Acasa Revista Presei Revista presei – Miza lui Voiculescu: 2.600 ha de teren

Revista presei – Miza lui Voiculescu: 2.600 ha de teren

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Romania libera: Daniel Constantin va trebui să apere în justiţie interesele statului contra celor ale fostului patron. Miza “de suflet” pentru care Voiculescu ia Ministerul Agriculturii: 2600 hectare din cel mai roditor sol al ţării

dan voiculescu

foto: monitorulcj.ro

“Astăzi se judecă un nou termen din procesul în care două companii controlate de Dan Voiculescu încearcă să pună mâna pe 2.600 hectare de teren de la stat pe care le exploatează de mai bine de 10 ani. Voiculescu a fost sprijinit în trecut inclusiv de Academia Ro-mână care i-a concesionat suprafaţa la un preţ derizoriu”

Adevarul: Ponta îl lasă pe Alistar în afara Guvernului “Premierul desemnat, Victor Ponta, a anunţat, joi, că, pentru a nu pune în pericol învestirea întregului Guvern, a decis ca Victor Alistar, ministru delegat pentru strategii guvernamentale, să nu facă parte din echipa de miniştri pe care îi va propune Parlamentului”

EvZ: În capcana puterii! ”Din opt promisiuni făcute electoratului, Victor Ponta îşi poate respecta una singură: mărirea salariilor. Tăierea CAS este sacrificată”

Bursa: Bomba cu efect întârziat ”Fostul ministru al Finanţelor Bogdan Drăgoi a ieşit ieri la televizor să ne spună că Bugetul are bani suficienţi să readucă salariile bugetarilor pe nivelul de dinaintea reducerii lor, cu 25%, dorind să infirme declaraţiile noului premier desemnat Victor Ponta, care spusese că Florin Georgescu, înlocuitorul lui Drăgoi, în Cabinetul său, a constatat că nici Guvernul Boc, nici Ungureanu nu au prevăzut nici o leţcaie pentru asta”

Gandul: Guvernul Ponta vrea să dea poporului pâine ieftină începând din septembrie. Experiment electoral: TVA de 9 la sută la produsele de panificaţie “Noul Guvern vrea să scadă preţul la pâine începând din toamnă. Surse din cadrul USL au declarat că se analizează posibilitatea reducerii TVA la 9% pentru produsele de panificaţie începând din luna septembrie”

Curentul: Liviu Luca, trimis în judecată pentru devalizarea conturilor CNSLR-Frăția “Liviu Luca a fost trimis în judecată de DNA pentru fals și primire de foloase necuvnite. Liviu Luca, prim-vicepreședinte al CNSLR-Frăția, este acuzat de procurori că în cursul anului 2011 și-a folosit influența pentru încheierea unui contract de management între între societăţile Sind Tour Trading SRL, la care CNSLR-Frăţia este acţionar majoritar, şi Tour Mirinvest SRL Timişoara, prin care cea de-a doua societate a obţinut foloase necuvenite de 732.000 de euro”

Curierul national: Strategia de business, între “şpagă şi parandărăt” ”Predoiu: Oamenii de afaceri ar trebui să refuze contracte dacă sunt condiţionaţi de administraţia publică. O altă soluţie pentru a crea o competiţie reală este transparenţa deplină, lucru care poate fi realizat printr-o mai bună corelare legislativă. Radu Merica: Există oameni de afaceri care nu vor să vorbească deschis despre problemele lor. Tăcerea ne face complici”

Puterea: Boicotaţi Petrom! ”La mai puţin de două săptămâni de la ultima scumpire a carburanţilor auto, compania Petrom a crescut din nou preţurile. Astfel, începând de joi, preţurile benzinelor şi motorinelor comercializate în staţiile proprii sunt mai mari cu 6 până la 9 bani pe litru”

StareaPresei.ro

2 comentarii

digital 04-05-2012 - 11:58

hahaha!
rolanzilor,dacă tot vă dați voi,protectorii dreptății și echității,ar fi bine să mai răspundeți de ce,timp de 8 ani,sub sabia de kkt moale a kiombelixului,nu l-ați băgat la pârnaie pe Felix?!
aud?!
cam câți bășinoși vă mai trebuie,și mai ales,cam câte mandate de guvernare și președenție?!

basesekoo_1 04-05-2012 - 12:54

Danalache a fost mai folositor in viata decat unii dintre cei inrolati sub sigla ,chiar daca unii ma adulau pina la extaz . Antenosu prin cei mai inversunati sarcedotati din eclezia pastorului greu la gandire si exprimare, s-au descalificat in corpore si pe rand in diferite spectacole cu pene si lumini. Iar in viitor tot de la sediul Grivco se va comanda implozia, daca nu se va matura de mincinosii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult