Acasa Revista Presei Revista presei. Munaf: Oprea ar fi mai ieftin decât Hrebe

Revista presei. Munaf: Oprea ar fi mai ieftin decât Hrebe

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

În vederea rezolvării problemelor pe care Gabi Omar le avea cu autorităţile române, acesta s-a întâlnit în cursul lunii martie cu Viorel Hrebenciuc.

Revista presei. Munaf: Oprea ar fi mai ieftin decât Hrebe

Naţional: Hrebenciuc, prea scump! Gabi Oprea e mai ieftin! Munaf: “În vederea rezolvării problemelor pe care Omar le avea cu autorităţile române, acesta s-a întâlnit în cursul lunii martie cu Viorel Hrebenciuc, de mai multe ori. O dată l-am dus chiar eu pe Omar acasă la Hrebenciuc, la o vilă a acestuia, situată în apropierea Cazinoului Victoria. Cu altă ocazie, l-am dus pe Omar la întâlnire cu Hrebenciuc în faţa unui restaurant din spatele PD. Omar s-a întors supărat şi mi-a spus că Hrebenciuc i-a cerut un milion de dolari SUA ca să-i rezolve problemele judiciare cu autorităţile române. Omar era supărat că Hrebenciuc îi cere aşa mulţi bani, pentru că era zgârcit“

EvZ: Ion Cristoiu: L-aş sfătui pe Ponta să nu mai fie prim-ministru! ”Ion Cristoiu i-ar da un singur sfat lui Victor Ponta: să demisioneze. «E un bun politician, dar premierul nu apare la televizor şi este un manager. Premierul nu ar trebui să facă jonglerii la televiziuni», a spus Cristoiu. El l-a lăudat pe liderul PNL, Crin Antonescu, prin comparaţie cu preşedintele PSD. «Între Crin Antonescu şi Ponta este o diferenţă mare. Ponta este miorlăitor, n-are nici o treabă cu guvernarea»“

Adevărul: Criminologul Dan Antonescu: Imaginile video (n.n.: din Parcul Tei) nu schimbă datele anchetei. Poate ale celei morale ”Dan Antonescu, specialist criminolog şi blogger „Adevărul“, apreciază că imaginile  suprinse pe camerele de supraveghere din zona Parcului Tei, acolo unde Ionuţ Anghel, copilul de doar patru anişori, a fost omorât de câinii maidanezi pe 2 septembrie 2013, nu schimbă cu nimic fondul anchetei”

România liberă: Cum l-a asasinat Securitatea pe Ioan Ienea “Eroul de la Verendin a făcut parte din gruparea colonelului Uţă. Arheologii continuă să scoată la lumină rămăşiţele pământeşti ale eroilor care ­şi-au dat viaţa pentru libertate, în luptă cu Securitatea bolşevică. Ultimul erou găsit de echipa de arheologi compusă din Gheorghe Petrov, Horaţiu Groza şi Paul Scrobotă este Ioan Ienea, eroul de la Verendin. Rămăşiţele lui pământeşti au fost descoperite ieri, la marginea cimitirului din sat”

Gândul: Mărturii în premieră ale actorului Mitică Popescu, deţinut politic pentru trădare în lagărul călăului Ficior: „Foamea era îngrozitoare. Mâncai cel mai bine când visai” ”Românii îl cunosc de pe scenă, însă puţini ştiu că în anii `60 a trecut, ca deţinut politic condamnat la trei ani de detenţie pentru «trădare şi trecere de frontieră», prin infernul de la Periprava”

Cronica română: Membrii Ordinului „Steaua României“ se întâlnesc azi la Cotroceni. Cine va face parte din Consiliul de onoare ”Membrii Ordinului Național «Steaua României» se întrunesc joi, de la ora 16.00, la Palatul Cotroceni, în cadrul Adunării Generale pentru alegerea Consiliului de Onoare, forul care va decide dacă trebuie să-i fie retrasă înalta distincție europarlamentarului Laszlo Tokes”

Puterea: România are pierderi de peste 10 miliarde de euro din TVA necolectată ”România, Letonia, Grecia şi Lituania au fost, în 2011, statele cu cele mai mari pierderi din TVA necolectată raportat la PIB, se arată într-un raport al Comisiei Europene”

Curentul: Strategie inspirată din anii 50: Guvernul va investi mai mult în muncitori și mai puțin în intelectuali ”Inspirați probabil de apariția tot mai des în spațiul public a lui Ion Iliescu, guvernanții adoptă strategii care amintesc de anii 50. Ministrul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, a anunțat, joi, că a încheiat un protocol cu ministrul Educației în baza căruia va scădea cifra de școlarizare pentru studiile superioare la învățământ de stat și va crește cifra de școlarizare pentru școlile de meserii”

Curierul naţional: Vrem să exportăm energie în toată Europa ”Gabriel Dumitraşcu: Există un proiect privind un coridor de transport care să urmărească Dunărea şi să continue până în Olanda. «Va funcţiona asemănător unui cablu submarin», a punctat Dumitraşcu, explicând că astfel costurile ar fi mai mici, nefiind nevoie de exproprieri. De asemenea, este nevoie şi de alte interconectări, un potenţial client fiind Turcia, unde preţurile sunt mari şi cererea în creştere”

Bursa: Resemnarea lui Bernanke ”Nu ştiu cum îşi imaginează Ben Bernanke modul în care “moştenirea” sa va fi prezentată de istoricii viitorului. Profesorul de la Princeton a venit la conducerea Federal Reserve înconjurat de aura expertului în Marea Depresiune din anii “30. El a promis că banca centrală a Statelor Unite nu va mai face greşelile predecesorilor din acele vremuri. Poate că acesta este motivul pentru care preşedintele Fed-ului a surprins piaţa prin anunţul de continuare a programului de tipărire în toată splendoarea sa de 85 de miliarde de dolari”

StareaPresei.ro

4 comentarii

BULA 20-09-2013 - 08:45

Strategie inspirată din anii 50: Guvernul va investi mai mult în muncitori și mai puțin în intelectuali

—————————————————————————————————————

Astea nu sunt studii superioare, din moment ce facultatile nu au suficienti candidati si isi cauta musterii prin statiile de autobuz si prin baruri, sa-i studenteasca la „fara vedere”, adica sa le dea diplome fara sa treaca pe la cursuri si laboratoare, ba chiar fara sa se prezinte la examene. Profii universitari sunt disperati sa nu ramana fara loc de munca (nici nu se pricep la ceva practic) si s-a ajuns sa se puna note din burta la examene („studentii” fiind plecati la munca prin Italia, Spania, etc), ca sa nu ramana fara inscrisi la cursuri si sa fie dati afara.

pathfinder 20-09-2013 - 10:16

BULA,
Laboratoare se mai fac doar la facultatile ingineresti. Din pacate!
Restul studentilor isi vad profesorii doar la examene. Daca ajung pe acolo…

HUMOR NEGRU 20-09-2013 - 16:51

HREBENCIUC ESTE PE LINGA COMBINATOR SI UN ESCROC MONDIAL. CANALIA ASTA A ESCROCAT MILITARII DIN BACAU DE LA AVIATIE CU 6.000 DE MARCI IN 1993 CA LE MEDIAZA SA ISI CUMPERE APARTAMENTELE DE SERVICIU, CANALIA PAMINTULUI.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-09-2013 - 19:40

Guzganul Rozaliu mai bine cotat ,decat Izmana !

Si astia au aranjat si condus Romanika in ultimi 23 se anisori !

Halal NATIUNE !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult