Acasa Revista Presei Revista presei. Nisto dă vina pe cei pe care i-a lovit

Revista presei. Nisto dă vina pe cei pe care i-a lovit

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

CurentulNistorescu aruncă vina pe umerii celor doi tineri pe care i-a mutilat pe viaţă în accident “Aproape trei ani le-a luat procurorilor să-l trimită în judecată pe Cornel Nistorescu pentru vătămare corporală gravă din culpă, în dosarul accidentului provocat de ziarist în 2008 în care două persoane au fost grav rănite”

Nistorescu dă vina pe cei pe care i-a lovit

Nistorescu dă vina pe cei pe care i-a lovit

AdevarulMisterele Revoluţiei: Moartea vine cu maşina de lapte “Şi la Giurgiu au murit oameni la Revoluţie. O maşină de lapte a intrat într-un grup de manifestanţi şi a ucis şase persoane. Şoferul era beat”

Romania liberaCunoscutul lider maghiar a fost deţinut la Snagov, după ce a fost arestat de sovietici Imre Nagy: Erou sau asasin? “În Ungaria, Imre Nagy, conducătorul Revoluţiei din 1956, este considerat drept un adevărat erou naţional. Ruşii îi reproşează însă implicarea în asasinarea ţarului Nicolae al II-lea”

EvZMafia lemnului loveşte pe 23 aprilie “Ancheta legată de asasinarea lui Csala Zsolt, viceprimarul din localitatea harghiteană Joseni, a scos la iveală faptul că ilegalităţile comise în zonă, în ultimii zece ani, de “mafia lemnului” au fost cunoscute de autorităţile de la nivel central, care însă nu au luat măsuri pentru a le pune capăt”

Curierul nationalBăncile mută tunurile pe românii de rând “Specialiştii susţin că dezvoltatorii imobiliari nu vor fi executaţi, atât timp cât statul se împrumută de la bănci. Schnecker: Vom vedea în acest an executări silite doar acolo unde se va ajunge la limite, în special în rândul persoanelor fizice. Piperea: Peste 1 milion de români riscă în acest moment să fie executaţi, iar numărul acesta poate urca la finele anului la 2 milioane”

GandulLucrările la autostrada de un miliard de euro, blocate de contestaţii înainte de a începe. Francezii de la Colas şi un „rege al asfaltului”, printre contestatari “Pentru cei aproape 1 miliard de euro, la cât se ridică valoarea contractelor pe care statul român urmează să le plătească pentru cei 183 de kilometri de autostradă, s-au luptat 64 de constructori”

Fin.ro: Trei companii din retail au fost amendate cu 16,7 mil. lei pentru crearea unui cart “Companiile Interfruct SRL, Albinuta Shops SRL si Profi Rom Food SRL au fost sanctionate de Consiliul Concurentei cu amenda totala de 16,7 milioane de lei pentru fixarea preturilor de vanzare cu amanuntul a legumelor si fructelor”

BursaPolitica Fed a adus un nou maxim pe piaţa aurului “Preţul aurului a înregistrat ieri, la bursa americană, un nou maxim istoric, după ce, miercuri, banca centrală a SUA – Federal Reserve (Fed), a decis să menţină dobânzile pentru creditele overnight în intervalul 0-0,25%, ca să sprijine economia”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult