Acasa Revista Presei Revista presei. Nistorescu implicat în noul Dosar FNI

Revista presei. Nistorescu implicat în noul Dosar FNI

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Curentul: Nistorescu – implicat în noul dosar FNI de către Parchetul General „Fostul director al cotidianului „Evenimentul Zilei“ din perioada crahului FNI, Cornel Nistorescu, este menţionat oficial pentru prima oară ca membru important al reţelei lui SOV în ordonanţa prin care Procurorul General al României a anulat toate soluţiile de netrimitere în judecată ale tatălui FNI”

Nistorescu dă vina pe cei pe care i-a lovitEvZ: FNI are probleme! Avertismentul a venit, în 2000, de la SRI şi BNR „«DOSARUL VÎNTU». Avertismentul a venit de la SRI şi BNR, înainte de căderea Fondului Naţional de Investiţii , dar nu a fost luat în seamă de autorităţi. Peste 300.000 de români au fost păgubiţi”

Romania libera: Apărare. Vasile Blaga spune că nu ştie pentru ce a fost interceptat de anchetatori. De ce apare numele lui Blaga în dosarul „şpagă în vămi” „«E o discuţie pe care am avut-o cu un fost coleg (Aurel Mătiuţ – n.r.), pe care îl cunosc de 15 ani. Nu e nimic cifrat. Eu n-am nimic de ascuns. Nu ştiu ce probă ar putea fi această discuţie în instanţă»,  a spus Blaga”

Puterea: Preşedintele agramat „Fostul şef de stat al României Emil Constantinescu face greşeli elementare de limba română. De câte ori are ocazia, el scrie «ideie» în loc de «idee»”

Adevarul: O nouă recesiune, imposibil de evitat „Economia mondială se află în pragul unei noi crize de proporţii: bursele europene, americane, asiatice s-au prăbuşit cu până la 5%. Agenţiile de rating se pregătesc să retrogradeze mai multe state. Tot mai mulţi economişti de renume vorbesc despre pericolul unei „crize în W“ (în două etape), însemnând revenirea recesiunii”

Curierul national: Câţi bani mai pot arunca în gaura neagră? „Panicate de prăbuşirile din pieţele financiare, autorităţile europene pun în mişcare „tiparniţa”. BCE a trecut la cumpărarea directă de datorie italiană şi spaniolă, într-un program estimat de analişti la sute de miliarde euro. Nici aceste sume nu îi calmează pe investitorii care se pregătesc deja pentru o nouă recesiune globală”

Fin.ro: Scenariul se repeta: Guvernantii spun ca Romania este ferita de criza. Analistii si investitorii ii contrazic „Bursa de la Bucuresti a scazut deja la un nivel similar celui din 2008, provocat de falimentul Lehman Brothers. Cele mai mari pierderi la BVB le-au avut BRD – 144 mil. euro, Fondul Proprietatea – 81 mil. euro si Banca Transilvania – 58 de milioane de euro”

ZF: Bursa de la Bucureşti a primit în plex noul val al crizei: BET, minus 8% „Bursa locală a înregistrat luni cea mai mare scădere din Europa, iar companiile listate au pierdut 1 mld. euro din valoare într-o zi. Preşedintele Traian Băsescu şi guvernatorul BNR Mugur Isărescu insistă că protecţia prin acordul FMI este suficientă pentru economie”

BursaInvestiţi în România! ” Sfaturi sarcastice de investiţii au apărut în presa americană de ieri: «Investiţi în Asia şi în statele mai bine conduse din America Latină şi ţineţi-vă o parte decentă din bani în aur, pentru că veţi avea nevoie de el»”

Continuarea pe StareaPresei.ro

2 comentarii

urbos 09-08-2011 - 18:38

Da, da ma Closetescu, sigur ca e implicat si Nistorescu.

jan dinu 09-08-2011 - 22:12

Nea COrnele ,ai rahatu in izmene
Shi cit de curind ,mafiotii toti te pling !
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult