Acasa Revista Presei Revista presei. MRU conduce în sondaje

Revista presei. MRU conduce în sondaje

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

EvZ: MRU i-a luat faţa lui Antonescu ”Mihai Răzvan Ungureanu ocupă primul loc în topul încrederii românilor în personalităţile politice, conform unui sondaj CSOP. Cu o cotă de 29%, noul premier îi surclasează pe politicienii cu vechime, inclusiv pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu (28). Ungureanu i-a depăşit pe Crin Antonescu (26%) şi pe Victor Ponta (25%)”

Razvan Ungureanu

Puterea: Ponta l-a ratat pe Unchiul Sam ”Mister total asupra vizitei întreprinse de Victor Ponta în America. Nu ştim cine s-a întâlnit în mod concret şi nici care sunt rezultatele politice ale vizitei sale. Nici o instituţie americană unde social-democratul susţine că a avut întâlniri nu a dat publicităţii vreo informaţie cu referire la Ponta”

Bursa: Prinţul Paul îi suspectează acidul dezoxiribonucleic Regelui Mihai ”Prinţul Paul va solicita deschiderea succesiunii, în urma deciziei Instanţei noastre de săptămâna trecută, prin care Carol Mircea Grigore, tatăl Prinţului Paul, a fost recunos-cut ca prim fiu legitim şi moştenitor de drept al Regelui Carol al II-lea, după cum ne-au spus surse apropiate Prinţului Paul. Acestea ne-au precizat că nu este exclus ca Prinţul Paul să ceară unchiului său Regele Mihai efectuarea unui test ADN”

Curentul: Fraudă din bani europeni la Galați ”Apropierea alegerilor locale determină adevărate competiții la nivelul administrațiilor locale pentru cheltuirea banilor publici.”

Romania libera: Statul pompează de două decenii subvenţii generoase pentru producătorii termo ineficienţi. Avem dovada: lipsa restructurării din energie ne creşte factura “Autorităţile şi companiile încarcă factura energiei cu costurile unei supracapacităţi de 30-40%, inutile, inducând în eroare potenţialii investitori, spun specialistii in energie”

Fin.ro: Grila notarilor merge contra pietei. Valorile au crescut cu 5-10% ”Grila pentru acest an dupa care notarii calculeaza taxele si impozitele minime pentru tranzactiile cu apartamente in Bucuresti a fost stabilita la valori mai mari in medie cu 5%-10%, in conditiile in care in ultimii trei ani modificarile au fost in jos”

Gandul: Oscar 2012. „The Artist”, în cinematografele din România. Avertisment în mall: „Stimaţi clienţi, vă informăm că este un film mut şi alb-negru” ””Artistul”, comedia mută regizată de Michel Hazanavicius care a obţinut 10 nominalizări la Oscar, ajunge pe 24 februarie în cinematografele din România”

Curierul national: Consorţiul Nabucco ar putea exclude România din traseul gazoductului ”Wall Street Journal: Din cauza resurselor limitate de gaze naturale disponibile în Marea Caspică, proiectul ar putea fi mult mai restrâns, pe ruta Bulgaria – Austria”

AdevarulGrecia în colaps: falimente, jafuri, şomaj ”Clasa de mijloc a fost decimată, tot mai mulţi greci recurg la supa săracului, mulţi şi-au pierdut casele şi locuiesc sub cerul liber”

Detalii pe StareaPresei.ro

16 comentarii

urbos 21-02-2012 - 07:50

Io zic ca ma-ta conduce in sondaje Closetescule.

urbos 21-02-2012 - 07:53

Mai publicati mult minciunile basiste ma slugilor?
Vai de capu vostru de taraturi ordinare. Macar de v-ati duce la groapa odata cu Kioru, ca spurcati pamantul degeaba.

sanda sanda 21-02-2012 - 18:28

Domnule . sobru . de ce va suparati din cauza sondajelor, ce va pasa cine o sa fie presedinte, dumneavoastra tot . sobru . o sa ramaneti. Mai bine ati intreprinde ceva pentru a va schimba conditia.

urbos 21-02-2012 - 18:34

Sobolane, omoara-te ma.

sanda sanda 21-02-2012 - 18:47

Domnule . sobru . va pretinde-ti liberal dar aveti un limbaj foarte vulgar. Dupa parerea mea sunteti cu PPCD dar faceti pe liberalul pentru ca va e rusine ca sunteti cu Domnul Dan. Credeam ca aveti convingeri mai puternice, dar tot un sobolan sunteti

urbos 21-02-2012 - 18:50

Sint cu Basescu ma imputitule, d-aia vobesc asa, ca intre pretini.

sanda sanda 21-02-2012 - 19:09

Domnule . sobru ., din moment ce scrieti sint cu i inseamna ca sunteti un varstnic, probabil nostalgic FSN. De aceea v-ati dat si cu Domnul Dan, ultima speranta.
De ce nu ne lasati pe noi, tineretul acestei tari sa ne decidem destinul? Si nu pot fi „pretin” cu dumneavoastra. Cred ca sunteti un personaj respingator, imi pare rau sa va spun asta.

digital 21-02-2012 - 08:26

kk-ții ăia de la evz,aveau sondajele facute de anul trecut….hahaha
încep să-l stimez din ce în ce,pe rolandu…..deși și ăla e băsist cu toate neamurile lui…nu mai poți de băsiștii ăștia…
fi-v-ar,sfârșitu cât mai aproape

corsarul 21-02-2012 - 11:08

In sfarsit, ma bucur pentru ca incep sa apara tendinte care sa conduca la disparitia rebuturilor – efectul sedimentarii !

प्रिंस Parpanghel Carpathians 21-02-2012 - 16:57

Deci ,punctul meu de vedere ,exprimat dupa cum se poate usor readuce ….प्रिंस Parpanghel Carpathians
06-02-2012 at 21:09

: Dimpotriva… Domnul Ungureanu este unul dintre putini romani de o CALITATE IREPROSABILA, de o inteligenta si eficienta rar intalnita ! Ar fi o pierdere daca ar fi compromis de gloata de politicieni de dambovitza…Inteleg, pe deplin de ce se umfla R A N Z A in cateva …genii de pe blog, alde neica nimeni de …a ploi.esti &comp ! Nu mor caii , cand turba jigodia !

digital 21-02-2012 - 17:04

să mori,tu?!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 21-02-2012 - 17:15

After- shave ! first your mader , sister !

digital 21-02-2012 - 17:19

oare cine dreaq te-o mai fi (…) și pe tine….?!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 21-02-2012 - 17:34

Doar mata avea (…) dupa activitatea diurna !

प्रिंस Parpanghel Carpathians 21-02-2012 - 17:08

Si ,ar mai fi ceva de adaugat la S A T I E T A T E A d e N E E G A L A T a Michelului ! DIN cele 40 de tablouri scoase ilegal din R O M A N I A 12 sant de o valoare inestimabile fiind semnate de EL GRECO,c oincidenta cu afirmatiile lui PAMFIL SEICARU despre tatal biologic al FLAMANDULUI rex si a famegliei sale deloc …salice !

H2SO4 22-02-2012 - 06:28

प्रिंस = urina baah!, tU cind inveti a scrie ceva inteligibil ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult