitul enorm al Petrom a venit din scumpirea benzinei „Profitul-record de 887 de milioane de euro din 2011 a venit, în principal, din creşterea cotaţiilor ţiţeiului, invocată ca motiv pentru majorările succesive de preţuri ale carburanţilor”

Puterea: Regele liberal al asfaltului „Consiliul Județean Giurgiu va plăti din buget aproape 13 milioane de euro pentru reabilitarea a 42 de kilometri de drumuri. Contractul a fost atribuit, pe 12 ianuarie, asocierii dintre firmele Romstrade, Construct Plus și Consitrans.”

Curierul national: TIR-urile, blocate de controale la Giurgiu „Hagiu (FORT): Sute de camioane stau în vamă de marţi dimineaţă de la ora 10, din cauza controalelor legate de evaziunea cu fructe şi legume. Siegfried (CNR): Plătim penalităţi de întârziere din cauza soluţiei ieftine de mascare a incompetenţei autorităţilor. UNTRR: Cerem revizuirea urgentă a metodei de control şi deblocarea imediată a Vămii Giurgiu”

Romania libera: UE sancţionează Ungaria pentru nesupunere fiscală. Pedeapsa: Budapesta pierde fonduri europene de 495 milioane de euro „Comisia Europeană a decis miercuri să propună consiliului de miniştri de Finanţe ai UE suspendarea fondurilor europene de dezvoltare atribuite Ungariei pentru 2013, după ce a constatat că Budapesta nu a reuşit să reducă deficitul bugetar pentru anul în curs”

Detalii pe StareaPresei.ro

2 comentarii

Storovniev 23-02-2012 - 16:12

Exagerari ordinare. MISCAREA POPULARA ROMANA EXISTA DEJA si se numeste PARTIDUL POPORULUI – DD. Chestia care vor s-o faca cele 4 partidulete se numeste ALIANTA. Este clar un singur lucru, pdl-ul nu poate sa faca parte din nici o alianta populara, pentru ca el, pdl-ul, nu are nimic de-a face cu poporul roman. PDL-ul este un aprtid mafiot, care a distrus tara in 7 ani mai mult decit a facut-o imperiul otoman in sute de ani.

corsarul 23-02-2012 - 22:28

Nu poti gandi cu creierasul tau mai tantavete?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult