Acasa Revista Presei Revista presei. Mogulii inventează un chelner mitoman anti-Băsescu

Revista presei. Mogulii inventează un chelner mitoman anti-Băsescu

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Curentul: Mogulii aruncă chelneri mitomani în lupta anti-Băsescu „Într-un interviu luat chipurile unui apropiat al  fostului ambasador american la Bucureşti, Nicholas Taubman, un oarecare Silviu Crăescu, acesta vorbeşte despre faptul că, în noaptea suspendării preşedintelui Traian Băsescu, acesta ar fi venit la reşedinţa ambasadorului american, pe Kiseleff, vizazi de sediul PSD, unde ar fi făcut temenele pentru a fi primit la o şedinţă de plâns pe umărul acestuia”

Adevarul: Pârâcioşii WikiLeaks: cine sunt personajele care au pârât la Ambasada SUA „Documentele WikiLeaks conţin ocazional şi adevărate mostre de etică „caragialescă“. Problema cu alcoolul a preşedintelui a scăpat de sub control, PSD-iştii sunt lacomi şi proşti, Crin Antonescu nu poate duce mai mult de două ore de muncă pe zi, iar Geoană se visează cu telecomanda Guvernului în mână”

Puterea: Ana Birchall: ”Sunt persoane în PSD care îmi datorează scuze. Am descoperit multe jigodii” „Cei care au crezut că mă pot înlătura din viaţa publică, politică prin asemenea atacuri mârşave şi josnice nu le spun decât un singur lucru „v-aţi înşelat, tovarăşi!”. Eu când m-am întors acasă, m-am întors să intru în viaţa politică, am vrut să arăt în această perioadă că oricât de mult s-ar chinui cineva am un CV care nu trebuie să fie murdărit. Aştept ca anumite persoane din PSD să îşi ceară scuze, pentru că au lăsat ca numele meu să fie murdărit în mod nemeritat şi nejustificat.”

Financiarul: Niciun investitor nu a vrut sa plateasca 33 mil. euro pe falimentarul City Mall „Niciun investitor din cei care si-au exprimat in­teresul pentru preluarea falimentarului City Mall din Bucuresti nu se va prezenta la prima licitatie pro­gramata pentru 31 martie, astfel ca lichida­torul judiciar, Casa de Insolventa Transilvania (CITR), va organiza o noua licitatie pe 20 aprilie”

ZF: Investitorii străini vânează rezervele de cupru. Preţul metalului a explodat „Cele mai vânate două companii la ora actuală din România sunt exploatările de minereu de cupru Cuprumin Abrud şi Moldomin Moldova Nouă ale căror rezerve de metal roşu sunt evaluate în prezent la circa 10 miliarde de euro, potrivit calculelor ZF.”

Bursa: Noi incertitudini privind Unităţile 3 şi 4 „”Reclama” negativă şi „isteria” privind siguranţa Unităţilor 1 şi 2 de la centrala noastră nuclearoelectrică de la Cernavodă pun în pericol realizarea Unităţilor 3 şi 4. Directorul general al „Nuclearelectrica”, Pompiliu Budulan, a cerut, ieri, în timpul unor audieri la Senat, să fie stopate atacurile la adresa companiei, deoarece, dacă nu se vor mai construi cele două reactoare, atunci România va deveni dependentă de importurile de energie”

Curierul national: Va fi nevoită Japonia să naţionalizeze TEPCO? „Costurile pe care compania trebuie să le plătească în urma accidentului de la Fukushima au avansat foarte mult. Acţiunile companiei au scăzut cu 75%, iar analiştii nu văd altă opţiune. Autorităţile nipone afirmă, însă, că în acest moment, nu se ia în considerare preluarea companiei”

Romania libera: Plutoniu în sol, guvernul – în alertă „Premierul nipon Naoto Kan a dat asigurări că guvernul este „în alertă maximă”, pentru a evita ca centrala accidentată de la Fukushima să nu provoace o catastrofă ecologică, după descoperirea plu-toniului în sol şi a ra-dioactivităţii în apa mării”

EvZ: EURO 2012: Mutu ne-a salvat de la ruşine cu „artiştii” din Luxemburg „România a reuşit aseară, la Piatra-Neamţ, prima victorie din preliminariile pentru Campionatul European din 2012, 3-1 cu Luxemburg. Acest rezultat ne lasă să sperăm la o calificare utopică la turneul final din Polonia şi Ucraina. Tricolorii s-au chinuit să „subordoneze” cea mai slabă echipă din Grupa D a preliminariilor Euro 2012″

StareaPresei.ro

10 comentarii

Ciu Huhu 30-03-2011 - 08:24

Ma nenorocitule pedelist portocaliu ” ziarist de doi bani” nu ti-e scirba de tine, GUNOIULE PORTOCALIU?!

Timotei 30-03-2011 - 16:34

iar umbli cu voiculisme de securitate?

informatorul 30-03-2011 - 08:58

CORECT este ca sant dati in vileag cei pro-est,iar televiziunile mogulilor si ziaristi de 2 lei sant trimisi la inaintare , cu bani grei, pentru a a ne aburii si a crede despre PRESEDINTE ca nu este patriot.Romanii sant destepti si au incredere in PRESEDINTE.Mai bine v-ati ocupa de trecutul ziaristiilor cu trecut dubios si patat si i-ati verifica la avere,sa vedeti sursele si modul de obtinere si daca si-au achitat darile la stat.

Ziua Veche 30-03-2011 - 13:53

Sper ca nu faci reclama la alte site-uri scriind „c o rect” cu majuscule ! 😉
Toate cele bune!

urbos 30-03-2011 - 16:33

Mi-ati taiat mesajul catre acest labagiu, produs al vreunui viol facut de Chior prin vreun sant?

Timotei 30-03-2011 - 16:36

Nu, tie ti-a taiat legatura dintre emisfera dreapta si stanga, sa gandesti una si sa scrii exact pe dos

urbos 30-03-2011 - 16:57

Foarte frumos din partea lor ca mi-au dat drumu la nick, foarte urat ca mi-au taiat mesajul.
In locul tau belitule, n-as vorbi primprejur cu atata usurinta despre taiat

Timotei 30-03-2011 - 20:40

ci vorbeeestii matalii? pai m-a pupat ciuciu la bubitza si nu doare

Timotei 30-03-2011 - 16:38

Felicitari (totusi) pt ca ti-ai salvat Id-ul, credeam ca te-a sters din catalog.

GIORGICA KENT 31-03-2011 - 00:37

Aruncati cu pietre in cei care merg pe sest la AMBASADA SUA sa toarne.Atit in ziaristi cat si in politicieni.Si mai ales in goarnele din TV=iunile mongoloide cit si in fu-taturile cu interviuri „obiective” facute la comanda lui VANTU-VANT NEBUN, stai o catusa sa-ti pun .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult