Acasa Revista Presei Revista presei. MS Regele Mihai I devine tot mai popular

Revista presei. MS Regele Mihai I devine tot mai popular

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

AdevarulRegele Mihai îi zdrobeşte la încredere pe politicieni „Zilele de proteste l-au făcut pe Regele Mihai lider în clasamentul personalităţilor în care populaţia are încredere. Băsescu s-a prăbuşit la cea mai scăzută cotă de când este preşedinte”

rege_mihai
Regele Mihai

Gandul: ACTA – Tratatul care a divizat lumea. Ce a semnat România? Varujan Pambuccian: „Ideea Poliţiei pe Internet este periculoasă „Semnarea în secret la Tokyo de către România a Tratatului Comercial pentru combaterea Contrafacerilor (ACTA) ridică mari semne de întrebare asupra modului în care s-a negociat acest document şi ce repercusiuni va avea el asupra utilizatorilor de Internet dacă va fi adoptat de Parlamentul European”

Romania libera: Fost director al Serviciului Român de Informaţii. Virgil Măgureanu: „Protestele nu sunt spontane” „Fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) Virgil Măgureanu este convins că protestele din ultimele săptămâni au fost provocate”

Bursa: Audienţele TV, în puii mei „Într-o singură noapte, 31 decembrie s-a schimbat cu 1 ianuarie, 2011 s-a schimbat cu 2012, iar audienţele TVR s-au prăbuşit şi ale posturilor Antena1, Kanal D şi Prima s-au umflat

Puterea: Oprescu a intrat la apă „De când s-a mutat cu tot cu subordonaţii în noul şi luxosul, dar extrem de scumpul sediu din Grozăveşti, Sorin Oprescu are parte numai de belele

Curentul: Călin Geambașu, un vampir care-și suge energia din moartea Mălinei Olinescu „Trăitor la marginea unei lumi artistice deosebit de fluide, în care vedetele de „mâna a paișpea” apar și dispar peste noapte, Călin Geambașu zice că este compozitor și solist de muzică… Dumnezeu mai știe din care”

Curierul national: Jucu renaşte în epoca post-Nokia „Parcul Tetarom III rămâne fără finlandezi, dar DeLonghi şi Bosch vor să vină la Cluj”

Fin.ro: Basescu: Recesiunea va reveni in zona euro si Romania va fi afectata „Evaluarile de crestere economica pentru 2012 au in vedere o posibila recesiune in zona euro si Romania va fi in dificultate, a declarat presedintele Traian Basescu

EvZ: Grecii l-au pus cu botul pe labe şi pe gurul finanţelor „Mitul premierului tehnocrat se clatină, după ce Lucas Papademos a ratat startul în încercarea de a recredibiliza Grecia, astfel că germanii au cerut iar ca elenii să renunţe la suveranitate”

Detalii pe StareaPresei.ro

9 comentarii

un roman verde 30-01-2012 - 11:18

Ai perfecta dreptate. Neispravitii (merci de epitet), mahalaua inepta, ciumpalacii, viermii si neavenitii il vor pe Majestatea Sa!

Desteptarea lumii 30-01-2012 - 12:56

Merita far dar si poate toate aprecierile si inalta consideratie!

DD 30-01-2012 - 14:47

Cu tot respectul pe care îl port regalităţii, ca moment in istoria Romaniei, nu pot sa trec cu vederea luarea demnitatii românilor de a pierde un război alături de un aliat, chiar condamnat de umanitate, pentru un ,,prieten” care ne-a oferit dreptul sa ne autosacrificam neinvinsi, umiliţi si negand tot ,sau aproape tot ce ne-a aparţinut ca naţie. Urmările? Se vad si astăzi si multe generati de acum încolo.

प्रिंस Parpanghel Carpathians 30-01-2012 - 21:58

Si totusi ROMANI nu ar trebui sa uite ca in perioada 1905–1907 casa regala de HOHENZOLERN a pretins de la guvern ceea mai mare suma de bani, si a construit Palatul Peles iar taranii disperati au pornit rascoala din 1907 ,iar guvernul a pus tunurile KRUPP si BOFORS ucigand peste 11000 de oameni cu pieptul gol. Iar in 1944 datorita tradarii regale 187000 de militari romani au luat calea gulagurilor sovietice. Iar MISELUL a fost renumerat de comunisti pina in anul 1989 luna mai , cand a semnat tratatul de la BUDAPESTA! Care este pretul tradarii ?!

iovescu 30-01-2012 - 22:06

DOAR UN REGE AR FI ECHIDISTANT FATA DE TOATE PARTIDELE POLITICE .Oricine ar fi presedinte ar tine cu partidul din care provine.Nu avem nevoie de nu presedinte care poate alerga, mai de folos ar fi un REGE care ar supraveghea ca pe langa respectarea constitutiei sa se respecte si promisiunile din campaniile electorale.

iovescu 30-01-2012 - 22:14

SPER DIN TOATA INIMA SA FIM CAT MAI MULTI CEI CARE-L SPRIJINIM PE REGE DAR FARA SA FIE SI MASMEDIA DE PARTEA NOASTRA SAU MACAR SA FIE FARA INTERESE,VA FI FOARTE GREU DE EXPLICAT BENEFICIILE CE LE POATE ADUCE MONARHIA CONSTITUTIONALA.

jan dinu 31-01-2012 - 06:17

Inc-un pic …shi este dus pe dric
Incarcat cu tot ce-a fost
Micutzul rege fara de folos !…
JD-USA

violeta q 31-01-2012 - 07:58

De ce?:D

violeta q 31-01-2012 - 07:59

mai incerc: 😀

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult