Acasa Revista Presei Revista presei. Nicolae Popa e loial lui Vântu

Revista presei. Nicolae Popa e loial lui Vântu

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Romania libera: Vlas: Acuzaţii. Nicolae Popa a trimis o declaraţie judecătorilor în care a aruncat toată vina pe Vlas pentru prăbuşirea FNI  “„Mama FNI” susţine că Nicolae Popa, extrădat recent din Indonezia, nu-l va turna pe Vîntu. Fostul director al Gelsor a cerut recent revizuirea condamnării sale la 15 ani de închisoare.”

EvZEXCLUSIV. Tel Drum – puşculiţa cu milioane de euro a lui Liviu Dragnea “Noi amănunte despre uriaşul scandal de corupţie şi deturnare de fonduri europene din judeţul Teleorman, în care este implicat Liviu Dragnea, secretarul general al PSD şi preşedintele CJ Teleorman”

CurentulLa Crin Antonescu acasă cântă găina… “Şi nu orice fel de găină, ci găina cu ouăle de aur. Adina Vălean pare să fie singura producătoare autentică din Casa Antonescu. Adina este cea care aduce banii acasă, de la Patriciu, în mare parte, deşi bărba-su, Crin, a fost scos de la poarta sufletului de penalul mega-mogul, cap de crimă organizată, conform Rechizitoriului Parchetului”

PutereaMania culorii la politicieni. O ţară vopsită în roşu, portocaliu, galben şi albastru “Totul a început de la Traian Băsescu care a simţit nevoia să le transmită românilor cum cheltuie el fondurile din bugetul pe care îl gestiona în anii ’90, ca ministru al transporturilor”

Fin.roExxon si Petrom au mers cu planuri de sute de milioane de euro la Cotroceni “Companiile Exxon Mobil si OMV-Petrom intentioneaza sa investeasca ca­teva sute de milioane de euro pentru explorarea, dezvol­ta­rea si exploatarea perimetrului Neptun de pe platoul con­ti­nental al Marii Negre. Ieri, si-au prezentat planurile la Pa­latul Cotroceni, la o intrevedere cu seful statului Traian Basescu”

AdevarulTrei din cinci români plecaţi afară nu se mai întorc în ţară “Între august 2009 şi august 2010, „stranierii“ au economisit aproape 12 miliarde de euro, din care au trimis în ţară doar 2,8 miliarde. Acestea sunt sumele contabilizate de cercetarea „Migraţia, dincolo de prejudecăţi şi mituri“, realizată de Fundaţia Soros România”

Bursa: Petrolul tasneste inexplicabil la BVB “Acţiunile mai multor companii din domeniul petrolier şi petrochimic s-au apreciat puternic, în ultima săptămână, la Bursa de Valori Bucureşti, trezind interesul speculatorilor şi semnele de întrebare ale analiştilor, care nu reuşesc să îşi explice o asemenea evoluţie, în contextul absenţei, în aparenţă, a unor ştiri sau evenimente care să o influenţeze”

GandulCare este marele absent al reuniunii Bilderberg care începe azi “Dominique Strauss-Kahn este marele absent al conferinţei Bilderberg, care debutează astăzi în staţiunea elveţiană St. Morritz, scrie CNBC.com. De asemenea, nici posibila succesoare a fostului şef al FMI, Christine Lagarde, nu va fi prezentă la întâlnire, ea fiind în China”

StareaPresei.ro

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult