Acasa Revista Presei Revista presei. Moţiune de cenzură pe Codul Muncii

Revista presei. Moţiune de cenzură pe Codul Muncii

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Adevarul: Codul Muncii, prins în războiul politic „PSD şi PNL depun o moţiune de cenzură împotriva noului proiect. Dacă în cazul PSD nu este o surpriză, PNL contestă o lege considerată de dreapta”

Motiune de cenzură  pe Codul MunciiCurentul: Băsescu atenţionează: există dosare blocate de procurori „Preşedintele a atenţionat că există dosare care se blochează încă din faza iniţială, de la procuror, şeful statului afirmând că mai ales dosarele de evaziune fiscală trebuie să ajungă repede în instanţă. Preşedintele a subliniat că nu doreşte să insinueze nimic, însă are informaţia că unele dosare sunt blocate la procuror. „Am informaţia, nu proba, că se întâmplă cu rea intenţie“, a adăugat el”

Puterea: Lista datornicilor din PDL la bugetul de stat. Traian Băsescu a cerut ferm ca lupta contra evaziunii fiscale să fie purtată fără menajamente „„Evaziunea fiscală este un atentat la siguranța națională a României. Orice ban furat statului este un atac la siguranța lui”. Acestea au fost cuvintele rostite de președintele Traian Băsescu, la bilanțul activității Ministerului Public pe anul 2010”

Curierul national: Va avea vreun efect războiul contra evaziunii? „Guvernul pare a fi pornit o luptă împotriva economiei subterane care potrivit ultimelor estimări se ridică la peste 50 mld. euro. Analiştii susţin că raziile mai mult îi vor speria pe evazionişti şi nu vor scoate la suprafaţă mai mult de 1% din economia gri. Întreprinzătorii spun că domeniile cu un grad ridicat de evaziune sunt petrolul, alcoolul, tutunul şi agricultura”

Gandul: Pesedista din Playboy care l-a „învins” pe Ponta: „Nu e pornografie, e artă” „Roxana Golban, tânăra social-democrată care a pozat în Playboy spune că nu a pus la inimă criticile lui Victor Ponta şi că vrea să îşi continue cariera politică, de preferinţă tot în PSD”

Romania libera: Cine sunt patronatele şi pe cine reprezintă „Câteva zeci de federaţii patronale pretind că reprezintă companiile româneşti în relaţia cu sindicatele şi cu statul, însă cei mai mulţi patroni nu ştiu exact cine şi cum negociază în numele lor”

Financiarul: Doar 7 institutii de credit din 42 isi asuma deschis riscurile in finantarea agriculturii „Ele si-au dezvoltat produse specifice acestui domeniu de activitate  Banca Transilvania a anuntat ieri ca vrea sa acorde imprumuturi de maximum 250.000 de lei fermierilor, iar dobanda perceputa se ridica la 12,5%”

EvZ: Ziar arab: Muammar Gaddafi foloseşte mercenari români „Liderul libian Muammar Gaddafi foloseşte mercenari din Serbia, Ucraina şi România, susţine publicaţia pan-arabă Asharq al-Awsat, preluată de ziarul israelian Jerusalem Post”

Bursa: Petrolul, dolarii şi… băncile centrale „Explozia socială din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu a venit ca o binecuvântare pentru băncile centrale. Acum există o explicaţie pentru creşterea accelerată a preţului petrolului din ultimele luni. Iar propaganda guvernamentală o exploatează din plin, adăugând şi speculatorii în ecuaţie, pentru a obţine efectul maxim în faţa unor populaţii terorizate de prăbuşirea nivelului de trai.”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult