Acasa Revista Presei Revista presei. Moartea Madalinei Manole, violenta

Revista presei. Moartea Madalinei Manole, violenta

scris de Ziua Veche
2 afisari

Curentul: Moartea Mădălinei Manole, violentă şi cauzată de intoxicarea cu carbofuran. „Moartea Mădălinei Manole a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardiorespiratorii acute, survenită după o intoxicaţie acută cu carbofuran, care a fost ingerat, însă în sângele artistei nu s-au găsit urme de droguri sau de alcool, a informat ieri Parchetul Capitalei.”

 

Financiarul: Cazul Oltchim a ajuns in atentia CNVM. „Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) analizeaza informatiile transmise Bursei de Oltchim Ramnicu-Valcea (OLT) in zilele de joi si vineri, un pas premergator inainte de a porni o investigatie impotriva companiei.”

Bursa: Datoriile statului către firme, transformate în garanţii la credite. „Guvernul va finaliza, în următoarele două, trei săptămâni, noi măsuri de susţinere a mediului de afaceri, a declarat deputatul PDL Sulfina Barbu.”

Curierul national: Clienţii nemulţumiţi cer parlamentarilor să nu modifice ordonanţa creditelor. „Grupurile de clienţi nemulţumiţi, care s-au manifestat tot mai activ după apariţia OUG 50/2010, solicită  într-o scrisoare deschisă adresată Comisiei de Buget, Finanţe, Bănci din Camera Deputaţilor, păstrarea prevederilor ordonanţei care le sunt favorabile.”

Adevarul: Răpirea din Irak: Cinci ani de mistere. „Răpirea celor trei jurnalişti români la Bagdad, în 2005, a ţinut cu sufletul la gură o ţară întreagă.  Mai apoi, drama ziariştilor s-a pierdut în spatele unui val de speculaţii şi jocuri politice. La 28 martie 2005, trei jurnalişti români, Marie-Jeanne Ion, Sorin Mişcoci (ambii la Prima TV) şi Ovidiu Ohanesian (de la „România liberă”), au fost răpiţi în Bagdad, capitala Irakului.”

Evenimentul zilei: Poliţist protestatar: „Ce, eram nebun să-l împuşc pe Băsescu?”. „Agentul şef principal Mihai Sârbu este şef de post în comuna doljeană Tălpaş şi se numără, spun superiorii săi, printre poliţiştii care la sfârşitul lunii septembrie au plecat cu arma din dotare la mitingul de protest din Capitală.”

Romania libera: 007. Discuţia dintre Vadim şi Nagy a fost interceptată de SRI în cadrul anchetei Spionaj şi trădare. Corneliu Vadim Tudor a cerut sprijinul UDMR pentru televiziunea PRM. „În timp ce în România Mare demnitarii UDMR trec, în cel mai bun caz, drept „bozgori”, Vadim Tudor i-a sunat de mai multe ori pe ministrul UDMR, Zsolt Nagy, dar şi pe Vasile Blaga, pentru a-i introduce postul Cosmos TV în grilele Astral şi RCS.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult