Acasa Revista Presei Revista presei. Nicolae Popa, în ţară înainte de Paşti

Revista presei. Nicolae Popa, în ţară înainte de Paşti

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Curentul: Nicolae Popa va fi adus în România înainte de Paşti „Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI, va fi adus în România înainte de Paşti, după ce decretul privind extrădarea lui a a fost semnat de preşedintele Indoneziei, Susilo Bambang Yudhoyono”

Nicolae Popa va fi adus in tara inante de Pasti (foto evz.ro)

Nicolae Popa va fi adus in tara inante de Pasti (foto evz.ro)

EvZ: WikiLeaks: Un mic război între România şi Iran pentru a proteja interesele comerciale ale lui SOV „O telegramă Wikileaks din august 2006, publicată vineri de kamikazeonline.ro, descrie detaliile sechestrării platformei petroliere “Orizont” de către autorităţile iraniene în Golful Persic. Ambasada SUA de la Bucureşti nota reflectarea partizană a incidentului pe Realitatea TV şi remarca faptul că GSP, compania implicată în diferendul comercial, era controlată de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu”

Romania libera: Nu ne este frică de cutremur? De ce refuză locatarii să-şi consolideze clădirile. „În cazul unui cutremur similar cu cel din martie 1977 multe din clădirile neconsolidate din centrul istoric al Bucureştiului au toate şansele să se prăbuşească. Cum ar putea să intervină autorităţile pentru a-i salva pe cei prinşi sub dărâmături?”

Adevarul: Cinci portiţe prin care a putut fugi Dinel Staicu „Lacunele legislative, cârdăşia cu şeful Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, dezinteresul judecătorilor care au decis condamnarea fostului miliţian de a institui împotriva sa măsura interdicţiei de a părăsi ţara sau refuzul magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 2 de a accepta această măsură preventivă împotriva lui Dinel Nuţu au făcut ca acesta să ia drumul străinătăţii”

Puterea: Deputatul Dan Păsat a fost trimis în judecată pentru şantaj „Deputatul Dan Păsat a fost trimis în judecată, vineri, de DNA, pentru trei infracţiuni de şantaj şi pentru şapte operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia pe care o persoană o îndeplineşte în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau bunuri”

Bursa: Companiile auto nipone îşi reiau producţia „Constructorii majori de autoturisme din Japonia vor să-şi reia activitatea la toate unităţile din ţară, începând de luni, însă capacitatea de producţie va fi de 50%. Uzinele din domeniu au fost închise după cutremurul de 9 grade care a afectat Japonia în 11 martie”

Curierul national: Benzinarii ne ard din nou: 6 lei litrul de benzină! „OMV şi Rompetrol au scumpit ieri preţul carburanţilor cu 9 bani pe litru
Sortimentul OMV Carrera 100 poate fi cumpărat cu 6,01 lei pe litru, iar ALTO 101 – 6,02 lei pe litru”

ZF: Noi poze cu Sandero facelift: – viitoarele modele Dacia vor avea sisteme de navigaţie „Sandero facelift anunţă o adevărată „revoluţie” în gama Dacia conform ultimelor poze din Brazilia. Dacă în cazul lui Logan facelift am văzut doar o uşoară restilizare, iar Duster a adus în premieră ca opţional tapiţeria din piele, acum Sandero revine cu o întreagă serie de elemente premium”

Fin.ro: Steven van Groningen: As paria, probabil, doar 1 cent pe adoptarea euro din 2015 – VideoAti paria un cent pe adoptarea de catre Romania a monedei euro in 2015? (Rade cu pofta.) E greu de spus. Cred ca e destul de ambitios, iar in zona euro situatia este destul de complicata. Si intrebarea nu este daca vrem noi, ci daca… Deci n-ati paria. (Se gandeste putin.) Un cent, probabil, da.”

Gandul: Cea mai înaltă clădire din lume va fi construită în Dubai. Kingdom Tower va avea 1.609 metri – VIDEO „În prezent, Burj Khalifa, aflată tot în Dubai, are o înălţime de 828 metri”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult