Acasa Revista Presei Revista presei. Monarhia poate salva România

Revista presei. Monarhia poate salva România

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Romania libera: Aniversare. În 20 de minute, Regele Mihai a schimbat 20 de ani de discurs politic românesc. Mai poate Monarhia salva România? „Discursul rostit de Majestatea Sa Regele Mihai în Parlament cu prilejul aniversării a 90 de ani a fost scurt, simplu şi modest. Cu toate acestea, a conţinut cuvinte care nu au fost auzite niciodată din gura politicienilor români: datorie, curaj, loialitate, modestie, memorie, morală, credinţă, iubire de patrie”

rege_mihai

Regele Mihai

Curentul: Alison Mutler, corespondent Associated Press, dezinformează din nou Ea a transmis astfel, pe fluxul cunoscutei agenții de presă americane, o știre otrăvită despre discursul de ieri, din Parlamentul României, al Regelui Mihai. Obișnuită să-și construiască materialele de presă fără o minimă verificare a informațiilor, Alison Mutler afirmă că printre personalitățile care au asistat la discursul Regelui Mihai, s-a aflat și Patriarhul Daniel.

Adevarul: CNA a căzut între Realităţi paralele „Consiliul s-a arătat neputincios în faţa încălcărilor grave ale legislaţiei de către Schwartzenberg şi Ghiţă.  Cele două televiziuni gemene s-au ales doar cu câte o amendă”

EvZ: Alba-neagra de 20 de milioane € la Loterie „ANAF a acuzat Loteria Română de evaziune fiscală, iar Curtea de Conturi a constatat că banii pariaţi la jocurile de noroc sunt cheltuiţi iresponsabil. Echipa de control a Curţii a găsit contracte încheiate nelegal, caiete de sarcini „prelucrate” pentru clienţi „aleşi”, servicii suprataxate, plăţi nejustificate către case de avocatură, maşini cumpărate la suprapreţ şi altele asemenea”

Fin.ro: Piata auto e pe minus cu 7,5% la noua luni „In luna septembrie s-au vandut in Romania 10.555 de autovehicule, cu 18,4% mai multe decat in august, insa dupa primele noua luni ale anului vanzarile sunt pe minus cu 7,5%, la 80.657 de unitati”

Bursa: Auguri pentru Euro „Augurii nu sunt favorabili summit-ului liderilor UE, reprogramat (de două ori) să aibă loc astăzi, la Bruxelles, o întâlnire considerată crucială pentru viitorul imediat al Greciei, al Zonei Euro, al Uniunii Europene, al Statelor Unite ale Americii şi al întregii lumi ”

Curierul national: India sfidează criza: Primul ATM cu diamante din lume a fost inaugurat în Mumbai „Colosul internaţional în domeniul bijuteriilor, Gitanjali Gems, a lansat primul distribuitor automat de aur şi iamante într-un centru comercial al metropolei. Alte 75 de automate vor fi instalate în următorii 3 ani, în mall-uri, aeroporturi şi templuri, potrivit responsabilului ompaniei”

Puterea: Pământul a fost lovit de o furtună magnetică „Centrul pentru prognoza meteo spaţială al National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) a anunţat că o furtună magnetică s-a abătut înnoaptea de luni spre marţi asupra Terrei, informează RIA Novosti”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult