Acasa Revista Presei Revista presei. Nasul Voicu bagat la apa de finul Floarea

Revista presei. Nasul Voicu bagat la apa de finul Floarea

scris de Ziua Veche
3 afisari

Din actele întocmite de procurorii anticorupţie reiese că senatorul PSD Catalin Voicu a fost băgat la apă chiar de finul său, Radu Dan Floarea, arata Curentul . Asa e in familiile mafiote.

Azi petrecem impreuna, pupandu-ne ca fratii, maine ne dam in gat reciproc pentru ceea ce odata ne-a unit: infractiunea ca mod de viata.

 

Razvan Theodorescu nu se dezminte : tine sa ramana consecvent, in discutia pe care a purtat-o cu reporterii Adevarul . El spune ca “golani” era prea mult spus pentru actantii Pietei Universitatii. Era de ajuns “neispraviti”.

Bine, domnule Theodorescu. Cand ma intalnesc prima data cu dumneavoastra, o sa ma prezint asa: neispravitul Budescu.

Kazahii de la Rompetrol  achita a cincea parte din datoriile la stat, reprezentand 450 de milioane de lei, anunta Evenimentul zilei . E binisor, dar sa ne gandim la urmatorul lucru: sa zicem ca ai la cineva o datorie de 1.000 de euro.

Anul acesta achiti 200 de euro, peste inca doi ani inca 200 de euro si tot asa, in zece ani termini. E corect? Nu e corect. In fond, s-a inventat pe lumea aceasta si institutia penalitatilor de intarziere.

Din Curierul national  aflam cum anume vrea Rompetrol Rafinare să îşi plateasca o cincime din datorie : prin majorarea capitalul social cu fix 450 de milioane de lei. Aha, asa deci.

FOTOINFO: Dinu Patriciu dixit – “Uite-atata mai am din funie pana la par”

KazMunaiGaz nu va putea plăti insa întreaga datorie, una dintre soluţii fiind restructurarea companiei in următorii trei-patru ani.

Interesanta si perspectiva data de Gandul , care o citeaza pe Elena Udrea, spunand ca Guvernul taie pensiile mici din cauza lui Dinu Patriciu . Iar Sebastian Vlădescu aşteaptă banii de la Rompetrol: “Eu sper să plătească”.

Ziarul financiar  a descoperit un mesaj surprinzator al Hidroelectrica : Sa nu lasam Romania sa ajunga o republica OMV. Este primul semn al concurentei dintre o companie romaneasca si o transnationala.

OMV are precedentul disputei cu Mol si CEZ, care au terminat prin a forma o alianta in domeniul energetic contra concernului austriac.

Cat sunt de prieteni austriecii cu maghiarii, camasa ii e mai aproape de corp lui Istvan decat prietenia istorica cu Hans.

Acum cinci ani, un amplu studiu american prevestea ca in anul 2015 Europa va fi cu 30 de ani in urma, ca dezvoltare, fata de Statele Unite.

Azi, pe o criza exportata in Europa exact de SUA, putem vorbi despre terminarea welfare-ului postbelic tipic european , de dupa al doilea razboi mondial, cum arata Romania libera .

www.stareapresei.ro

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult