Acasa Revista Presei Revista presei. Mită 1 milion de euro pentru eliberarea lui Dinel Staicu

Revista presei. Mită 1 milion de euro pentru eliberarea lui Dinel Staicu

scris de Florin BUDESCU
15 afisari

Revista presei. Mită 1 milion de euro pentru eliberarea lui Dinel Staicu

Revista presei. Mită 1 milion de euro pentru eliberarea lui Dinel Staicu

”Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel Bucureşti, a fost reţinută vineri seara pentru luare de mită. Este cercetată de procurori  pentru corupţie. Fiul judecătoarei – reţinut pentru 24 de ore – este şi el cercetat în dosar”

Adevărul: Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, reţinută pentru luare de mită de un milion de euro ”Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel Bucureşti, a fost reţinută vineri seara pentru luare de mită. Este cercetată de procurori  pentru corupţie. Fiul judecătoarei – reţinut pentru 24 de ore – este şi el cercetat în dosar”

EvZ: Un milion de euro pentru salvarea de la condamnare a lui Dinel Staicu. DNA şi SRI au stopat cea mai mare mită din Justiţie ”Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel Bucureşti, a luat un milion de euro pentru coruperea colegilor din complet şi a unor magistraţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie“

Puterea: Ilfov: Firea contra Petrache, război total în USL “Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache (PNL) consideră că omololgul său de la PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea, a furat «modelul lui Băsescu» pentru că a susţinut organizarea unei şedinţe a Consiliului Judeţean deşi i-ar fi promis că nu o va face cât el e plecat în concediu. «Ca să vedeţi cât e de ipocrită», a spus Petrache, citat de Mediafax. În schimb, Firea îl acuză de fals în înscrisuri şi îi cere lui Antonescu să ia măsuri împotriva «unui preşedinte de filială care nu face cinste»”

Curentul: Tăriceanu: PNL riscă să fie sancţionat la vot dacă va susţine majorări de taxe ”Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu suţine că PNL riscă să fie sancţionat la vot, cu ocazia alegerilor de anul viitor, dacă va susţine măsurile de majorare a unor taxe, deoarece electoratul liberal nu se va mai simţi reprezentat de măsurile guvernamentale. Tăriceanu a susţinut la RFI că «există un risc, fără îndoială», ca PNL să piardă din electoratul tradiţional, iar acest lucru să se vadă la urne anul viitor”

Cronica română: Mişcarea Populară lasă în beznă Modroganul ”Partidul Mişcarea Populară începe să se impună, încet, dar sigur, pe scena politică. În mai puţin de o lună, Mişcarea Populară a luat, prin liderii săi, deosebit de vocali şi incisivi, faţa celor trei formaţiuni de opoziţie, PDL, PPDD şi UDMR, incapabile să profite de bâlbele şi scandaluri din interiorul guvernării useliste”

Bursa: ANI: Senatorul Valer Marian, în incompatibilitate ”Agenţia Naţională de Integritate (ANI) susţine că senatorul Valer Marian, deputatul Liviu Harbuz şi fostul senator Iulian Rasaliu au fost în incompatibilitate, întrucât, în timpul mandatelor parlamentare, au îndeplinit funcţia de administrator în cadrul unor firme sau de persoană fizică autorizată, ori au avut o funcţie publică de conducere”

Curierul naţional: Autostrada Arad – Timişoara a fost finalizată, 2 ani mai târziu de la termen ”Tronsonul a avut, potrivit managerului de proiect, cel mai scăzut preţ pe kilometru, în comparaţie cu alte autostrăzi, de 4,3 mil. euro pe km. Lucrările la Autostrada Arad-Timişoara – care a fost deschisă traficului în decembrie 2011, deşi proiectul nu era finalizat, astfel că se circula cu restricţii de viteză – au fost recepţionate vineri, fiind ridicate şi restricţiile, iar lucrările au o garanţie de doi ani”

Gândul: Anunţul lui Dumitru Dragomir privind „campionatul cu 20 de echipe” ”Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a anunţat vineri după amiază că varianta creşterii numărului de echipe din Liga I de la 18 la 20 are şanse mari de realizare, după ce specialiştii Ligii au reuşit, după o muncă de 24 de ore, să găsească „ţintarul” corect, adică calendarul meciurilor. ”Luni sau marţi decizia se va vota de către Comitetul Executiv”, a precizat Dragomir”

2 comentarii

UnUL 11-08-2013 - 08:34

Corupția e în floare în România, la toate nivelurile. Cred că țara noastră ar trebui să-ți schimbe numele în Coruptistan.

Tache 11-08-2013 - 09:49

De ce Coruptistan ? Musulmanii nu sunt corupti. Ai vazut cu cata salbaticie combat coruptia. Numele corect ar fi CORUPTAEL.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult