Acasa Revista Presei Revista presei: MRU vrea să calce pe teren politic ferm

Revista presei: MRU vrea să calce pe teren politic ferm

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

EvZ: MRU, despre momentul când îşi va face partid: „Voi face acest pas doar în clipa în care voi călca pe un teren ferm”

Mihai Razvan Ungureanu”Şeful Executivului, Mihai Răzvan Ungureanu, spune că vrea o Românie în care se poate trăi. Acesta și-a cerut scuze pentru decizia de stopare a retrocedărilor în natură și a explicat că plafonarea despăgubirilor este singura soluție”

Curentul: USL stă să se rupă ”Mirajul puterii l-a luat mințile celor din USL care nu vor să cedeze niciun centimentru din noile baronii care se prefigurează în lumina alegerilor locale”

Bursa: Foştii proprietari, faţă cu reacţiunea ”Asociaţiile au cerut retragerea proiectului legii privind restituirea proprietăţilor”

Curierul national: Restituirea proprietăţilor. Cum au făcut bulgarii, ungurii, cehii sau polonezii? ”În pofida nenumăratelor discuţii, rapoarte şi procese, restituirea proprietăţilor confiscate abuziv de către regimul comunist este departe de a se fi încheiat”

Gandul: Institutul Cantacuzino a ajuns în pragul falimentului. Radiografia unui jaf: de la “managementul defectuos”, la interesele imobiliare “«Mai avem bani doar de o chenzină», ne spune doctorul Dan Ionescu, şeful Laboratorului de infecţii cu transmitere sexuală de la Institut”

Puterea: Codul muncii, fentat de angajatori “Deşi, în ultimul an, Inspectoratul de Muncă a dat amenzi de zeci de mii de lei şi chiar a cerut închisoare pentru cei care angajau la negru, majoritatea agenţilor economici vizaţiau scăpat cu cel mult o amendă penală”

Adevarul: Aeroport de 200 de milioane de euro în sudul Bucureştiului ”Omul de afaceri Nelu Iordache investeşte 100 de milioane de euro şi vrea să atragă încă pe atât pentru construcţia unui aeroport în Adunaţii Copăceni, cu o capacitate de două milioane de pasageri pe an”

Curierul national: Statul, speculantul Nr.1. Benzina s-a scumpit numai 50% fata de gaze ”In ultimii zece ani, benzina s-a scumpit la jumatate comparativ cu cresterea preturilor la gaze naturale si semnificativ mai putin decat energia termica sau transportul CFR, potrivit unei analize realizate pe baza datelor Institutului National de Statistica”

Romania libera: Interviu. Numitorul comun dintre Regele Lear, Julieta şi coana Efimiţa: Mariana Mihuţ, vulcanul activ al teatrului românesc “Unul dintre cele mai grele nume din teatrul românesc, Mariana Mihuţ a reuşit de-a lungul carierei sale să atingă nişte culmi cum rar îi este dat unui artist. Să amintim că este singura actriţă care l-a jucat pe Regele Lear, că a primit nu mai puţin de cinci premii UNITER şi că în spectacolul «Îngropaţi-mă pe după plintă», în regia lui Yuri Kordonsky, face un rol pe care nu l-ar duce nici zece bărbaţi la un loc”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult