Acasa Revista Presei Revista presei: Morţii din morminte sunt membri PC

Revista presei: Morţii din morminte sunt membri PC

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

EvZ: Morţii din morminte, membri în partidul lui Voiculescu ”Recenzorii conservatori au trecut pe listele de partid membri sub 18 ani, susţinători care semnează identic, cu CNP-uri inventate ori iscălituri “cu bară”.

Dan Voiculescu

O clujeancă în vârstă de 70 de ani, trecută membru de partid la Voiculescu, ne-a declarat că este înscrisă în PDL, nicidecum în PC. Femeia cere anchetă pentru tragerea la răspundere a celor care au făcut falsurile. Printre “susţinătorii” partidului lui Dan Voiculescu se regăsesc şi persoane decedate”

Gandul: Garda veche revine la butoanele PDL. Boc, somat în şedinţa partidului să-şi anunţe candidatura la Primăria Cluj “Emil Boc i-a predat astăzi lui Vasile Blaga şefia campaniei electorale a PDL la locale, alegeri în care pedeliştii vor să-l vadă pe fostul premier candidat la Primăria Cluj. Mutarea de astăzi dă sprenaţe revenirii la butoane a gărzii vechi a partidului, căzută în dizgraţie după congresul de anul trecut”

Romania libera: PDL se pregăteşte de alegeri: Un caporal în plus, un reformist în minus “Intr-o singură şedinţă, democrat-liberalii au dat reformarea partidului şi discuţiile despre integritate morală pe pragmatism şi organizare militărească: au închis gura reformiştilor prin excluderea lui Cristian Preda şi l-au repus la butoane pe Vasile Blaga”

Curentul: Boldea declară că senatorul Marius Necula i-a obținut documente de la Arhivele Statului ”Deputatul a spus că a apelat la senatorul Marius Necula (PDL) pentru a-i obţine o adeverinţă de la Arhivele statului în legătură cu înstrăinarea unuia dintre imobilele pentru care este cercetat”

Adevarul: Mircea Banias, senatorul Şpagă-n Port ”Parlamentarul Mircea Banias (PC, fost PDL) a fost trimis, ieri, în judecată, sub acuzarea de luare de şpagă şi de sprijinirea unei grupări organizate de criminalitate economică”

Bursa: Lotul “Vama Constanţa” a fost trimis în judecată ”Dosarul “Vama Constanţa” a fost finalizat de către procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie”

Fin.ro: Insolventa RHS. Pronuntata pentru o frauda fiscala de 22 milioane euro ”Unul dintre cei mai mari distribuitori de componente PC din tara, RHS Company, a intrat in insolventa dupa ce Tribunalul Bucuresti a aprobat deschiderea procedurii, la solicitarea companiei”

Puterea: Apa Nova ne seacă la buzunar ”La începutul acestui an, bucureștenii au fost luațiprin surprindere de mărirea prețului la apă rece cupeste 40%, după ce, la sfârșitul lui noiembrie, ApaNova de abia aplicase o majorare de tarif la apă, de la 2,61 lei/mc la 3,57 lei mc și la canalizare de la 0,58/mc la 0,79 lei/mc”

Curierul national: Uraganul financiar care nu poate fi prevenit ”Nicole Foss, consultant pe energie şi analist financiar, spune că actualul model de societate centralizată nu va putea rezista din cauza epuizării resurselor energetice. Schimbarea de paradigmă socială va fi anticipată de un şoc financiar de natură deflaţionistă care nu va putea fi preîntâmpinat de băncile centrale. «Nu am văzut încă nimic în termeni de colaps al lichidităţii şi al creditului!»”

StareaPresei.ro

1 comentariu

* 03-04-2012 - 09:18

Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) din Ministerului Administraţiei şi Internelor a anunţat astăzi că demarează un proiect pe bani europeni, pentru crearea unui sistem de apărare cibernetică la nivelul MAI.

Valoarea proiectului se ridică la peste 5 milioane de euro (22,19 milioane de lei), bani care provin în proporţie de 85% din Fondul Social European, prin POSDRU. Restul de 15% este contribuţia MAI la proiect.

Conform DGIPI, serviciul secret de la nivelul MAI, sistemul are ca scop „formularea politicilor în domeniul protecţiei informaţiilor din spaţiul cibernetic prin asigurarea unui mecanism unitar de reacţie şi răspuns la incidente de securitate la sistemele informatice din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor”.

Sistemul va asigura suportul logistic pentru prevenirea, detectarea şi soluţionarea incidentelor de securitate şi a atacurilor informatice

Costurile proiectului includ, printre altele, contractul pentru dezvoltarea sistemului software, testarea sistemului, dar şi promovarea proiectului sau plata pentru echipa de management a proiectului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult