Acasa Revista Presei Revista presei. Nistorescu la un pas de arestare

Revista presei. Nistorescu la un pas de arestare

scris de Ziua Veche
2 afisari

Curentul: Cornel Nistorescu – la un pas de arestare. „Dupa aproape doi ani de la accidentul facut de Nistorescu in decembrie 2008, când a spulberat cu jeepul sau de zeci de mii de euro o motocicleta ce circula regulamentar si pe care se aflau doi tineri, dosarul a ajuns in sfârsit pe masa procurorilor.”
Evenimentul zilei
: Madalina, „inviata” pentru bani si audien?a. „Rudele cântaretei, scindate in doua tabere, alimenteaza, prin intelegeri sau contracte, câstigurile a doua televiziuni importante din România, Pro TV si Antena 1.”

Adevarul: Amelia Antoniu e insarcinata in trei luni: „Voi naste la Spitalul Universitar din Capitala”. „Cunoscuta solista a Operetei a inceput repetitiile la spectacolul „Vaduva vesela“. Prima reprezentatie a stagiunii 2010-2011 va avea loc la 25 septembrie. Ea a dezvaluit pe Acasa TV ca este insarcinata in luna a treia.”

Ziarul financiar: Topul bancilor care inregistreaza cele mai multe credite neperformante. „La nivelul pietei, creditele clasificate drept indoielnic si pierdere reprezentau la jumatatea anului circa 18% din total, insa pentru bancile cu portofoliile cele mai mari cresterea volumului imprumuturilor restante se vede mai putin.”

Curierul national: Cele trei atuuri pe piata imobiliara sunt: pretul, pretul, pretul. „Oamenii nu mai sunt interesati de parcari sau mobila gratuite, ci vor sa plateasca un pret cât mai mic. in urma cu doi ani, când intrebai un agent imobiliar ce este important când vrei sa cumperi o casa, iti raspundea: „locatia, locatia, locatia”, dar acum acest lucru s-a schimbat”

Bursa: Joaca de-a restructurarea Postei ne costa milioane de euro. „Cu doua strategii de restructurare in patru ani, compania statului se adânceste in pierderi. 2010 risca sa fie al doilea an consecutiv cu pierderi masive pentru Posta Româna”

Gandul: România are cea mai poluata capitala din Europa. Riscam sanctiuni UE de 100.000 €/zi. „Din 47 de masuri antipoluare pe care Europa ni le-a cerut sa le implementam in 2009, administratia Capitalei n-a fost in stare sa aplice decât 12. Multe dintre cele nerealizate erau chiar simplu de facut: de pilda, parcari pentru biciclete in fata institutiilor, a scolilor sau a magazinelor”

Financiarul: Sectoarele de baza ale economiei s-au prabusit: constructii: -28,3%, comert: -10,5%, industrie: -7,3%. „Datele statistice releva faptul ca trimestrul al treilea a debutat dezastruos, cu scaderi in aproape toate sectoarele de activitate. Constructiile, care reprezentau motorul cresterii economice, sunt aproape de colaps, la fel ca si productia industriala”

Puterea: Ticalosi fara glorie. Liderii Opozitiei s-au grupat intr-o formula inedita pentru anihilarea politica a lui Traian Basescu. „Traian Basescu i-a facut ticalosi. Ticalosii – adica politicienii acuzati de presedinte ca au cumparat voturi pacalindu-i pe pensionari ca le pot dubla pensiile – au facut un pas in fata. Si au recunoscut public, cu banderole si insigne, ca sunt ticalosi.”

www.stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS