Acasa Revista Presei Revista presei. Nistorescu, părtaş la starea RODIPET

Revista presei. Nistorescu, părtaş la starea RODIPET

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

CurentulNistorescu – administrator la Rodipet-ul anchetat de DIICOT „Falimentarea Rodipet, odată cel mai important difuzor de presă din Romånia, s-a produs şi cu aprobarea tacită, sau explicită, a unora dintre ziariştii care aveau să sfårşească în „burta“ generoasă a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi să devină chiar părţi componente ale aparatului său „digestiv“”

Nistorescu dă vina pe cei pe care i-a lovitAdevarul: Supravieţuitor de sub gloanţele lui Breivik: Nu e vorba de un nebun care a avut o zi proastă. E noua faţă a rasismului şi fascismului „Părerea pe care mi-a lăsat-o mie, în acele lungi secunde în care l-am văzut, este că era foarte calm. Acționa foarte conștient, foarte sistematic. Este extrem de periculos să spunem că doar era nebun”

ZF: Cel mai bun an agricol din 2004 încoace, pe baza cerealelor „Cei mai mulţi agricultori continuă să lucreze în Româ­nia câteva hectare, însă datele statistice arată că în ultimii opt ani numărul fermelor de sub­zis­tenţă s-a redus cu 700.000. Pe de altă parte vor mai trece opt ani până când România va deveni exportator net de alimente”

Curierul nationalDacia a rămas fără benzină „După ce ani în şir a ieşit „pe plus” tocmai datorită exploziei Dacia pe  piaţa europeană, Grupul Renault a rămas fără colacul de salvare. Vânzările producătorului din Mioveni în Europa au scăzut cu 3,7% în primul trimestru, la 126.918 autovehicule. Declinul de pe piaţa franceză, cauzat de închiderea programului Rabla, a fost de 21,6%, la 50.413 unităţi”

Fin.ro: Declinul constructiilor de cladiri rezidentiale continua: -4,5% „Numarul autorizatiilor de construire pentru cla­diri rezidentiale eliberate in primele sase luni din acest an a scazut, comparativ cu perioada similara din 2010, cu 4,5%, la 18.938”

Romania libera: De ce plătim dublu autostrăzile faţă de Bulgaria „Două ţări cu economii, preţuri, salarii şi resurse comparabile, respectiv România şi Bulgaria. Prima plăteşte cu cel puţin 5 milioane euro un kilometru de autostradă, a doua dă doar 2-3 milioane de euro. Diferenţele apar din faptul că Bulgaria aplică la licitaţii metode consacrate din UE, noi pe cele întâlnite ici şi colo prin Europa de Est, potrivite mai degrabă construirii de instalaţii industriale”

Puterea: Cazinourile virtuale plusează sau pleacă „Giganţii gamblingului mondial, anchetaţi în Statele Unite ale Americii de către FBI pentru fraude bancare şi spălare de bani, au fost luaţi în vizor şi de Ministerul Finanţelor Publice (MFP)”

Gandul: Încă îl aşteaptă pe Messi! Cum arată „Naţional Arena” văzut din elicopter „În cazul în care tricolorii nu vor juca împotriva Argentinei, Peru este una din soluţiile găsite de FRF”

EvZ: Messi ar renunţa la vacanţă ca să vină în România „Trebuie să mergem şi să jucăm pentru a apăra prestigiul echipei naţionale şi al ţării noastre. Trebuie să respectăm contractul pe care l-am semnat. Sunt 50.000 de oameni care au cumpărat deja bilete ca să ne vadă”

Bursa: Euro scade, yenul şi francul câştigă teren „Euro s-a depreciat, ieri, pe pieţele internaţionale, înregistrând cel mai redus curs din ultima săptămână faţă de dolar, după ce analiştii Standard & Poor”s au declarat că Grecia va fi considerată în „default selectiv””

Continuarea pe StareaPresei.ro

1 comentariu

YAAKOV 29-07-2011 - 08:44

Cam toti astia care apar des pe la televiziuni si fac pe prea cinstitii (Nistorescu&Co), au interese personale de aparat si sunt abonati la contracte banoase cu statul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult