Acasa Revista Presei Revista presei. Năstase mimează de fapt nu mai are ouă de mult!

Revista presei. Năstase mimează de fapt nu mai are ouă de mult!

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Romania libera: Una dintre sursele de venit oficiale ale fostului premier este fictivă. Ouăle lui Năstase nu ies la socoteală. Lipsă: 150 de mii de euro! „Deşi, oficial, spune că a încasat în ultimii doi ani aproape 150 de mii de euro din vânzarea ouălor de la Cornu, în realitate, ferma fostului premier nu se mai ocupă de această activitate de câţiva ani buni.”

Nastase si Aramis – câinele dinamovist

Nastase si Aramis – câinele dinamovist

EvZ: Cine a declanşat masacrul de la coafor „Crima de la coafor, care a dus la schimbarea şefului Poliţiei Capitalei, a avut loc după ce agentul ucigaş, Gheorghe Vlădean, a primit un telefon de la poliţistul de proximitate de la Secţia 14. Agentul principal Ivan Carpov l-a sunat pe criminal şi i-a spus că trebuie să vină la secţie deoarece nevasta lui a depus plângere penală. Contrar normelor legale, agentul Carpov i-a şi spus ce a reclamat nevasta lui”

AdevarulPedeapsa cu moartea pentru agentul-asasin Vlădan: o vrem, dar nu putem „România ar putea reintroduce pedeapsa cu moartea doar dacă se va izola de comunitatea internaţională, încălcând astfel toate tratatele privind drepturile şi libertăţile omului”

Gandul: Băsescu îi cere lui MRU să facă rost de bani pentru majorarea salariilor bugetarilor «Preşedintele Traian Băsescu a cerut Parlamentului şi Guvernului să găsească soluţii pentru ca „undeva în jurul datei de 1 iunie să reîntregim salariile bugetarilor»”

Gandul: Cutremur de 3,2 grade pe scara Richter. Epicentrul a fost lângă Capitală “«Seismul s-a produs la ora 17,34, la oadâncime de 10 kilometri şi a avut magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter, respectiv intensitate 2 pe scaraMercali. Acesta s-a simţit mai intens deoarece s-a produs lanord de Bucureşti în Câmpia Română», a declaratAlexandru Hlevca, seismologul de serviciu din cadrulInstitutului Naţional pentru Fizica Pământului”

Curentul: Panică la MApN „Demascat de noi, zilele trecute, pentru fals în declarația de interese, generalul locotenent Ilie Botoș, fost procuror general al României și actual adjunct al șefului DGIA, a ordonat Biroului de Presă al MApN să ne trimită la redacție o „replică“ în stil cazon”

Curierul national: Pe când închisoarea prădalnicilor? (editorial de Adrian Panaite) „Utilă pentru sănătatea societăţii româneşti şi pentru stabilitatea sistemului financiar ar fi o închisoare a prădalnicilor”

Bursa: Lucian Anghel: „Investitorii străini vor un discount minim de 10% la oferta Transelectrica” „Succesul ofertei prin care statul va vinde, pe Bursă, 15% din acţiunile companiei „Transelectrica” depinde de acordarea unui discount de 10-15%, este de părere Lucian Anghel, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti”

Fin.ro: Apple a prezentat iPad3. Tableta va ajunge in Romania pe 23 martie „Apple a prezentat in aceasta seara, la San Francisco, „noul iPad”. Aceasta a treia versiune a tabletei digitile integreaza un ecran de inalta rezolutie (2048×1536), Retina Dispalay, un procesor A5X mai puternic, placa grafica quad-core”

<a href=”http://www.stareapresei.ro/” target=”_blank”><strong>StareaPresei.ro</strong></a>

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS