Acasa Revista Presei Revista presei. Morrissey – McDonalds si KFC, mai mult rău ca Breivik

Revista presei. Morrissey – McDonalds si KFC, mai mult rău ca Breivik

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Romania libera: Morrissey către fani: Tragedia din Norvegia este un nimic în comparaţie cu ce fac McDonalds şi KFC  “Fanii artistului vegetarian au reacţionat negativ la declaraţia acestuia în care spune că lanţurile de fast-food-uri sunt la fel de vinovate de crimă precum este şi Anders Breivik, responsabilul de atacurile din Norvegia de la finele săptămânii precedente, scrie Daily Mail”

EvZRobert Negoiţă, trista notorietate a unui gigolo de Parlament  ”E unul dintre gorniştii pesedişti. Cum sughiţă cineva, hop şi el la televizor. Le zice despre orice. Un fel de madam Tatoiu, varianta tânără şi cu chelie, a PSD-ului. Până acum vreo câţiva ani n-auziseră de el decât samsarii de imobiliare. Apoi, s-a băgat în politică”

Curentul: Solidaritate cu Lucian Parvoiu, suspendat din TVR sub pretextul ca a “jignit Ferentariul”  ”Incredibil dar adevarat, Lucian Parvoiu, excelent jurnalist de televiziune este astazi penalizat de personaje aflate prin frauda si impostura in pozitii publice”

Gandul: Masurile-fulger pe care Ministerul Educaţiei le pregăteşte pentru la toamna pentru toţi elevii din România  “In luna septembrie, la întoarcerea din vacanţă, toţi elevii din România vor primi câte un test la fiecare disciplină în parte, astfel încât să poată fi stabilit gradul de pregătire al claselor: în media şcolii, sub media şcolii, sau peste media şcolii. În funcţie de rezultatele clasei, profesorii vor fi nevoiţi să-şi schimbe modul de predare, adaptând nivelul pregătirii la nivelul de cunoştinţe al şcolarilor”

Puterea: Oprescu dă 227.000 de euro pentru organizarea unei licitaţii  ”Municipalitatea a angajat două firme pe care le-a însărcinat să se ocupe, în numele ei, de organizarea unei licitaţii privind afacerea gunoaielor stradale şi menajere din Capitală”

Curierul national: Chiriile vor scădea în trimestrul trei  ”Aşteptările sunt negative în jumătate din ţările din Europa. Firmele din sectorul imobiliar cred că România va mai atrage chiriaşi şi investitori”

Fin.ro: Ungaria, Cehia si Polonia, mai vulnerabile la criza din zona euro decat Romania  ”Potrivit “Indicelui contagiunii” realizat de analistii bancii americane Citigroup, Romania se plaseaza pe pozitia a opta dintr-un total de 22 de state emergente in functie de vulnerabilitatea la criza din zona euro”

Adevarul: Castelul lui Dracula din Capitală, ţinut la secret de Armată  ”Castelul Ţepeş din Bucureşti, o adevărată bijuterie arhitectonică, stă închis de mai bine de doi ani, pentru lucrări de reconsolidare şi reabilitare”

 Detalii pe StareaPresei.ro

2 comentarii

Americanul 30-07-2011 - 09:52

e o mancare pur reptilieneasca,.preparata cu „grija „pentru hoarde—ajuta negativ la inteligenta si sanatate—pofta buna generatie aurolaca

Cercul 30-07-2011 - 11:08

Dar de cand Castelul lui Tepes e al curvelor alea penale? Romania nu-i dictatura militara e societate civila.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult