Acasa Revista Presei Revista presei. Negoiţă candidează? ba nu candidează!

Revista presei. Negoiţă candidează? ba nu candidează!

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Robert Negoiţă a candidat pentru 24 de ore la preşedinţia PSD. Marţi şi-a anunţat candidatura, aruncând săgeţi asupra lui Victor Ponta cel cu probleme cu legea şi asupra lui Liviu Dragnea, aşijderea. HotNews îl citează pe Ponta replicându-i acestuia: „E riscant să vorbească de dosarul meu sau al lui Dragnea. Dacă mâine e el, ce va mai zice?„.

Primarul Sectorului 3,

Primarul Sectorului 3,

Miercuri, Realitatea.net a anunţat că Robert Negoiţă se retrage din cursă, intrând în echipa lui Dragnea. Aşa că joi ne întrebăm: de ce avea ochi de fiară hăituită marţi primarul Sectorului 3?
HotNews face o cronologie a anului de când Rareş Bogdan realizează emisiunea „Jocuri de putere” la Realitatea TV. Merită citit, să vedem în ce susţin jurnaliştii de la HN că e implicat domnul Rareş.
Ştiri pe surse anunţă că o jurnalistă turc de origine turcă de la o televiziune belgiană a fost arestată la Bucureşti, suspectată de terorism. Chestiunea este că suspectarea de terorism aparţine Ankarei, care o bănuieşte de relaţii cu teroriştii kurzi. De la pretenul Ponta pentru Naşul Erdogan.
EvZ demontează ştirea cu documentul lansat de Antena 3, conform căruia Traian Băsescu ar fi fost în solda Securităţii. Desigur, este aproape evident că documentul prezentat de A3 era o nouă invenţie.
România liberă a aflat că Ministerul Energiei va înființa o societate mixtă care să gestioneze, alături de KazMunaiGas, un fond de investiții de 1 miliard de dolari, conform memorandumului de înțelegere încheiat cu Rompetrol Grup.
Banii vor fi investiți în proiecte din domeniul energetic din România. După câte ştim, există un dosar la DNA pe acest subiect. Ponta este profund implicat.
Martin Winterkorn, directorul Volkswagen Gruppe, a demisionat, în urma scandalului falsificării emisiilor, anunţă Reporter Virtual. Acest scandal uriaş poate fi începutul unei crize a Germaniei.
A apărut un nou topic pe subiectul refugiaţilor: aceştia sunt, conform Aktual24, fiţoşi, pun condiţii, nu se joacă: am veni noi în România, dar sunt condiţii la voi, sunt case de oferit? E, dacă e pe-aşa, băieţi, mai bine nu veniţi.
Trebuie să ştiţi că la noi, în România, casele au furnici roşii care pişcă, aerul nu e condiţionat, e rău de tot, e necondiţionat, pe podele umblă limacşi, dacă nu ţii capacul la WC îţi năpădesc şobolanii în casă şi oricum e bine să închizi capacul cu lacătul. Mai bine nu veniţi.
E ceva în aerul, mâncarea sau covoarele de pe Coasta est a Statelor Unite, că o mulţime de oameni importanţi se îndreaptă spre Washington în ultimele zile. BN24 notează că directorul SRI, Eduard Hellvig, se va întâlni în Statele Unite cu directorii CIA şi FBI.
Lucrurile nu se opresc aici. Papa Francisc a fost primit cu covorul roşu de familia Obama (tata Obama, mama Obama şi cele două fiice). Ştim, conform Agerpres, ce s-a discutat şi s-a anunţat public.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS